2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

artemisiaa canım çokkk tatlı ciciler almışsın pembe ayakkabıları çoook beğendim bende ayakkabı hastasıyım

ayyy pembiş ayakkabılarını yesin teyzesi Artemisiaa maşallah hepsi birbirinden güzel allah içlerini dolduğunda da fotoğraflarını görmeyi nasip eder ..

Lil@ 'm koltuk çok hoşuma gitti nerden aldın maşallah başlamışsın artık alışverişe Bende bir gün eskişehire gelmeyi düşünüyorum opuyorumnanaktan

Stoklar yenileniyor güzelim daima çok güzel şeyler ve kaliteleri çok iyi 2.5TL alt aldım İstanbuldayken çok memnunum kumaşından ..

maxi cosi anakucağı ve otokoltuğu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ay bu mesajı 3. yazışım inşallah bu sefer gider

0-13 kg aarası maxi cosi cabriofix
çok güvenli bir oto koltuğu
hatta buggster , quinny gibi bebk arabalarına monte oluor
ve bu arabayı doğumdan itibaren kulanma imkanı sağlıyor
benim favorim

:):):)
teşekkür ederim

valla yorum gayet tatmin edici :)

bende bunu almak istiyorum ...

bizim bebek arabasıylada uyumlu..aparatını almak lazım ama ayrıca...

seninkinin markası ne ?
ben ilk başlarda quinny zapp almayı düşünüyordum
ama onun alt sepeti yok
buggster tfk ise zapp'ın alt sepeti olan şekli gibi
şimdi onu düşünüyorum
seninkinin resmini görmüştüm hoşuma gitti ama markasını okuyamadım :)

kızlar biliomusunuz benim morl 0 dün kızıma 2 parça şey aldım 1 ayaklı 1 ayaksız pijama birde kilot fırfırlı arkası babamıza gösterttim ilgilenmedi hiç ondan sonrada ilgilenmiosun dedim bana ne oldum deli oldun sen ii ce dedi moralim çok bozuldu çok ağladım

uzulme canım sakın biz alışveriş işine yoğunlaşıyoruz ama onların alışverişle normalde de alakası olmadığı için çok tepki gösteremiyorlar.
şimdi sen ilgilenmiyosun deyince bozulmuştur.
bizim kadar hissedemiyor onlar
benim eşim çok hevesli eli ayağına dolaşıyor bebekle ilgili ama alışveriş konusunu bana bırakıyor. arkadaşlarıyla konuşuyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor doğana kadar baba olduğumuzu anlamadık diye...

hayır 3 parça şey aldım hewesle gösteriyrum o tv izlio sadece kafa sallıo ama bakmadı bile yaaa

biz karnımızd bebikolarımızı hissediyoruz
ama onlar için hayal şimdi bu :)
kayınvalidem annem kardeşim bir sürü şeyler aldılar
ben de gösterince sadece gülümsüyor
o daha çok sağlıksal konularda ilgili oluor
üzme kendini sakın
bebeğin için sakin kal :)

kıyamam sana canım benim erkekler bebekleri kucaklarına aldıkları zaman anlıyolar bizi şimdi tam kavrayamıyolar olayı sen üzme tatlı canını

annem aradı ona anlatttım ağlama dedi ağlamada nsıl ağlamıyımçok zoruma gitti sanki ben dünyayı almışım annemde o öce aldıklarına baksın snr konuşsun dedi dünya bi şey aldı hemde en pahalılarını o aldı dedi haklı ama öle dedi ya içime dert oldu

valla bizdede ben bişi alırım hiç bakmaz bile..kendi bişi alır getirir gözüme sokar.nasıl güzelmi beğendin mi harika dimi.artık illallah ettirir.
uyuz oluyorum bu erkek milletine ...alayı aynı güzelim takma sen...doğduktan sonra görcem ben onu....

doğduktan sonrada ben göstercem ona alsın getirsin onları giyince sewer benim aldıklarımla sewdirtmicem kızımı ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…