2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

O sarkan parça bacak arasından geçen kemerin ucu, onu sıkılaştırıp gevşetebiliyorsun, tokası var, onu da fazladan bırakmışlar gevşetmek için pay olarak.

İzmir'den aldıysan kargoyla gelmiştir. Ben de internet üzerinden alışveriş yapıyorum ama bu kargo korkutuyor, biraz büyükçe bu oto koltukları. Kargo ne kadara geldi canım?

İzmir'den aldıysan kargoyla gelmiştir. Ben de internet üzerinden alışveriş yapıyorum ama bu kargo korkutuyor, biraz büyükçe bu oto koltukları. Kargo ne kadara geldi canım?

Kargo ücretsiz, 90 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz gönderiyorlar, ikisine sadece 170 TL ödedim toplamda.

kızlar anakucağı ile oto koltuğu aynı şeymi? bilmiyorumkismile

benim bildiğim oto koltuuğu altında bi düzeneği var arabaya monte ediyosun üstünede bebe koltuğunu oturtuyosun yani bundan

anakucağıda bebeği yatırmak elde taşımak götürüp getirmek için oto koltuğundan daha küçük hafif bişey

bundan yani

nagihancım cicişleriniz süper maşallah
Gülbirazcım hemen hemen tamamlamışsın hepsibirbirinden güzel ve çok uygun fiyatlara almışsın güle gülee kullan

hanımlar internetten bebek mevlütü şekeri modeli çıkarttım yaptım nasıl olmuş ?

Son düzenleme:
bebek elbisesi şeklinde ama resimde belli olmamış :)
bide elbise şeker pembe olarak yapıcam mevlütte inşallah

bebek elbisesi şeklinde ama resimde belli olmamış :)
bide elbise şeker pembe olarak yapıcam mevlütte inşallah

Anammm, bunu sen mi yaptın ? bilmiyorumkismile
E süper olmuş, ben çok beğendim, çok doğal. Ellerine sağlık. Bu marifetle sen neler neler yaparsın.

Bu modeller hem anakucağı, hem oto koltuğu hemde taşıma koltuğu. Evde anakucağı olarak kullanabiliyorsun, ayrıca yere koyduğunda sallanıyor da, dışarda bebeği taşıma için kullanabilirsin ve de oto koltuğu olarak kullanabiliyorsun, arabaya arka koltuğa koyuyorsun emniyet kemeriyle bağlantı yerleri var, bu şekilde oto koltuğu oluyor.

nagihancım cicişleriniz süper maşallah
Gülbirazcım hemen hemen tamamlamışsın hepsibirbirinden güzel ve çok uygun fiyatlara almışsın güle gülee kullan

Teşekkür ederim, çok büyük eşyaları kaldı sadece, odası, kameralı telsizi, arabası ve birkaç eksik daha. Giyim ve diğer eşyalarını tamamladım şimdiden, allah hepimize kullanmayı nasip etsin.

Güzel anne adayları merhaba,
22. haftamdayım...Ayrıntılı ultrosona giricem bu hafta çok da heyecanlıyım...Bunu da atlatırsak inş gerisi kolay diyorum...Bebeğimin alışverişine henüz başlamadım ama güzel bir liste yaptım derin arastırmalırımn sonucunda sizle de paylasmak isterim...Ben cüzdanımda tasıyorum listeyi :)

Eklentiler

• $bebek_alisveris_liste.webp
    10 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

canım bende aldım bundan ama sadece evde anakucağı ve taşıma koltuğu olarak kullanacağımı zannediyodum hee bide bebişimi sallıcaktım :)

ama arabaya emniyet kemeriyle bağlandığını bilmiyodum.
arabaya bağlanan sadece şu mavi renkte olan altında bi aparat var o zannettim bende o aparattan yokta.

Anammm, bunu sen mi yaptın ? bilmiyorumkismile
E süper olmuş, ben çok beğendim, çok doğal. Ellerine sağlık. Bu marifetle sen neler neler yaparsın.

evet ben yaptım canım teşekkürller opuyorumnanaktan
sadece bi model bebişim için yaparsam daha şık olacak eminim.
daha bunun patik,tulum,yelek şeklinde olanları var ben bu modeli beğendim
tül içine badem şekeri koyup elbisenin içinden geçirip kurdele ile bağladım
çok kolay aslında sende yapabilirsin elbisede basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…