2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

burdada aksesuarları.diz örtüsünü taktım arabaya..yerdekilerde yağmurluk ve çantası

Mopsy gerçekten harika, rengi vs. Zevkine bayıldım
Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle...

günaydın canım
hayranlıkla arabanıza bakıyordum
sağlıcakla kullansın yavrun çok güzelmiş
hemen soruyorum tabi nerden kaç kuruşa aldın
450 liraya aldım canım..
kızılay kan merkezinin arkasında özdileğin satış noktası karşısında bi bebek bağzasından
Mopsy gerçekten harika, rengi vs. Zevkine bayıldım
Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle...

çok teşekkürler canım çok naziksin.
mopsy çok güzel güle gülü kullan rengi de çok hoş

sağol canım içime sindi iyice:sm_cool:

çok güzelmiş ya bende yaptırayım bari bundan beşiğe örterim
bugün beşik aldık sepet uyku seti olmuyor ona küçük olduğundan böyle bişey yaptırırsam güzel olur

canım bu lila rengi olan beenim değil benimki sarı olandı açarak çekmemişim resmini
arkadaş beğendi onun için bu modeli buldum internetten

canım aslında çok biyerde nakış yok benimkinin
zaten boğaz kısmında ayrı bir kumaş var orda rahatsız etcek bişey yok
ama dediğin gibi sadece süs olarak kulllanılabilir
bizim oralarda adettir yani ilk bebeği olanalr mutlaka bundan yaptırır
el örgüsü battaniye yaptırılır,tığlanmış mendiller ve iğne oyalı yüz örtüsü yaptırılır

mops canım çok güzel çok beğendim gerçekten kullanışlı bişey almışsın
renkler falanda harika bebeişim doğsun bende böle bi araba alıcam inşallah

mopsy rengi çok hoşmuş ayrıca çok kullanışlıya benziyor güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

canı güle güle kulan çok güzel ama bu bastonları kullanışlı değil diyorlar bende düşünüyordum da

beşiği koyacağımda netten bakayım bi bulursam koyarım hayatım

bulamıyorum nette benim beşikten yok malesef artık beşik gelince çekerim resmini koyarım

bide şifon yer aldık bebeğin eşyalarını koymak için malum kiracıyız yerim yok dolaba idare edeceğiz artık

canı güle güle kulan çok güzel ama bu bastonları kullanışlı değil diyorlar bende düşünüyordum da

beşiği koyacağımda netten bakayım bi bulursam koyarım hayatım

tamam canım bekliyorum resmini...
bu araba çok kullanışlı canım çok dengeli ayrıca tekerlekler çok rahat olduğundan dere tepe düz gidiyor salladık falan bebek otutturup denedik gayet dengeli...
her 3 tekerlekli bir olmuyor tabi çok dandikleride var...
ben bunun 4 tekerlikliden daha kullanışlı ve dengeli olduğuna eminim canım çok araba baktım çünkü..1000liralık arabalarla aynı hemen hemen

kızlar ben yarın havuzlu hana gidicem kısmetse

yorgan yastık çarşaf işlerini halledeyim diyorum. ama nasıl bişey alsam acaba.

uyku setleri silikon olduğu için tavsiye edilmiyor. yün yada kuşyütü olması gerekiyormuş. bi de iki tane alsammı yorganı battaniye 2 tane alıcam da yorganda kararsızım. nevresim takımı da 2 tane alıcam.

sizler nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyosunuz??

özlemcim ben
1 tane bebe yastığı
1 tane yorgan aldım..
1 tanede yan yatış yastığı(ilk ay kullanmak içim..çünkü ilk doğduğunda kesinlikle yastık kullanılmıyor)...
1tane boğulma önleyici yastık aldım ben canım)
2-3 tane nevresim takımı alacağım okadar...
birde ben bilgisizlikten aldım ayrı ayrı... geçen gün uyku setlerine baktım genelde içlerinde hep yorgan var canım..yorgansız nevresim takımı biraz daha az..yani yastık kılıfı çarşafı varda yorgan kılıflı pek bulunmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…