benimde ilk gebeliğim boş gebelikti.ozaman bebek telsizi almıştım hamile olduğumu öğrendiğim zaman sonra git gel kesenin içinde bebek yok...kürtaj oldum...şimdi kısmetse bu bebişimde kullanırım.hiç keşke almasaydım demedim altıüstü bi eşya gerekirse hediye götürürüm kullanmadım etmedim hiç bir hatırası yok..böyle sembolik şeylere pek takılmamak lazım...ayşecim sende kötü düşünceleri kafandan at bence herşey güzel olsun canım
kızlar buradan neler almamız gerktiği hakkında birbirimize fikir verelim ..acaba neler en kullanışlı olur...
ilk 3 ay ne almalı...3-6 ay arasında neler almalı karar veremiyorum uzun kollumu paçalımı nasıl almalıyız...
cnm benimmmm ayyy bunlar çok tatlı ya
gerçekten en lazım olan şeyleri almışsın
gerçekten bayıldım
seninki erkekmiydiii
tulumun her türlüsü lazım olacak
uzun kollu kısa kollu
ama şuna göre ayarlayın eylülde doğacak diyelim
doğduğunda alttan kısa kolluları giydireecez
kasımdan sonra uzun kollusunu giyecek ya
2-3-4-5 aylıkken giyebileceği gibi almalıyız
Merhaba Ayse 20 03/02/2010 tarihinde Çamlık Hastanesi Belma Tarhan'a gittiğini söylemişsiniz. Benim arkadaşımda orada doğum yapmıştı Belma Hanımdan da çok memnunmu kalmış. Bende hamileyim şimdi bende Belma Hanıma gitmeyi düşünüyorum. Bugün bir doktora gittim elime birsürü tahlil yaptırmam için kağıt tutuşturdu sizede böyle birşey yaptılar mı? Ben 6 haftalık hamileyim. Birde sezeryan ve normal doğum ücretini öğrenebildiniz mi? Burdan göremezsini diye özelinizede yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?