2010 eylül anneleri şafak kaç?

benimde sata göre 48:CüvCüv: ama epidural sezeryan düşündüğüm için dr eylül başı dedizemuszemus

amin canım amiiinnn bende epidural sezeryan düşünüyorum bi sorun olmazsa inşallah
kilosu iyi canım 2 kiloyu geçmiştir şimdi bende bugün gidicem bakalım ...

amin canım amiiinnn bende epidural sezeryan düşünüyorum bi sorun olmazsa inşallah
kilosu iyi canım 2 kiloyu geçmiştir şimdi bende bugün gidicem bakalım ...

canım gittin mi dr kilosu kaç sezeryan tarihiniz bellimi bak şimdi ben bile heyecanlandımkaydirigubbakcemile3 bende 2 hafta sonra ilk defa nts ye bağlancam bakalım nolcakkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşalar benimde sezeryan istediğim için eylül başı dedi doktor :dance:size bir sorum olucak gece uyurken eşimin kolu karnıma geldi biraz sert geldi birazda acıdı sizce bişey olur mu böyle şeyler yaşayan var mı 2 ay öncede yeğenim karnıma yumruk vurmuştu korktukça başıma geliyor offfffff yaaaaaaaaaklava:

benimde son 20 gün çok heyecan bastı. sezeryan olacağı için ayın 20 den soınra alırız dedi doktorum.

seninde ilk mi olucak canım yoksa dha önce doğum yaptın mı benim ilk olucak inş.epidural sezeryan düşünüyorum benim 1 ay var çabuk geçsin istiyorum kucağıma alayım sağ salim tabi bu dileklerim hepimiz içinde geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…