2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

ben Othello'nun Microfibre Yastık ve yorganını aldım buarada canım..ötekiler çok terletiyormuş en sağlıklısı bunlarmış

benim uyku setim yastıklarım kızımdan vardı zaten yeni gibi duruyor onu kullanacağım sadece alt açma yeni aldım

ya benim beşiğin içinde vardı uyku seti öyle aldık ama silikon zararlıymış
napayım onu kullanmayayımmı bari bir pamuk yorgan yastık yaptırayım kızıma
2 tanede nevresim takımı alırım yeter dimi...

nagiş çok tatlı güle güle giydir...
ya yün falan çok kullanışsız.hem evlerimiz sıcacık oluyor eskidenmiş onlar.şimdi yün falan hem çok ağır oluyor hemde çok terletiyor çocuk durmadan terleyip hasta olur sonra...

yeter canım bende 1 tane alacağım.1 tanede arkadaşım hediye almış çünkü.2 tane oldumu yeter bence..

sağol canım inşallah hayırlısıyla giydiririz

bende yünü sağlıklı diye kaynanam yapıyor bende şaşırdım valla neyapacağımı

nagişçim çok güzellerrr maşallah yapmışsın hazırlıkları :)

mopsy canım asllında yün çok sağlıklı bişeydir silikon gibi teri dışarı vermez teri emer
ama tabi evlerimiz sıcak eskisi gibi değil yani gerek görmedim ben hem alerjik yapım var bana yasak bebeğimdede olur die korkumda pamuk yorgan yaptırtcam anneme

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, ben de anakucağı oto koltuğu ve sepet beşiğini aldım bebeğimin. Oto koltuğu Pierre Cardin PS 372 model 80 TL, beşik Crylstal Baby marka 90 TL.

tşr ler kızlar inşallah sağlıkla iydirmek nasip olur

ayşecim yaptım valla fazla bişey kalmadı geri kalanını annemle kaynanam lacak

bende ufak tefekleri halledecem

gülbiraz: çok güzelllller hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin Allahımmm (fiyatlarıda bana çok uygun geldi ben ona benzer beşik gördüm 175 dedi!!!)

Teşekkür ederim, hepimize inşallah, fiyatları çok uygun oldu gerçekten, oto koltuğunu burda bir mağazada sormuştum aynısını 100 TL demişti, beşikte başka model bir beşik vardı bundan daha küçüktü hatta 120 demişti. Ben bir internet sitesinden aldım kampanyalıydı çok ucuza geldi.

cnm güle güle kullanın
bende oto koltuğunu seninkinden istiyorum bana sitenin ismini verir misin

Teşekkürler herkese, ben epuset.com sitesinden aldım, ızmir'de hello baby mağazasının internet sitesi idi, ama ben aldıktan sonra bu siteyi kapatmışlar, sanırım güncelleniyor, aynı oto koltuğu bebekozel.com sitesinde 90 tl, düşünürseniz oraya bakabilirsiniz.

kızlar oto koltuğunda şu önde emniyet kemeri gibi aşşağıya sarkan şey ne işe yarıyor..benim aldığımdada var ama biryeremi bağlanıyor o çözemedim...
zaten bebeğin belinden ve omuzlarından geçen kemeri var o aşşağıya sarkan arabaya biyeremi bağlanıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…