2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

benim kayınvalidem öyle 10 tane tulum almış..eşimde dedi anneee anptın bisürü dedi..oo bunlar az bile gümde belki 3-4 kez üst değişticeksiniz ilk zamanlar dedi..5 çocuk büyütüm ben hiç üstünüzü kirli dolaştırmadım hepte beyaz takımlar giydirdim herkez hayran kalıyordu dedi)))üstü
çok değişiyormuş yaa

evet almayı düşünüyorum ah para çok olsa neler alacağım
eşim diyor mazayı alsan doymıyacaksın hepsi çok güzel diyor

aynen ya geçenlerde hamile olan yengemle beraber bebek mağazasına girdik
ayyy şuna bak ayy buna bak ne kadaaan güzel demekten dilim yoruldu
inan param olsa dükkanı satın alırdım :)

kızlar benimde uykum geldi 7 de kalkıyorum yatayım bariii..öptüm siiziiiiopuyorumnanaktan

kaynanaya bak beeeeeeeee maaşallah bende kaynanamı bekliyorum inegölden gelecek toruna bişeyler almaya aslı varsa bekliyoruz bakalım maaş alayım da dedi bakalım

o herkes gidiyor bende kaçayım bari eşim beni bekliyor yatakta çağırıp duruyor hadi görüşürüz kızlar

evet canım ya aynen annemde öyle diyo :)
ben o hastane çıkışının sadece alt üst olanlarında evde giydirmelik 2-3 tane pazardan almıştım

kaynanaya bak beeeeeeeee maaşallah bende kaynanamı bekliyorum inegölden gelecek toruna bişeyler almaya aslı varsa bekliyoruz bakalım maaş alayım da dedi bakalım
evt kız maşşallah deekaydirigubbakcemile3
mevlüt örtülerinide almış yatak için falan..allah razı olsun....
evet canım ya aynen annemde öyle diyo :)
ben o hastane çıkışının sadece alt üst olanlarında evde giydirmelik 2-3 tane pazardan almıştım

en güzeli canım ebnde ev için ucuzlardan almıştım...
şimdilik ii gecelerropuyorumnanaktan

MOPSY bayıldım kızının cicilerine çoooooook güzel güle güle giysin inşallah

resim ekleme sitesi ne yavaş ya sabahtan beri ancak bunları ekledim ki daha birsürü var anlamadım gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…