2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

ayy çoraplara bak)))sen baya tamamlamışsın canımcım ya...maşşallahhh size..

bende hiç 9 aylık almıyorum bi o şort gibi bişey vardı onu çok beğenip almıştım kısmetse seneye yaza giyer oğlum...ya epey bişey olmuş bugün çekerken anladım işte görüp beğendikçe alıyorum liste çok kabarık bari kıyafet olayını bitireyimm..bide son aylar zor olur diyorum sıcakta..

sleepy maşallah herşeyi almışsın Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin

sağol canım ya aslında daha var liste tutuyorum ben aldıklarımı ki hem abartmayım hemde bilinçli alışveriş olsun diye ama epey oldu gerçekten..aminn canım....

evet sleepcim ende kıyafet olayını kendi kendime hallediyorum..eşime diğer büyüklerden bassedince o limiti doldurur zatenkaydirigubbakcemile3

sleep canım çok güzel şeyler almışsın artık almassın galiba maaşallah allah giydirmek nasip etsin inşallah

kızlar bu arada tecrübeli anne arkadaşlarımdan duyduğum şeyleri paylaşmak istiyorum..penye batteniyeler çok gerekli oluyormuş yani 3,4 tane olmasında fayda var diyorlar..ilk zamanlar çok sarıldığından ve kirlendiğinden..birde banyo havlusu..minişlerimiz tam banyodan çıkarıp havlusuna sardığımızda çişlerini yapıyorlarmış ve tabi hemen temize ihtiyaç duyuluyormuş:)))

bende o baddaniyelerden almak istiyorum 3_4 tane tabiki bayodan çıkan sargıdanda
paylaştığın için tşr ler canım

hahahaha))kız çişmi yapıyorlarmış hemen ay ne yarmazlar yaa))))
ozaman banyo havlusu 2 tane lazım kesin

SLEEPY canım çok güzel şeyler almışsın maşşallah oğluşuna yaa
bi çok şeyi almışsın turuncu tulumun çok hoş bende kızıma alcam o renkten :)

hahahaha))kız çişmi yapıyorlarmış hemen ay ne yarmazlar yaa))))
ozaman banyo havlusu 2 tane lazım kesin

aaaaaa gerçektenmi bak onu hiç duymamıştım :):):):)
ben alt değiştirirken erkek çocuklarının çiş yaptıklarını duymuştum
bi tane kayınvalidem bitanede annem alt açma takımı aldı

ama havlum 1 tane varrr

kızlar çok güzel şeyler almışşınız tebrikler güle güle giydirin bebeişlerinize ben daha çöp bile alamadım mafoldumben cinsiyetini görseydik bir ona göre alırdık

valla güzel %100 pamuk valla aplike üstündeki desenler eşim bir takım almış idilbabyden antialerjen kumaşlı onla tabiki kalite farkı var ama bu aldıklarımda kalitesiz durmuyor ben çok dikkat ederim çünkü

kızlar bu zıbın setini bugün acar baby'den annemle görüp aldık
indirimdeydi bide üstündeki kuzucuk resmine bayıldım yaa :))
aslında kıza pembe çok klasik geliyodu bana ama beğendim bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…