2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

herkesin cicişleri çok hoş bise yrn gitcez alcaz ananemiz teyzemiz kkada bi arkadaşımız ve annesi toplu bebek alışwerişine gidiosss

arkadaşlar inglesina zipp free 2010 puset almayı düşünüyorum çok da beğendim, sizin bu arabayla ilgili bi fikriniz var mı çünkü pek yorum bulamıyorum?

cicilerinizi güle güle kullanın.bizim de odamız kuruldu.cicilerimizi yerleştiriyoruz

günaydın annişlerbiz de prensesimizin cicilerinin çoğunu tamamladık,büyük parçalar kaldı geriye.ekleyebilirsem fotoları ekleyeceğim bakalım

sevsevil'm hafif çift yönlü düşünüyorum baby2go arkadaşım kullanıyor gayet memnun bende düşünüyorum zaten kış bebekleri olacakları için şuanda almayı düşünmüyorum

babyboy ekle bakalım cicişlerinizi görelim canım
100 mesajı doldurmadığım için ekleyemiyorum canımsenağlama
bebek arabası olarak ben de baby2go aldım çift yönlü.hem fiyatı gayet uygun,hem hafif hem de katlanınca az yer kaplıyor.henüz kullanmadım ama çok beğenerek aldım.

arkadaşlar inglesina zipp free 2010 puset almayı düşünüyorum çok da beğendim, sizin bu arabayla ilgili bi fikriniz var mı çünkü pek yorum bulamıyorum?

ben chiccodan aldım canım o marka kullanan yok çevremde en iyisi satan mağzaya git satıcı anlatsın sana kullanımı katlaması fikir edinirsin

ozaman kafanı karıştırma beğendiysen al okadar çok çeşit varki insanın kafası karışıyor :)
geçen annemle biryere gittik dükkanda okadar çok çeşit hastane çıkış seti vardıki seçemedim şu olsun diyee almadım hehehe

araba çok güzel çok beğendim zaten marka olarak da çok güvenilir ama fiyatı yüksek tüm takımıyla 1390tl o yüzden hani kullanan bilen biri olsa daha da emin olucam.

bu arada üç tekerlelkli arabaları pek tavsiye etmiyorlar denge problemi yüzünden. bebek 2-3 yaşına geldiğinde annenin arabayı bıraktığını düşünelim bebek sağa ya da sola doğru eğildiğinde arabanın yan düşme olasılığı 4 tekerliklere göre daha fazlaymış. bu satıcının anlattığı kimsenin hevesini kırmak istemem, her arabada bir değil fakat yine de söyleyim istedim.

bende daha önce hiç duymadım kullananda görmedim
ama fiyatı çokkkk geldi bana
ben pierre cardin 2080 modeli düşünüyorum gittim gördüm
hem hafif
çift yönlü
tekerleri çok ii süspansiyonlu 360derece dönüyor 4ü de
kolay katlanıp açılıyor ve 400lr istersen bi bak

bebek arabasını ben de kraft lite 4 düşünüyorum, özelliklerine göre fiyatı gercekten uygun.
ağırlığının 5 kilo olması, çift yönlü kullanılması harika bence.

evet bencede kesinlikle 4 tekerli tercih et 3 teker kullananların hiç biri memnun değil tavsiye etmediler hemde iyi markalar yani chiccodakinede bak daha rahat karar verirsin ama içine sindiyse aklındakini al

hepiniz sağolun kızlar bebek arabasına biraz paraya kıymayı düşünüorum çünkü kullan at bişey değil, yıllarca kullanıyorsun e bunun Allah verirse 2. bebeği de var :ecrin_bebek: satıcıların söylediği ucuz alıp pişman oluyorlar 2. ye daha iyi bişey almaya geliyorlar diyor. tavsiyem bebek arabalarını büyük adımlar atarak deneyin ( ayak çarpmasından şikayetçi olanlar çok ), sırt dayama desteği bebeğin omiriliği açısından çok önemli (macleren ve inglesina da var koltuğun arkasında ince uzun metal destek ordan bakarak kıyaslayabilirsiniz diğer arabalarla), tek elle açılıp kapanma ( bebek kucağımızda olacağı için), yağmurluk ve bacak koruma bir de arabanın güneşliğinde şeffaf pencere bebeği görmek açısından çok önemli. benim öğrendiklerimin bir kısmı bunlar belki fikir olur hepimiz biliyoruz gerçi ama kaydirigubbakcemile3

bende dün kızıma işbir den yastık aldım yorganı da vardı ama tereddütteyim terletirmi diye
adam yaz kış kullanılır dedi

Ben bebek arabasını çok pahalı bişey almayı asla düşünmüyorum....
Zaten araba var.. sürekli arabayla gidecek biyerlere.... Arabayı kullancağım yegane 2 yer var biri alışveriş merkezi biri de haftasonları sahilde gezmeye çıkarsak...
O yüzden fazla yıpranmayacak, eskimeyecek...
2. bebeğe de araba saklamayı falan düşünmem 2. olacakmı bakalım... olsa bile 1500 lira verip 1 araba alıp 2. bebeğe de kullanaktansa 500er verip 2 bebeğime de yeni bebek arabası kulanmak daha mantıklı geliyor.. hem koca arabayı evde hayatta saklayamam ben gözüme kalabalık batar...
Arabası olan birçok arkadaşım da aynı şeyi tavsiye ett... sakın pahalı bir araba alma kulanılmıyor fazla dediler....
Tek dkkat edeceğim şey anakucağı takılabiliyormu çift yönlü mü sırtı tam yatabiliyormu...
Bu 3 özelliği birarada bulunduran herhangi bir marka araba alacağım....

Lil@ 'm koltuk çok hoşuma gitti nerden aldın maşallah başlamışsın artık alışverişe Bende bir gün eskişehire gelmeyi düşünüyorum opuyorumnanaktan

ceyloşum yeni gördüm canım bakmamışım buraya bayağıdır.
oto koltuğunu gitti gidiyordan aldık canım.başka renkleride var ...
119 tl ye.
yakında aldığım tüm ciceleri ekliycem.

hatta bak güzelim burda modelleride var.
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ayhan_Cocuk/BebekCanta-Tasima-Ve-Anakucagi/

Son düzenleme:
bu arada ben öyle ağır kallavi bebek arabalarından da, baston bebek arabalarından da hoşlanmayan biri olarak yukarıdaki modelde karar kıldım kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…