2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

sanırım herkesin derdi aynı:) Ben de eşime söylenip duruyorum sen neden hiç bişe almıyosun,neden hep ben alıyorum,niye heveslenmiosun die burnundan getiriyorum:) Ama bebişe aldığım kıyafetleri gösterirken çok ilgisiz davranmıyo Allahtan. Yüzünde bi tebessüm oluyo ama kıyafetlerden değil sanırım, benim hevesim mutlu ediyo onu, çünkü kıyafetlerden çok bana bakıo:) Aşkım beniiim:) Valla kızlar bu konuda pek yapacak bişe yok bence. Adanaya gittiğimde annemle alışveriş yapmıştık bi sürü, Babamla abime gösterdik ama pek sallamadılar,demekki neymişşşşş, erkek milletinin hepsi aynıymıııış:) Takılmayın bunlara, keyfini çıkarın bebişlerin:)

valla ne güzel herkes herşeyi tamamlamış beşikler dolaplar yataklar.... ben daha işten güçten hiçbişi alamadım kızıma çıkıpta şöyle gezemiyorum istediğim gördüğüm şeyleri alamıyorum..
çalışan olmaktan nefret ettim ilk kez...

hastane çıkışımız

Alt açma minderimiz

Havlumuz

Zıbın ve atletlerimiz

eşofman takımlarımız

Cicilerimiz

Bunlar da gelecek yaz için dayanamayıp aldıklarım:)

Son düzenleme:
bizden şimdilik bu kadar teyzeleri, sizin cicileri de bekliyoruz:)

atk canım hepsi çok tatlı çok güzzeller yaa güzl günlerde kullanın
en çoktda hastane çıkışını beğendim lüzümsuz parçalar yokk renklerde çok hoş eğer oğlum olsaydı böyle bi renk seçerdim kesin :)

kızlar bu üstekide peçete 8 tane ama nerde kulanacam bilemedim adamlar sağolsun koymuşlar havlu peçete

buda baddaniye havlu 2tanede bundan koymuşlar

nagişcim o peçeteler çok kullanılıyo ağız bezi olarak yada ter bezi olarak kullanabilirsin
bebişleri olan anneler bolca böle peçetelerden alın diyolar lazım oluyomuş
boyutları nasıl büyüykmü ?

alttakilerde banyo havlusu sanırım

evet ayşecim büyükler öyüzden dedim nasıl kullanacağım diye sırtına koyarım ter için ama ağıza büyük bide mama yedirirkende üzerine serilir heralde

alttakide havlu evet sargıda olur yani

nagihancım beşiğin çok güzel ayrıca bütün cicileri çok güzel kızının
hem kız mavi giymez diye bişeymi var rahatça giydir bence
atk senin cicilerde çok şeker maşallah baya bi büyük kıyafet almışsın

atk nagiş çok ciciler bayıldımm
ben de bayadır kızıma bişey almadım yarın bişeyler alırız inşllah

evet ya mavi sırf mavi değil napayım hediye adamlar bilememiş getirmişler sağolsunlar

ben artık alama diyorum ama bakalım belkide dayanamam alırım ama büyük alırım alırsam artık

mavi olsun nagiş ne olcak
benim eltim bebeğini kız bekliyordu son kontrolinde erkek olduğunu söylediler çoğu şeyi pembe almıştı giydirdi

Mopsy güle güle kullan beişiğini çok güzel bayıldım
Nagihancım harika yeni cicişlerin tamamlayamadınmı hala :)) Dolabınız yetmeyecek hee ...
Atk'm Hepsi birbirinden güzeller ..

sağol ceylancım...ben bide etek uçlarına inciler çevirmeyi düşünüyorum bunun..boncukçıdan alıcam beyaz inci çevircem kurdelaların olduğu yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…