2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

offf bu seferkiler kocamn oldu sildim ay sinir oldum yaaa((

Son düzenleme:
sleepy'm süper güle güle giydirip Fotoğraflarını çekmeyi nasip etsin rabbim ...

sleepy canım güle güle kullanın çok ciciiii...
ee resimlerin devamınıda bekliyoruz canım

slepey canım sayfanın şaftı kaydı))))resim boyutunu küçült...
boyuta mesaj panoları için olanı seç

mopsycim başta tek olanlar vardı onları nasıl silebilirim yer kaplamasın boşuna..

sleepy çok zevklisin seçimlerin çok hoş bende oğluşuma bişeyler almak istiyorum hafta sonu bakayım heveslendim

canım silmek istediğin mesajın altında edit var onu tıkla mesajın açılacak..sil noktalar koy kaydet..

canım bide aldıkların çok güzel çok cici canımmmm))o tulumlar süpermiş ya canım benim..peki kaç aylık aldın genelde????

sleepy çok zevklisin seçimlerin çok hoş bende oğluşuma bişeyler almak istiyorum hafta sonu bakayım heveslendim

ay canım beim sağol daha güzelleri senin oğluşuna olsun ..valla ben dayanamıyorum artık görüp beğendikçe alıyorum bazılarıda kış sezonundan kalanlar olduğu için çok uyguna geliyor zaten...

canım bide aldıkların çok güzel çok cici canımmmm))o tulumlar süpermiş ya canım benim..peki kaç aylık aldın genelde????

sağolasın canım benim..ya ben genelde 0-3 aylık ve 3-6 aylık alıyorum şu ana kadar eşit aldım hep.ama bazı bedenler farklı oluyor.bazısı küçük bazısı büyük..bi arkadaşım bol bol tulum al demişti en çok kullanılan kıyafet demişti beğendikçe alıyorum bende...

bende genelde 3-6 yada 0-3 alıyororum aynen..hiç 9 aylık almadım.onları büyüdükçe kilosuna göre alırız diye düşündüm..

ayy çoraplara bak)))sen baya tamamlamışsın canımcım ya...maşşallahhh size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…