2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

cnm keşke almasaydım denmez zaten telsiz yüzünden mi kürtaj oldun
Kadere inancımız var böle bişeye takılmamız imkansız
bende takılmıyorum zaten
şu kötü düşünce kelimesinide kullanmayalım artık
tekrar tekrar söylüyorum kötü bi düşünce değil bu
dedimya küçük bi uyarı
hergün dua ediyorum ben ve sizin gibi bebek bekleyenler için
inşallah Allahın izniyle herşey iyi olacak
minnoşlarımız sağlıkla doğacak

benim diğeri kız olduğu için öyle güzel şeyler varki
bu seferki erkek olursa napcam bilmiyom
çocuğu pembe pembe giydircek halim yok heralde :))
erkek çocuklarına görede çok güzel şeyler çıkmış
büyük adamların giydiği şeylerin minyatürü gibi

beşiğimde lila rengi yaa erkeğe olurmu sizce ?

resmini koysana bi bakalım..şimdi hayal kuaramadım lila erkeğe olurmu acaba..resminden daha iyi fikir verilebilir...

inşallh olmuştur bakalımm

Son düzenleme:
kızlar buradan neler almamız gerktiği hakkında birbirimize fikir verelim ..acaba neler en kullanışlı olur...
ilk 3 ay ne almalı...3-6 ay arasında neler almalı karar veremiyorum uzun kollumu paçalımı nasıl almalıyız...

maşallah ne kadar tatlı şeyler almışsın ben daha hiç bişey almadım güzel bulamadım
güle güle sağlıkla giyer inşallah

güzel baslık olmus ozellıkle benım gıbı tecrubesız anneler (insallah) ıcın cok ıse yarayacak
olumsuz dusunmuyoruz ınsallah arkadaslar verecekte vermeyecek olanda Rabbımız herseyın hayırlısı
bende temkınlıyım bıraz benımde 3. bebegım malesef dıgerlerını gormek nasıp olmadı bı sure sonra bende alacagım bırseyler ama kendım ıcın konsuyorum henuz erken
mopaycım cok cıcı aLDIKLarın saglıkla dogar ıns bebısın:)

mopsycim bayıldımmm bayıldımmm cicilerinize bende başlıcam artık almaya cinsiyetinin belli olmasını bekleyemicem

Mopsycim aldıkların cok cici,cok tatlı,Allahım hayırlısıyla giydirmeyi de nasip etsin insallah

cnm benimmmm ayyy bunlar çok tatlı ya
gerçekten en lazım olan şeyleri almışsın
gerçekten bayıldım
seninki erkekmiydiii

tulumun her türlüsü lazım olacak
uzun kollu kısa kollu
ama şuna göre ayarlayın eylülde doğacak diyelim
doğduğunda alttan kısa kolluları giydireecez

kasımdan sonra uzun kollusunu giyecek ya
2-3-4-5 aylıkken giyebileceği gibi almalıyız

Sabah benim yazdığım yorumlar görünmüyor mu yaaa (
Neyse tekrar yazayım...
Mopsycim, güle güle giysin bebeğin, hepsi çook tatlı....
Bence ağırlıklı olarak 0-3 ay almak lazım... Çünkü gelen hediyeler genelde 3-6 aylık oluyor...
Ve gene bana göre 0-3 te 3-6 da uzun kollu olmalı...
Ne olursa olsun eylül ayı çok da sıcak olmuyor, özellikle benim eylül sonu olacağı için söylüyorum ben kısa kollu almıycam hiçbişey... ınce penye ve kalın penye olarak ayrım yaparım, ama ısa kollu almam.. Çünkü bebeği kat kat giydirmekten hoşlanmıyorum.... ıçine kısa kollu giydir üstüne uzu kollu giydir, o da olmadı yelek o da olmadı hırka falan sevmiyorum...

Merhaba Ayse 20 03/02/2010 tarihinde Çamlık Hastanesi Belma Tarhan'a gittiğini söylemişsiniz. Benim arkadaşımda orada doğum yapmıştı Belma Hanımdan da çok memnunmu kalmış. Bende hamileyim şimdi bende Belma Hanıma gitmeyi düşünüyorum. Bugün bir doktora gittim elime birsürü tahlil yaptırmam için kağıt tutuşturdu sizede böyle birşey yaptılar mı? Ben 6 haftalık hamileyim. Birde sezeryan ve normal doğum ücretini öğrenebildiniz mi? Burdan göremezsini diye özelinizede yazdım.

mesajınıza cevap yazdım...

yeleğimi bitirdim ilk defa yapıyorumm :)
bakalım beğenecekmisiniz

ayşecim çok güzel olmuş eline sağlık, güzel günlerde giysin bebeğin....
ıl sefer için de gayet güzel bir iş çıkarmışsın kıskandım seni :sinifsinif:

hanımlar size çok büyük bi tavsiye, çok fazla küçük kıafet ve özellikle çorap almayın...
uzun boylu olabilir çok çabuk uzayabilir bebeğiniz ve gördüğünüzü canınız çeker, çok var diye alamayabilirsiniz...
kızım 53 cm doğdu anası gibi uzun ve şu an 70 cm... 5 aylık olduğu halde 3-6 aylıklar tam, 2 hafta sonra giyemez onları...
hastane çıkışı büyük olduğu halde 2 aylıktan sonra giyemedik.. boyunu bilemezsiniz çok küçük almayın...
zaten çıktıkça görüyor özeniyoruz, ben hiç pantolon elbise falan almamıştı, şimdi canım ne isterse ne görürsem alıyorum -tatlicadiarzu-
hediye de geliyor ama çoğu giydirilmeyecek gibi...
kızıma hediye olarak para verildiği zaman ona ihtiyacı olan kıyafetleri alabiliyorum (bu da çok önemli, elbise almaktansa para versinler yahu, bezini alsak kardır :roflol: )

kıssadan hisse, çok kıyafet ve bez almayın hele bez hiç stoklamayın... ayrıca ören yakınınız varsa büyük ördürün, çabuk büyüyorlar...
3 aydan sonra 4 numara primaya geçtik boydan dolayı, sırık kızım benim sırık :roflol:

ayse20 yelek çok şeker canım, Rabbim ağız tadıyla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin inş.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…