2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

sizlerin yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oluyor.
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki bi bakmışsınız bebekleriniz kucağınızda.Hamilelik inılmaz güzel bir süreç özlemiyorum desem yalan olur.
İnşallah sizlerde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ve aldığınız her şeyi sağlıklı günlerde kullanırsınız.

ifiyat yiymiş çikolatacım ya..iyi günlerde kullanın bebişkoyla...

sağol hilkacım...allah sizede bebişinle huzurlu mutlu günler nasibetsin..sen bebişi almışsın kucağına darısı başımıza inşallah......

İnşallah canım.Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.Çünkü annelik inanılmaz güzel.

kızlar bizde ilk bebek olduğu için ve ilk torun olduğu çin annemle çılgınlar gibi alışveriş yaptık
tulumlar alt açma bezleri,yıkama küveti,tokalar ayakkabılarr
mendillerine bile oyalar yaptım yüz örtüsüne iğne oyası yapılddıı
anlatmakla bitmez daha nelerr nelerr,ama bebeğim kullanamadı onları
biraz abarttık gibime geliyo
bence fazla bişiy almayın ihtiyacınız kadar alın gerisi doğduktan sonra

kendimi bi iyi hissetesem dışarı çıkıcam bişeyler alıcam
biran önce bişeyler almak istiyorum
topik çok iyi olmuş canım

bende resim ekleyeceğim ama bitürlü fotolarını çekemedim cicilerimizi....
onlara bakıp bakıp hayal kuruyorum ay o minicik tulumları yiyesim gliyor yaw çok tatlı duruyor..bide içine yavrularımız girse bakmaya doyamıcam..şimdiden aşığım fındıkımaaaa....:asigim:

kızlar lütfen kötü örnekleri yazmayalım bu topike.zaten hassasız bu dönemde daha çok tedirgin ediyor insanı.ben daha bişey almadım.5 aya kadar patik bile almam diyordum ama galiba hafta sonu bebek fuarına gidip biraz kurtlarımı dökecem.abartmıcam ama ufak tefek tulum,patik falan alacam.işte orada pek tutamam kendimi.insanın canı çekiyor bişeyler almak için.kötü düşünüp almamazlık etmenin bir manası yok.bizimde ALLAH la bir sözleşmemiz yok yarın ölebiliriz ama şimdiden hekesin ilk 3 yılı bile planlıdır.iyi düşünelim iyi olsun...

katılıyorum mersincim..kötü düşünerek biryere varamayız..

ben 1 aydır sürekli yattığım için hala kendime gelebilmiş değilim. yaklasık 10 gün sonra Allah'ın izniyle tehlikeli dönemi atlatmış olacağım inşallah. kendime gelir gelmez ilk işim hamilelikle ilgili güzel bir kitap almak olacak.belki bebişlerim için ufak tefek 1,2 sey alırım ama bu konuda benimde hiiç acele etmeye niyetim yok... Allah'ım hepimize sağlıklı hmilelikler versin insallah...

merhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olacağım.Allah nasip ederse.Çünkü çok kanamam oluyor.Düşük tehlikem var.İnşallah 9 ay sizlerle bebeğimi kaybetmemiş olarak yazışmaya devam ederim.Giysi için gerçekten çok erken.Duramıyorsun o güzel minicik şeyleri görünce ama yinede 4 aylık falan olunca almya başlarsanız bence daha iyi.Hepinize iyi hamilelikler

canım kötü örnek değil bu hayatın gerçekleri
bu kelime gerçekten çok zoruma gitti
teelevizzyonlarda heryerde bir sürü insanın çocuğun öldüğünü duyuyoruz
ben burda bebeğim vefat etti deyince kötü örnekmi oluyor

ben sadece bi tavsiyede bulunddum
fazla abartılmaması gerektiği konusundaa

şu anda tekrar hamileyim daha cinsiyeti belli değil ama örgü örmeye başladım bile
ben kimseye kötü bişey olur sakın ha almayın demedimm
sadece ihtiyacınız kadarını alın dedim
ki öyle bişeyde diyemem hassas bi konu bu
böyle kötü bi sonuç doğmasını kim isteyebilirki
ama üzücü bişey yaşaddım sadece küçük bi tavsiyede bulundum sizlere
bide bunun israfa kaçma yönü var...
ınşalah Allahın izniyle sağlıkla doğuracaz bebeklerimizi

Son düzenleme:
katılıyorum mersincim..kötü düşünerek biryere varamayız..

herkez beni yanlış anlamış (
kötü düşünce değil bu tekrar söylüüyorum
ama benim yaşadığımıda yaşamayan bilemez
insanın başına bi olay geldiği zaman
şunu yapmasaydım şu olmasaydı
diye bir sürü keşkeler oluyorrr
fakat herşey Allahın taktiriii
buna inancımız var

canım senı yanlış anlamadık tabiki yaşadığın hayatın gerçeği ama bebişlerimize birşeyler almakta hayatın gerçeği tadını çıkarmaya çalışalım bebişlerimizin..keşkeler hiç.birşeyi geri getirmiyor..ona bakarsan kimsenin garantisi yok doğan herkez her an ölebilir...neyse kapatalım bu üzücü konuları..bak sende birşeyler almaya örmeye başlamışsın..zaten şimdiden çıkıp beğiğini odasını almıyoruz ya altı üstü bir kaç tulum çorap falan...
hadi paylaşalım artık aldığımız cicileri kızlar.....
ben foto çektimde birtürlü buraya koyamadım en kısa sürede yükleyeceğim.

benimde ilk gebeliğim boş gebelikti.ozaman bebek telsizi almıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman sonra git gel kesenin içinde bebek yok...kürtaj oldum...şimdi kısmetse bu bebişimde kullanırım.hiç keşke almasaydım demedim altıüstü bi eşya gerekirse hediye götürürüm kullanmadım etmedim hiç bir hatırası yok..böyle sembolik şeylere pek takılmamak lazım...ayşecim sende kötü düşünceleri kafandan at bence herşey güzel olsun canım

inşallah canım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla...
sende bol bol yatıp uzanarak geçir bu riskli dönemi canım geçmişş olsunn:enbuyukkk:

cnm benim tabiki bişeyler almakda hayatın gerçeği
bebişler çıplakmı kalacak :)
bak ne güzel söylemişsin şimdiden bebeğin odasını almıyoruz
ben almıştım işteee :)
yani bu bir kötü düşünce değilll
alırsnız benim gibi olursunıuzda değil saçma olur öyle düşünsem
dedim ya sadece küçük bi uyarı...
eminimki hepiniz bilinçli annelersinizz
bende ilk yeleğimi bitirdim resmini eklicem
hem kız hem erkek kullanabilir cinsiyet belli olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…