• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şurup belki verirler ama genelde bu kdr küçük bebelerde fitil verilior ateş düşürücü olarak, fitile alışırsın zamanla,ztnilk başlarda tamamı değil yarısı veriliyor

alışılıyor bende yapamıyordum bir iki defa vermek zorunda kaldım alıştım, fitil şuruba göre ateşi daha hızlı düşürüyor inş. mecbur kalmayızda kullanmayızda

slm kızlar sütüm yok bebeğim doymuyor mama verince uyuyabiliyor yoksa açlıktan uyumuyor 2 saat emiyor ama yine doyacak sütü alamıyor :(mafoldumbennasıl sütüm gelir yada hiç gelmeyecek galiba

slm kızlar sütüm yok bebeğim doymuyor mama verince uyuyabiliyor yoksa açlıktan uyumuyor 2 saat emiyor ama yine doyacak sütü alamıyor :(mafoldumbennasıl sütüm gelir yada hiç gelmeyecek galiba

benimde çok fazla gelmio sütüm pompayla çekip içiriyorum genelde. ama emzirdikçe çoğalırmış öyle diyolar o yüzden vazgeçmeden emzir sen inş. çoğalır hepimizin sütleri de şu mamalardan kurtuluruz

Üzülme zeynepcim.Daha yenisiniz.Zamanla çoğalacaktır.İlk zamanlar öyle oluyor.Sen sık sık emzir canım...

bizimde bugün karın ağrımız var bir türlü rahata eremedik.Bitkisel bişeyler içirdim az önce uyuyabildi yavrummmeyvahedigeldismile

kızlarrrrr

son eylül annesi olarak listeyi kapatıyorum sanırım :))

salı öğlen suni sancıyla normal epidüral doğumla aldım sonunda oğlumu kucağıma

çok mutluyuz ama emmeyle boğuşuyoruz bide gaz sorunumuz var
ama çok mutluyuzzzzzz

kızlarrrrr

ama çok mutluyuzzzzzz

gözünaydın zelcan böylelikle 2010 eylül anneleri listesi kapanmış oldu gerçekten:1::1:

kızlarrrrr

ama çok mutluyuzzzzzz

gözün aydın canım çok sevindim sonunda kavuştun oğlına alah analı babalı büyütmek nasip etsin

canım benim bende öyleydim hastanede bile mama veriyorduk geldik mama aldık gece gündüz doymadığı zamanlar verdim ama şimdi çok şükür sütüm iyi zamanla düzeliyor benim sitrese bağlıydı azdı ama şuan iyi düzelir zamanla

selam kızlar dr gittik kontrolümüzü olduk herşey çok güzel dedi dr
sağlık ocağında geçen hafta kilo 4500 du orda kıyafet ile tartıyorlar
bugün 4600 çıktık boyumuz 55 cm yaklaşmış
dr güzel beslemişsin dedi benim doktorum da gördü maşallah çok güzel toparlanmış dedi
ateş düşürücü fitil verdi aşıya gitmeden koyma fitili dedi aşı fazla etki etmez dedi aşıdan sonra ateşi 38.5 olunca fitili kullan dedi

kızlarrrrr

ama çok mutluyuzzzzzz

canım benim bak çektiğin bütün sıkıntılar geride kaldı.Allah bebişini hayırlı evlat eylesin

zelcan hayırlı olsun bebişle ilk tanışma çok güzel. biz eşimle aramıza yatırıp dakikalarca bakıyorduk bu bizim mi diye. şu anda büyüdük biraz alıştık. o ilk günlerin karışık duyguları azaldı, 40 yıllık anne gibi oldum valla, sanki oğlum hep vardı.

hepinize tşk ederizz
şimdi emişmeye gidiyoruz
bugün çok daha iyiyiz Allaha şükür birbirimize alışıyoruz artık :)

ZELCANIM TEBRİKLER :lepi:
UYKUSUZ AMA BİR GÜLÜŞÜNE BEDEL YORGUNLUĞA MERHABA..

Oğluşumun fotosunu ekledim pembeheram topic açmış hadi kızlar ekleyin :nazar:

Zelcan ..Allah analı babalı büyütsün..Rabbim acısını göstermesin ....

maaşallah!!! :nazar: hayırlı uğurlu olsun tüm 2010 eylul analarına..
belkide uğramayan doğurmamış analarda vardır kaydirigubbakcemile3

Benim oğlumun poposu yatak yüzü görmüyo
akşam olunca özellikle tüm aile halkı evdeyse..teyzenin biri alıyo kucağına..sonra diğeri..
evde sıra kavgası başladı :icecream: kucaklarında uyuytuyolar oğlumu

yavrum bu kadar seviliyor diye kilo alamayacak :oklava:
annanne teyzeler ben aklımızı yitirecez bebişi sevecez diye..

Allahım her eve.. her isteyene nasip etsin... hayırlısından

Back
X