23 gün hihoyyyt
yarış var bakim kim ilk önce çıkaracak bebişleri şaka tabiki herkes sıksın kendini zamanında doğurun ay kaydirigubbakcemile2hiç bişi kalmadı kız hadi ilk bebiş senden gelsin
kızlar benimde 51 :sm_cool:sata göre ama epidural sezeryan istiyorum sizce kaç gün kalmıştır malum daha erken alıyolarmış bayrama denk geliyo galiba sizce bayramdan önce gelir mi prensesimmm:ecrin_bebek puyorumnanaktan
sezeryanda 1 hafta yada 10 gün önce alıyorlar canımkızlar benimde 51 :sm_cool:sata göre ama epidural sezeryan istiyorum sizce kaç gün kalmıştır malum daha erken alıyolarmış bayrama denk geliyo galiba sizce bayramdan önce gelir mi prensesimmm:ecrin_bebek puyorumnanaktan
yarış var bakim kim ilk önce çıkaracak bebişleri şaka tabiki herkes sıksın kendini zamanında doğurun ay kaydirigubbakcemile2
sezeryansa eğer 38-39.haftalar arasında alınabilir
mesela 10 gün önce öyleyse 41 günün var denebilir zemuszemus
ayyyyy heycanlandım bak şimdi inş.sağlıklı sıhhatli gelirler bebişlerimiz:Saruboceq::ecrin_bebek: bide bişey sorcam ya vajinada baskı var piyeloseptyl kullandım 2 tane idrar yolu enf. diye ama ,internetten okudum son zamanlarda kullanılırsa yenidoğanda hemoliz olur diye dr.lar niye bişey olmaz diyo offf.ya acayip stres oldumlmaz:sabahtan beri yazamıyorum internette yoktu aranızda bu antiseptikten kullanıpda bişey olmadı diyecek var mı korkuyorumeyvahedigeldismile
canım stres yapma 2 tanecikten bişey olmas etkisini göstermeye hemen başlamaski
bu ilacı sana iç diyende doktor sonuçta zararı olsa iç demezdi
evet canım ama üstüne basa basa yazmış internette bu ilacı bide 26. haftadada kullandım ben nasıl böyle oluyo anlamadım bide ben çok pimpirikliyim herşeyi kafama takarım büyütüm o yüzden hep dikkat ederdim ama sakınan göze çöp batar gibi oldu bende biraz evhamlyım çünkü önceden 1 düşüğüm var:gitme: ve bu hamileliğimin başlarında düşük tehlikesi geçirdim iğlener falan yedim hep ondan ama tabi herşey Allahtan şu mübarek günlerde inş.bebeklerimiz sağ salim sağlıklı sıhhatli kucaklarımızda olur:Saruboceq:sen kaç haftalıksın canım
canım kendi doktorundan başka doktorların dediği ilacı kullanma derim ben
doktora gidersen bi tathlil yaptır belki yoktur bişeeyin o ağrılar normaldir
ama korkma derim ben 2 tane içmişsin hiç bişiy olmas
ben 35 haftalığım canım
sata göre 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?