aynen canım bende eşime hep alacaklarım bitti diyorum daha sonra eksikler oluyor yada görüyor dayanamıyoruz alıyoruz hiç bitmiyor eksikler ben hastaneye götüreceğim çantamı hazırladım bebeğin diğer kıyafetlerinide çekmecesine düzenledim hazır sayılırız artık bir tek doğurmak kaldı :ecrin_bebek: eyvahedigeldismileanam bebekleremi alacaz kendimizemi artık valla şaştım para yetişmiyor kardeşim ben bukadar olacağını tahmin etmemiştim
ama ben seten felan almam mevlüt okutmuyacağım için allah yardımcımız olsun ha
sizden heveslendim gittim bir sürü tulum aldım.ben kışlık alıyorum.eylül sonunda doğacak kızım.siz seneye giydireceğiniz yazlıkları niye şimdiden aldınızki.ama gerçekten çok sevimliler.insan durduramıyor kendini.aldıkça alası geliyor değil mi.bi de içinde hayal edince...yalnız ev sıcak olsa bile bebekler çok üşürmüş.bence kışlıklara ağırlık verin.biraz büyüsün yaz gelsin kızımla beraber yapcam ben Allah nasip ederse alışverişi.herkese hayırlı doğumlar.
merhaba kızlar ben 2010 ocak annesiiyim:)))ne tanıtım ama...cicleriniz güle güle kullanın çok begendim ama birkaç tavsiyem olacak tulum çok almayın deliler gibi tulumlar aldım ve giydirmeden kaldırdım diyebilirim 0-3 ay zaten olmuyor bile 1 2 kez giyiyior.penye battaniye gerçekten kullanılıyor..mendil lazım oluyor genelde..biberon birtane alın emizkte ben çeşit çeşit emzik aldım ama hanım tutmadı sadece birini aldı digerleri ziyan oldu.şapka kullanılıyor hele banyo sonrası mutlaka takılıyor.alt açmalar çok kullandım ben kalın olanlardan koltugun vs üzerine yatırmak için.can bebenin alt açmasıda çok işe ayrar birşey çiş kaka geçince at çöpe..insan heves ediyor ilk bebekte hele..tavsiyem yazlık alışverişide şimdiden yapmayın çunku bu alınanlar olmuyor bebege belki boylu belki kilolu oluyor.mesela biz şuan 5,5 aylıgız ama 9-12 ay badi alıyoruz kaprilerde öyle hemen hemen bütün arkadaşlar öyle alıyormuş:)ya kalıpları dar sanırım..
araba bence çok gerekli zira 20 gunlukken alışveriş merkezine gezmye gitmiş biri olarak ana kucagını kim taşıyacak elde saatlerce.araba çok rahat tavsiyem tam yatan 0+baston almanız..ayy ne çok yazmışım..saglıcakla alın bebeklerinizi kucagınıza..
bu arada bozo nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?