• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar oturdum netten tarıf arıyorum ne tarıfı demeyın...yemek lıstelerıne bakıyorummmm.. ya ne yıyecez bız hersey gaz yapıyo bu yavrulara ...canım cok sey ıstıyor ama malesef yok o olmaz gaz yapar yok buda olmaz gaz yapar dıye dıye bı yemek yapamadım sabahtır....

gaz muhabbetine dalmışsınız, ben herşeyden az az yiyorum şimdilik ciddi bi gaz problemimiz olmadı.her bebekte olduğu kadar ama benim bebeğim daha 4 günlük ilerde nolur bilmiyorum.
bu arada dün yüreğimiz ağzımıza geldi, göğüs uçlarım çok fena yara oldu, hafif hafif kanıyordu.oğlumda güzel emiyor, akşam bi kustu kırmızı.kanla karışık süt.birden ağzından kıpkırmızı çıkardığını görünce eşimle acayip panikledik.sonradan göğüs uçlarımla alakalı olduğunu anladık.şimdi lansinoha dayandım

arkadaşlar havuz ve deniz yasağı ne kadar süre içindi sezeryanda... 6 haftamı 6 ay mı.. unuttum ben..

arkadaşlar havuz ve deniz yasağı ne kadar süre içindi sezeryanda... 6 haftamı 6 ay mı.. unuttum ben..

Ben de bu gün sordum bunu doktora :D
Bana havuzun temiz olduğuna güveniyorsan girebilirsin dedi bu gün.
Dün 6 haftayı bitirdik çok şükür :)
Bu perşembe sünnet olacak oğlum. Biraz tedirginim. Dilerim çok çabuk iyileşir.

Slm kızlar nasılsınız,sütten,gazdan bahsetmişsiniz.
Maalesef o derler bizde de var.
Neyin gaz yaptığını bi türlü anlayamadım ama bebeğim resmen iki büklüm oluyor
acaba üşütüyormuyum yoksa yediğim şeylerden mi diye düşünüp duruyorum.

Süt konusunda da,ilk günler çok çok azdı sütüm,
dr tavsiyesi üzerine aptamil vermeye başladık mecburen ama hiç memnun değilim bu durumdan.
Bol bol emziriyorum,humana ve milupanın süt çaylarını içiyorum ama yinede yetmiyormuş gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bugün 14 günlük olduk ve kızım ilk defa kustu.
Bir saat emdikten sonra 30 ml mama vermiştim acaba sütüm çoğaldıda bebeğime fazla geldide onu mu kustu:uhm:

Slm kızlar.Bizde bugün banyomuzu yaptık.Göğüslerimden biri düzeldi gibi ama diğeri hala çok sızlıyor...2 gün sonra 1 aylık olacağız..
Bu arada kızlar sevilsevil ve mestitosh tan haber yok,veya varda benim mi haberim yok acaba...Merak ettim onları doğurdular mı nasıllar acababilmiyorumkismile

bu sizin bebişler saatlerce nasıl emiyor biz en fazla 15 dakika emiyoruz

Önceden zorla emziriyordum çünkü 3-5 dakka emip göğsümde uyuyordu ve ben hep uyandırmak zorunda kalıyordum o yüzden biraz uzun sürüyordu 40-45 dakika falan,ama bügün ilk defa hiç uyumadan bir saat boyunca emdi bende inanamadım.

sen sık sık emzir kızılcık
sarılık olmasın

Hiç sorma canım,geçen hafta kızım tam bir haftalıkken yani,bir türlü uyandıramadık.
Bende burada sizlerden duymuştum sarılığın uyku yaptığını.
Hemen hastaneye gittik maalesef 17,9 çıktı sarılık ve hastanede iki gün kaldık ve 8,9 la taburcu olduk iki gün sonra 10 a çıktı ama tehlikeli değil diyerek geri gönderdiler.
Umarım tekrar yükselmemiştir.Gerçi herşeyi normal gibi duruyor ama bilmiyorum.

kızlar sarılık her zaman olabiliyomu belli bi süresi varmı acaba ,, hani şu kadarlık olunca artık olmaz die bişey varmıı ki

bilemiycem seda genelde ilk doğdukları zaman oluyor

geçmiş olsun kızılcık

Back
X