2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

Meraba hanımlar ben 3 gÜndÜr gıremıyorum merak ettım neler var neler yok dıye pıjamalarımı eklemıŞtım hıÇ yorum gelmemıŞ

gerçekten çok faydalı bilgiler vermişsin bende bir sürü tulum almayı düşünüyodum şimdi sadece 1 tane alıcam sonra doğduktan ssonra alıcam söylediklerinden baya hata yaptığımı anlıyorum
yazlık elbiseler falan baya aldım ben kilosu boyu uyucakmı belli değil artık kısmet inşallah giydirebiliriz.....
Arabayıda daha geç almayı düşünüyodum hakkaten düşündümde markete alışveriş merkezine gitsek kim anakucağını taşıcak öyle elinde zor olur dimi doğar doğmaz alıcam arabasını inşallah...

elizniiillllll canım çok tatlı bunlarrrrr yaaa oyy yerim yaaaaaa ne cilveli olur düşünsene şu mini eteğiin içinde :)))

hehe yirim ben onun cilvesini :) daha annesi onu çok süsleyecek :) salına salına gezcez inş:)

Çok güzeller bayıldım ben de. Ne varsa kız kıyafetlerinde var zaten. Ben de çok heves etmiştim, böyle süslü püslü bir kız olur diyordum ama erkek oldu.Olsun, buna da şükür tabii.

Bu da bizim yeni boyadığımız odamızın bordürü.yerimseniben

Eklentiler

• $005.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 26

ayy cnm şimiden çok hoş olmuş kim bilir eşyalarda tamamlanınca nasıl olur

ayşecim pijamaların çok güzel hatta annemlere böyle olabilir diye yolladım ama yırum yapmayı atlaamışım
Kreacher'im urasımın bordörü süper

eliznil çookk şekerlerr ah bu kız kıyafetleri beni bitiriyor ya oğlum olacak ama önce kız kıyafetlerini geziyorum sonra oğluşuma bakıyorum. güle güle giysin yavrun.

Son düzenleme:
ayşe iyi ki söyledin ben atlamışım senin pijamalarını şimdi arayıp buldum çok güzeller güle güle giy ama benim gibi kokoşlar için o dantellinin de resmini koy görelim..

çokk şeker olmuş ellerinize sağlık oda takımını nasıl almayı düşünüyorsun canım???duvar, perde, halı, avize aynı desen olacaksa sade bir takım çok güzel olur fikrimce aksi halde oda çok karışık duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…