2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

off ya tamam daha denemiyorum bi sürü şey aldım ama ekleyemiyorum sayfayı da mahvettim nese sonra denerim artık :gitme:

sevilim park yatağını görebildim sadece diğerleri görünmüyor canım.
olsun denersin yine :)
oğluşumuz sağlıkla doğsun mışıııl mışıl uyusun yatağında inşallah :)

teşekkür ederiz hayatım bi gelsinlerde neler alırız biz onlara

http:/
/i1006.hizliresim.com/2010/6/15/2392.jpg
http

i1006.hizliresim.com/2010/6/15/2428.jpg

kızlar bunlarda hastane çıkışım dün geldi hani demiştimya hediye geldi mavi göndermişler erkek diye kız olduğunu söyleyince bunu göndermişler

Son düzenleme:
Kızlar bunlar da benim oğluşumun. Küveti, kovası, maşrapası, süngeri ve oto koltuğu :dance:
Kargodan yeni çıktı

Eklentiler

• $008.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $009.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 27
kreacher canım filesini almadınmı küvetin bende alacağım
bebeğini güzel günlerde yıkarsın inşallah

Canım senin bebişin de cicileri çok güzel, sağlıkla giysin.
Küvetin filesi ellerinde yoktu daha doğrusu pembe varmış, beklemedim ben de. Başka bir yerden alırım diye düşünüyorum.

sevilim park yatağını görebildim sadece diğerleri görünmüyor canım.
olsun denersin yine :)
oğluşumuz sağlıkla doğsun mışıııl mışıl uyusun yatağında inşallah :)

inşallah canım benim doğsalarda o mis kokularını duysak, beşiklerinde uyutsak.
senin park yatağını da çok beğendim renkleri ve yan filelerin kapanması çok güzel güle güle kullansın yavrun rahat uykular uyusun.

ayy Allahım onların içinde bir kız güzeli geldi gözüme sağlıkla doğsun güzel güzel giysin inşallah.

sağolasın sevilcim.şu 3 ayıda bi atlatsak Allahın izniyle doya doya severiz uyuturuz valla...
hep derlerdi ilk aylar çabucak geçer de sonlara yaklaşınca günler geçmek bilmez diye aynen öyle oluyo şimdi geçmiyo ...
aman sağlıkla gelsinlerde önemli değil bekleriz.

nagişiiim ne şeker onlar , mavileride görmüştüm naptın sahi o mavileri değiştirmemi yaptın ? takılma renge diyecektim evde giydirirsin mavileride nolcak :)

krakeriiiim senin oğluşunun küvetimi vaar :) ayyy gözümün önüne geliyosa nasıl güzel yıkarız onları :) he canım filesini alırsın 5 liralık bişiydi ben alırken.
ablam dedi onların küvet duruyomuş hala mavi rengide, getirecek bana biz sadece file aldık beyaz renkte.
oto koltuğunun rengine bayıldım çok güzel canım.
sağlıkla gelsin paşamız doya doya kullansın cicilerini:)

Ya Lilam, o küvetlerde yıkayacağız onları, avucumuzda olacaklar ilk başta :))
Her şeyin en güzeli sizlerin olsun.

kızlar bunları yanlişlıkla silmişim sayfa kaydığından düzeltirken
bunlarda takımın parçaları

ayy Allahım onların içinde bir kız güzeli geldi gözüme sağlıkla doğsun güzel güzel giysin inşallah.

evet canım ya bende düşündükçe tuhaf oluyorum allahım inşallah gösteriri o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…