2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

bebişimin eksiklerini yavaş yavaş tamamlıyoruz teyzeleri :)

Küvet,file,sünger,kova ve maşrapamız

Bakım setimiz (erkek bebekler için sebamed tavsiye etti satıcı)

Biberonumuz(anne göğsüne en yakın olan biberon buymuş)

Penye battaniyemiz

Kadife battaniyemiz (fermuarlı)

Alt açmamız (çantada taşımak için)

Lohusa takımım:)

Lohusa takımımın sabahlığı

Son düzenleme:
teşekkürler canım,ankarada bi toptancıdan aldım ama istanbulda da vardır kesin

Mothercare indiriminden aldıklarımız

Bunlar da nişantaşı pazarından aldıklarımız

Son düzenleme:
atk'm maşallah çok güzeller hele de geceliğine bayıldım ne kadara aldın ??

son aldıklarımı ekleyeyim dedim ama yok olmuyor neyse sonra denerim..

Son düzenleme:
ben ekleme yapamıyorum çünkü yeni üyeyim. bir tek ayakkabılarımızı ekledim facebooktan.
ama eklediklerinizin hepsi çok çok çok güzeller. içim gidiyor. demek ki arayınca erkek bebek için de bir sürü güzel cici bulunabiliyormuş diyor insan. hemen çıkıp bir şeyler alasım geliyor.

bir de bir ricam var.
kız anneleri o tatlı pembiş süslü püslü elbiseleri ekliyip beni çatlatmasınlar.
kaydirigubbakcemile3

canım pijama harikaymış.güle güle giy....
bursada nerdeeeee böyle lohusa takımı hiç yoookkk...gezmediğim yer kalmadı yok yok yokkk...
olanlar tam lohusa 4lü takımlardan taşlı maşlı dantelli falan...mecbur aldım artık hemde 150 lirayaaa.....((((((((((((((((
kayınvalidem onu bile TAM BEĞENMEDı MEVLÜTTE FALAN GıYMEK ıÇıN SIRF SATEN TAŞLI ALACAKMIŞSIZZZ..al al bitmiyor bide feleğimiz döndü... birtanede daha gecelik alalım hastahane için diyor..BURSA TAM KOKOŞ BU KONUDA..kadınsı şeyler heppp..halbuki biz daha çıtır genç kızlarızzz :)

Son düzenleme:
atk güle güle kullan canım cok güzelmiş. bebişinde güzel günlerde kullanın hepsi cok güzel

herkesin cicileri çok hoş kızlar bizde ewe gidince koymayı deneyeceğiz inşallah beceririz bi kapı süsü aldık bitersiniz şeker sepetimizde çok hoş ayy heycanlandım göstercem sizede

HANIMLAR doğum için 3 pijama aldım kendime

biri uzun kollu mor renkli olan,

biride beyaz kısa kollu ve kapri takım,

buda sabahlığı...

diğer takımımda cicili bicili dantelli lohusa setlerinden onun resmi yok daha sonra eklicem :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…