2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

bebek arabası aklımın ucundan dahi geçmiyor...
konuya yabancı gibi bakıyorum resmen :)))
önümüzdeki yaza doğru yoğunlaşırım sanırım :)))

bebeklerimiz kış bebekleri olacağı için bende bebek arabası konusunu rafa kaldırdım.
otomobil olunca sağa sola onunla gideceğiz nasılsa.
ama önümüzdeki bahara muhakkak edinmem lazım bir adet.
o zamanda bakalım nasıl bir model olacak araştırır gezer bakarız...

Lilacım aynen bende yabancı gibi bakıyorum bebek arabalarına :)
yeni doğan bi bebeğin hemen arabaya ihtiyacı olmaz sanırım anakucağıyla gidip gelcek
kısmetse baharda tam lazım olacağı döneme girmiş olucaz

bu arada ben öyle ağır kallavi bebek arabalarından da, baston bebek arabalarından da hoşlanmayan biri olarak yukarıdaki modelde karar kıldım kesinlikle..

PEMBE HERAM BAYILDIÖ KRAFTIN ARABASINI İLK 6 AY ALMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM VAZGEÇTİM VALLA :) ALACAĞIM opuyorumnanaktan

lıl@'M TAM YATIYORMU GGDEN ALDIĞIN YANı ıLK 6 AY OTURTAMAYIZ YA KULLANIŞLI MI FıYATI SÜPER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA ..

Canım bir de şöyle düşün kışın hiç mi alışverişe çıkmıycan bi markete gitmiycekmisiniz....
O zaman anakucağıyla taşımak zor olur.... Yani kocalar bebeği mi taşısın bizim alıveriş poşetlerini m değil mi ama...
Ben o yüzden düşünüyorum bebek arabası almayı...
ma araba olduğu için kullnım yerleri az.. o yüzden de çok pahalı bişey almıycam....

kızlar bende bebek arabasını fazla pahalı düşünmüyorum uygun fiyata bşeyler düşünüyorum bakalım

ÇıKOLATA canım çok güzel herşeyiniz güe güle kullanın ....

kadis has çocuk dünyasında çok güzel şeyler var yaa sen yakınmısın

sağol ayşecim, evet ben oraya yakınım hastanemde tam kadir has la karşı karşıya,kontrolden çıktığımda bi dalıyorum kadir has a :)) çıkartabilene bravo kaydirigubbakcemile3

sağol ayşecim, evet ben oraya yakınım hastanemde tam kadir has la karşı karşıya,kontrolden çıktığımda bi dalıyorum kadir has a :)) çıkartabilene bravo kaydirigubbakcemile3

ayy canım medicalparkamı gidiyosun yoksa bende oraya gidiyorum :)
çıkışta beraber dalalım bigün kadir hasa kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar

bu arada çok güzel bir emzirme koltuğu buldum kadir has center da. 300 tl onu alıcam inş.

Canım nasıl bişey beğendin bilmiyorum ama bebek odası takımıyla aldığında çok daha uyguna geliyor fiyat...
Bence mbilya alırken al emzirme oltuğunu da....

Bz bu haftasonunu fulll mobilyacılara ayırdık...
Fiyatlar hemen hemen aynı.... Maskodaki mobilyaların kalitesi eyüm modesadakilere göre daha iyi... Maskoda fiyatlar 2300-3500 ken modesada 1900-2500 arası 1900ü 1700e 2500ü de 2100e bırakıyorlar... Ama o 1900lük mobilyaların menteşe ve rayları 1-2 seneyi bulmadan gider yani belli....
Maskoda Erkek odaları daha spor olduğu için 2300-3500 arası değişiyor....
Kız odaları ise taşlı tuşlu olursa 3000-3500 arası...

Ama 2300 dediklerini 2100e bırakıyorlar en son... Benim eşim 2000 diye inat etti pazarlıkta o yüzden alamadık... Adamlar tok satıcı olmuş asla vermiyorlar..2100 dediler daha da inmediler...

DAha zamanımız var diye de almadık.. Ama kafamda birkaç mağaza belirledim....

Bu arada bazı kriterler varmış bebek odaları için siz de bunlara dikkat edebilirsiniz...

Çekmece rayları teleskopik ve stopperli olmalı... Bebek asıldığıda düşme olasılığı çok düşük... Ayrıca stoperli olduğu için bebeğin elini sıkıştırması söz konusu olmuyor....
Dlap menteşeleri de aynı şekilde sptopperli yada frenli denen sistemden olmalı...

Komple mdf diye anlatırlarlken bi bakıyorsunuz dolap içi raflarda mdflam kulanmışlar.. MDF lake dış kısımlarda kullanıp mdf lam iç bölmelerde kullanınca maliyet hemen hemen %25-30 üşüyormuş.. Dolap içi rafların da mdf lake olmasına dikkat edin...

Suntalam satanlar suntalamı övüyor mdf satanlar mdfyi.... Biz bzim mahalleden bi marangoza sorduk.... Mdf daha iyi dedi... Suntalam suya ve neme karşı çok daha hassas mış ve taşınma durumlarında sökülüp takıldığnda vida yerleri anında gevşiyormuş ve birdaha biraraya getirmek için uğraşmak gerekiyormuş.... MDF daha sağlam dedi...

Yatak kenarındaki korkulukların arasındaki boşlukların standartlara uygun olmasına dikkat edin... Ve bu korkulukların üst kısmına plastik kaplanmış olmasına dikkat edin, çünkü bebekler buraları kemirmeyi çok seviyorlarmış... boyalı mdfyi kemirmesinler diye plastik bir korumalık yapıyorlar...

KOrkuluklar 2 yada 3 kademeli oluyor çeşitli zamanlarda koruma düzeyini arttırmak için bu mekanizmanın çocukarın açabileceği şekilde olmamasına dikkat edin...

bilgiler için sağol canım, ben oğluma oda almıcam sadece park yatak alıcam o yüzden emzirme koltuğunuda tek almış olucam.
oda alacaklar için paylaştığın bilgiler çok faydalı a.s
kızıma çocuk odası alıcaz artık oğlumuzda bir müddet odamızda beşiğinde yatar gece uykusu düzene girdiğinde oda yapıcaz inş.

lİl@'M TAM YATIYORMU GGDEN ALDIĞIN YANİ İLK 6 AY OTURTAMAYIZ YA KULLANIŞLI MI FİYATI SÜPER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA ..

ceyloşum yok yatmıyor ama ne çok dik duruyor nede çok yatay bebek rahat edeceğe benziyor ama kullanıp göreceğiz canım yerimseniben
evde kullanmak için ana kucağı aldık biz, bunu dışarı falan çıkarken alıcaz yanımıza.
1,5 yaşına kadar kullanılabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…