aa çok şeker birşeymiş canım güle güle kullan...
herşeyilede uyar hem gerçekten çok kullanışlı..bende butarz birşey düşünüyorum....fiyatı nasıl?
ifiyat yiymiş çikolatacım ya..iyi günlerde kullanın bebişkoyla...
sağol hilkacım...allah sizede bebişinle huzurlu mutlu günler nasibetsin..sen bebişi almışsın kucağına darısı başımıza inşallah......
kızlar lütfen kötü örnekleri yazmayalım bu topike.zaten hassasız bu dönemde daha çok tedirgin ediyor insanı.ben daha bişey almadım.5 aya kadar patik bile almam diyordum ama galiba hafta sonu bebek fuarına gidip biraz kurtlarımı dökecem.abartmıcam ama ufak tefek tulum,patik falan alacam.işte orada pek tutamam kendimi.insanın canı çekiyor bişeyler almak için.kötü düşünüp almamazlık etmenin bir manası yok.bizimde ALLAH la bir sözleşmemiz yok yarın ölebiliriz ama şimdiden hekesin ilk 3 yılı bile planlıdır.iyi düşünelim iyi olsun...
katılıyorum mersincim..kötü düşünerek biryere varamayız..
merhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olacağım.Allah nasip ederse.Çünkü çok kanamam oluyor.Düşük tehlikem var.İnşallah 9 ay sizlerle bebeğimi kaybetmemiş olarak yazışmaya devam ederim.Giysi için gerçekten çok erken.Duramıyorsun o güzel minicik şeyleri görünce ama yinede 4 aylık falan olunca almya başlarsanız bence daha iyi.Hepinize iyi hamilelikler
canım senı yanlış anlamadık tabiki yaşadığın hayatın gerçeği ama bebişlerimize birşeyler almakta hayatın gerçeği tadını çıkarmaya çalışalım bebişlerimizin..keşkeler hiç.birşeyi geri getirmiyor..ona bakarsan kimsenin garantisi yok doğan herkez her an ölebilir...neyse kapatalım bu üzücü konuları..bak sende birşeyler almaya örmeye başlamışsın..zaten şimdiden çıkıp beğiğini odasını almıyoruz ya altı üstü bir kaç tulum çorap falan...
hadi paylaşalım artık aldığımız cicileri kızlar.....
ben foto çektimde birtürlü buraya koyamadım en kısa sürede yükleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?