2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

Hepsi çok güzel,çok cici madecim,Allah iyi günlerde kullamayı nasip etsin.
ınşallah bebişin üzerinde de görebiliriz :))

ooooo kırmızı pabuçlara kadar herşeyini almışsınız hanımlar sağlıkla kullansınlar

[/ATTACH]

chiccodan bunları aldım bebeğimin bebek arabası ve oto koltuğu

Eklentiler

• $lCHI-7912043_1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $lCHI-7921343_1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 13
arkadaşım bu arabalar benimde aklımda ama yatmıyor diyorlar bu arabalara yeni doğan bebekler için değil dediler senin aldığın bu araba arkaya yatıyormu

çok teşekkürler arkadaşlar aminnn...living puset adı valla satış yapan bayan anlattı nasıl kullanılacağını baya işlevli bir araba inşallah unutmam doğuma kadar :) arkası yatıyor dümdüz oluyor ve 3 kademe oturum pozisyonu var kendine doğruda çevirebiliyosun oturum yerini çok pratik bir pedalla katlanıyor puset ayrıyeten pusetin koltuk kısmı komple çıkıyor anakucağını oturtturabiliyorsun bebek arabası 987 tl ye aldım 250 tl hediye çeki verdiler onuda oto koltuğunda kullandım 185 tl ödedim ilaveten 185 ide 200 e tamamladım 50 tl daha çek verdiler o çeklede biberon emzik vs... şeyler aldım

987 miiiiiiiiiiiii aman allahım çok pahalı ben baktım ama benim baktığımın özelliğini bilmiyorum görünüşü böyle 75 tl di çok pahalı eğer yanlış anlamadıysam

evet canım 987 tl senin baktığın paston bebek arabasıdır bu baya araba yani chicconun en son çıkardığı model

E ben Chicco'dan aldım deyince zaten fiyatını sorma gereği bile duymadım :)) Normaldir arkadaşlar. Güle güle, sağlıkla kullansın inşallah.

makcakara güle güle kullan canım,benim kararsız kaldığım pusetlerden biri bu diğeride bebe comfort loola

sağolun güzel anneler daha güzeli sizinkilerin olsun inşallah.....madeofhonor canım bende çok araştırdım ama en önemlisi dört teker olup ama çift teker olmaması senin değidin tarz modeller genelde hantal oluyor maxi ler lola lar falan iyi araştır genelde tavsiye işi araba bende bakalım kullanıp görücem inşallah

canım bebe comfortta dört tekerlekli ve katlanınca çok küçük oluyo chiccodan daha hafif bide ama diyorum ya ikisi arasındayım işte karar veremedim bi türlü..maxi cosi ve quinyy dediğin gibi katlanma sorunu olan arabalar ilk başta hoş görünüyolardı ama katlanma problemlerini görünce vazgeçtim bende

makcakara güle güle kullan canım,benim kararsız kaldığım pusetlerden biri bu diğeride bebe comfort loola

madeciim lolalar süper ben inceledim harika gerçekten..ben olsam lola alırdım gerçekten gördüğüm en rahat ve esteteik olarak en havalı modellerden birisi..ayrıca maxi coside takılabiliyor bebek arabasına...
eşim fiyatını pahallı bulduğu için almadık biz ama benen çok onu beğenmiştim:lepi:

mopsy kuzum loola bursada varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…