2010 eylül anneleri şafak kaç?

evet canım berabe gidiyoruz finish çizgisine
sağlıkla gelir inş meleklerimiz
benimki sezeryan olcak canım senin normal sanırım

canım benimki normal görünüyor şu an için... ama beni görenler bikaç güne olur diyolar eyvahedigeldismile
nereden bu kanıya vardılar bilemiyorum ama şafak 13 işte. bakalım 13 dolar da saltanat gibi - lere düşermiyim. yoksa erken mi gelir. heycanla bekliyorum opuyorumnanaktan
seninki ne güzel. günün belli...

:roflol: rahatına düşkün bebiş.
önceden erken doğmasın diye telaş ederdik, şimdi de doğmak bilmiyolar. hey allahım kaydirigubbakcemile3

benimki anne karnini cok sevdi. bir turlu terketmek istemyo! geri isterse de giremeyecegini biliyor olsa gerek :smiley-cool: -3 hadi oglum gel kucagimizaa a.s

BOZOCUGUM AYNIYIZ AMA BENİM DR HALA BENİ DAHA GEC DOGURTMAKTA ISRAR EDİYOR.ALLAHTAN SEZERYAN.NEYAPSAMKİNE.ACABA SANCI OLSUN DİYE BENİM KOCAYA TACİZDEMİ BULUNSAMkaydirigubbakcemile3

ben zorlanıyorum artık iyice indi kanala
salı günü dr sezeryan yapmazsa kendisi gelicek gibi

maşşalah az kalmış.ALLAH kurtarsın.yanlış.anlamazsın bir şey soracağım 3 gün sonra doğumunuz var.bilgisayar başında nasıl rahat ediyorsunuz.rahatsızlık vermiyor mu yani sancı vs olmuyor mu?bilmiyorumkismile

yoo sancı olmuyor sürekli pc başında oturmuyorum kalkıp geziyorum
son zamanlarım zaman geçiriyorum :))) dışarı çıkamıyorum çünkü

Ben dün kuaförede gttim valla. Tek basıma. Agda yaptırdım canımdan can gitti. Gene doğurmadım. Olmayınca olmuyo.

anladım.ya genelde görüyoruz filmlerde falan doğuma az bi süre kala sancılar falan oluyor ya ondan sordum.tabi sürekli otursanız bel ağrısı,sancı falan yapar.neyse teşekkür ederim cevap içinopuyorumnanaktan

ALLAH hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı ve hayırlı bir şekilde

Ben dün kuaförede gttim valla. Tek basıma. Agda yaptırdım canımdan can gitti. Gene doğurmadım. Olmayınca olmuyo.

vay bekaydirigubbakcemile2 e o şekilde bile olmuyorsa daha ne diyeyim.ALLAH kurtarsın sizi de.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…