annem aradı ona anlatttım ağlama dedi ağlamada nsıl ağlamıyımçok zoruma gitti sanki ben dünyayı almışım annemde o öce aldıklarına baksın snr konuşsun dedi dünya bi şey aldı hemde en pahalılarını o aldı dedi haklı ama öle dedi ya içime dert oldu
valla bizdede ben bişi alırım hiç bakmaz bile..kendi bişi alır getirir gözüme sokar.nasıl güzelmi beğendin mi harika dimi.artık illallah ettirir.
uyuz oluyorum bu erkek milletine ...alayı aynı güzelim takma sen...doğduktan sonra görcem ben onu....
canım benim eşimde geçen bana yaptı kızımı hissediyorum tekme atıyor o olunca yapmıyor yada o bakmadığı zaman yapıyor bende yanına gidiyorum bak tekmeliyor diye bazen elini karnıma koyuyorum atmıyor aynı babası inat geçen gene gittim 2gün önce bak dedim elini koyayım dedim baban bağırdı herallahın günü elimi karnına koyuyorsun atsın ben napayım diye umursus anam bunlar duygusus takma bende ağlamıştım gerçi ama sonra bebeğimi üzüyorum boşverdimklava:
nagiş beşiğin gelmş hayırlı olsun güzel günlerde kullanın...
mavi hastane çıkışını napıcaksın peki :)
nagihan bayıldım beşiğe çok tatli şifonyeriyle de çok yakışmış.. güle güle kullanın canım
kızlar biliomusunuz benim morl 0 dün kızıma 2 parça şey aldım 1 ayaklı 1 ayaksız pijama birde kilot fırfırlı arkası babamıza gösterttim ilgilenmedi hiç ondan sonrada ilgilenmiosun dedim bana ne oldum deli oldun sen ii ce dedi moralim çok bozuldu çok ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?