2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

canım benim eşimde geçen bana yaptı kızımı hissediyorum tekme atıyor o olunca yapmıyor yada o bakmadığı zaman yapıyor bende yanına gidiyorum bak tekmeliyor diye bazen elini karnıma koyuyorum atmıyor aynı babası inat geçen gene gittim 2gün önce bak dedim elini koyayım dedim baban bağırdı herallahın günü elimi karnına koyuyorsun atsın ben napayım diye umursus anam bunlar duygusus takma bende ağlamıştım gerçi ama sonra bebeğimi üzüyorum boşverdim klava:

aynı benim koca seninki ben alırım özenerek bakmaz kendisi alınca evire çevire bana met ede ede gösterir kendisi alıyorya şimdi beşik aldık ben beğenmiyorum ama beyfendi beyenmiş bana öve öve işi bitiyor

sinir ve odunlar işte başka bişi diiilll dur sen ben ananemi getirim 3 5 günde görsün o gününü ananem gelir hakkından ınun zati çenesi hiç durmuyo die istemio ananemi bide böle yaptıını görsün görür ozaman o

kızlar bu takımdan 3 tane elbise

h

[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/3/4314.jpg
buda hastane çıkışımız

kızlar adetlerini bilerek yazıyorum çünk sabah demiştim eşimin potronun nun hediyeleri gelecek diye onlar geldi adam mavi göndermiş unutmuşlar n olacağını karışık geldi çok güzeller ya

Son düzenleme:
nagihan çok güzel hediyeler canım güle güle kullanın seninki kızdı dimi ?

kızlar beşiğim geldi her tarafını çekmeye çalıştım
bide şifon yer aldık oda bu işte bana yeter

ooo maşallah nagiş bebişinin herşeyi hazır nerdeyse off daha bizim çok eksiğimiz var
sağlıcakla kullansın kızın

sağol bozacım evet hazırladık hayırlısıyla bebeğimi bekliyorum ama var eksikleri ıvır zıvır işte küveti şampuanı felan kıremleri

nagiş beşiğin gelmş hayırlı olsun güzel günlerde kullanın...
mavi hastane çıkışını napıcaksın peki :)

nagihan bayıldım beşiğe çok tatli şifonyeriyle de çok yakışmış.. güle güle kullanın canım

nagiş beşiğin gelmş hayırlı olsun güzel günlerde kullanın...
mavi hastane çıkışını napıcaksın peki :)

sağol canım hastane çıkışını mecburen kullanacağımama sırf mavi eğil arada sarısı beyazı var nasıl olsa başka hastane çıkışıda alacağım

nagihan bayıldım beşiğe çok tatli şifonyeriyle de çok yakışmış.. güle güle kullanın canım

sağol canım eşimin zevki ikiside bende şifon yeri çok hoşuma gidiyor beşiğide eve gelince daha çok hoşuma gitmeye başladı

sen canını sıkma bende çok sıktım ama anladım şimdi. bende minik minik kıyafetlerini gösteriyorum göz ucuyla ne zaman bitecek der gibi bakıyor yüzünde yalandan bir tebessüm, uyuz ediyor beni. en sonunda patladım bırak ya dedim, annemle babam da vardı güya annemle aldıklarımızı erkeklere gösteriyoruz. babamla ikisi dediler ki biz sizin gibi bakamıyoruz olaya, siz boş kıyafetlerle mutlu olabiliyorsunuz ama biz içi boş diye olumsuz etkileniyoruz dediler, eşim bana böyle değil giydirip getir diyor. bir daha son oldu zaten, şimdi sadece kendi keyfime bakıyorum. yani hepsi aynı. ama biraz daha kibar olabilirler biz olsak öyle hissetmesek bile çok çok daha anlayışlı oluruz. ha bu arada eşim bebeğe bir emzik almış değil, ben alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…