Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ipek olmuş.......
bozo bebişin 1 aylık aşısını sağlık ocağındamı yaptırdın hast.mi yaptılar sağlıkocakları pek güvenilir değil diyolar neye inanacağımızı şaşırdık yahuklava:
canım bız kontrole gıtmısken asısınıda yaptralım dedık hastanede bı asıya 20 mılyon aldılar
saglık ocagında yapaagz takıbını
slm kıızlar bizde bir aylık olduk ve gece hiiiiç uyumadık ne yapıcaz bilmiyorum gaz değildi bu gece bebğimin başka bi derdi vardı ama anlayamadım.... şimdi saç kurutma makınasıyla sakinleşip uyudu bilseydim çoktan denerdim.........
ayrıca benim kuyruk sokumum normal doğumda yerinden oynamış galiba dikişleim iyleşti ama hala oturamıyorum .......emzirmekte ayrı sorun oluyor oturamyınca.......ne yapçam bilmyorum ........sezeryan olmadığıma yanıyorum şimdi en azından otururdum...
Canım geçmiş olsun.Kuyruk sokumu ağrısı zordur biraz.Sen hemen bi dr a git istersen.İlerleyince daha kötü oluyor.
Benimde hala ellerimde ki uyuşmalar devam ediyor.Doğumdan sonra geçer zannediyordum.Geçen gece yine elim uyuşmuştu bebişim ağlıyordu,kucağıma alamadım.Geçmesini bekledim.Dünden bu yana da elimde ki 3 parmak ara ara uyuşuyor.Bakalım ne olacak
seni çok iyi anlayabiliyorum, az önce bende anneme söyledim, 3 gün önce ordan oraya hareket ediyo diye karnımda hareketlerini izliyoduk, şimdi yanıbaşımda uyuyor.40 hafta geçince de insan biraz stres oluyor.benimde sancım yoktu ama bebek hareket ettikçe çok geriyodu karnımı, belki seninde açılman artmıştır.hadi bakalım son eylül annesi sen oluyosun
ben 40+4 de doğurdum canım inş seninkide kendiliğinden gelir rabbim kolay doğum nasip etsin
canım hadi hayırlısıyla git bakalım en kötü yarın alır herhalde seni dr inş güzel geçer canım stres yapma güzel haberlerini bekliyorum .Ahmet beye söle üzmesin senii:) gerçi şeker gibi adam üzmez senii slm söle bende :)
allah kolaylık versin sana hala doğurmadınmıevet canım ya bugün 40+6 olduk hala sancı dan eser yok
evet canım çok geriyor diyorum yavrum çıkış ordan değil diye haha
sağ kaburga tarafımı delecek sanki nasıl baskı yapıyor varya
maşallah ne güzel artık yanında kuzun
kapanılı ben yapacağım eylül annelerinde bayanssulusmile
bencede yarın artık alırım en geç oğlumu kucağıma
haha söylerim canım onunda eşi hamileymiş oğlu olacakmış dün mü ne öğrenmiş
zaten bi kızı vardı 7 yaşlarında
haha bizden de bişey kaçmıyor şebeke gibiyiz![]()