2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

teskkurler nazar boncugum ben cok sey almadim kiz oldguunuda bi ay once ogrendim hala soktayim ne olur olmaz diye renkli seyelrden zuak duruyorum :)

mavi1000 cnm merhaba çok beğendim kuzunun minik besiğini
hangi siteden alışveriş yaptın acaba

İnternetten almadım güzelim.Bursada sunny baby satan bi yerden aldım.İnternette ki fiyatından daha ucuza geldi.Hemde canlı olarak görüp beğendim.

sonunda istediğim gibi bi gecelik bulabildim:))

Bu da oğluşumun park yatağı,tek eksiğimiz içinin yatağı ve nevresimi kaldı:))

Son düzenleme:
arkadaşlar park yatak alıcaktım ama kraft dahil o sunny babyler falan hep çin malıymış hello babye şikayetler geliyomuş bazılarının ıslanınca boyası çıkıyo diye bende chicco veya graco almayı düşünüyorum tabi bulabilirsem

sağolun kızlar,daha iyileri sizin olsun:))) almak isteyen olursa geceliği KORAY mağazasından 40 liraya aldım

sonunda istediğim gibi bi gecelik bulabildim:))

Bu da oğluşumun park yatağı,tek eksiğimiz içinin yatağı ve nevresimi kaldı:))

aaaa çok şaşırdım bende özdilekten bu geceliğin pijamasını aldım çoook güzel ama rengi fuşya ve 39.90 tl

atk geceliğin güzelmiş güle güle giy rahat birşeye benziyor ben gecelik almadım pijama takımı aldım 2 ane hamileyken aldıklarımı giyerim artık bayanssulusmile

cicilerinizin biçoğuna baktım hepsi birbirinde güzeller ya minicik minicik rabbim hayırlısıyla kucağınıza alıp giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…