2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

Oğlumun küçük beşiğini beğenip aldım sonunda bakın bakalım beğenecekmisiniz.

opuyorumnanaktan

Oğlumun küçük beşiğini beğenip aldım sonunda bakın bakalım beğenecekmisiniz.

Çok güzelmiş güle güle kullansın , mışıl mışıl uyusun opuyorumnanaktan
Bende bu beğişin pembesini beğendim.Almak istiyorum ama cesaret edemiyorum.İnternetten hiç alışveriş yapmadım , açıkçası kandırılmaktan korkuyorum.Kumaş kalitesi nasıl , hangi siteden aldın ?

İnternetten almadım canım.Görüp beğenip aldım pembesini görmedim ben.Ama kumaşı kendisi çok kaliteli.Sağlam.Tavsiye ederim.Yalnız internetteki fiyatlar biraz daha pahalı. Pazarlık yaparak 120 tl ye aldım ben.Hemde taksit yaptırdım.BAya ii oldu yani.

Pembesi bu.KDV dahil 149 diyor.Tabi bir de kdv masrafı olur.Aynı marka sonuçta sen görüp aldıysan iyidir o zaman.Burda bir araştırıcam önce , bulamazsam netten alırım.Bir de oto koltuğu beğendim KDV dahil 75 tl diyor çok ucuz geldi bana ama kalitesi iyi midir bilmiyorum. Önce burada bir araştırayım en iyisi :uhm:

Oto koltuğuda güzelmiş canım.Bende 80 tlye almıştım ama markasını unuttum.Ayrıca beşiğin pembesi güzel durmuş tavsiye ederim.Ama araştır sizin orda sunny baby satan yer vardır.Hem indirimde yapıyorlar.İnternetten alınca 149 bide kargo masrafı oluyor .Fiyatlar çok değişiyor.Kazıklanmayın.80 tlye aldığım oto koltugunun fiyaztı 130tl idi düşün artık.başka şeylerde aldım 80tlye kadar indirdiler

Teşekkürler arkadaşım.Araştırdım ve satış yapan yer buldum burda.Gidip bakıcam en kısa zamanda.Tekrar güle güle kullanın a.s.

SAADET TEŞEKKÜRLER GÜLÜM GÖNDERMİŞ KADAR OLDUN opuyorumnanaktan

gayet ciddiyim aysecigim istersen ben cok aldim zaten o ayakkabidan benim oyle tuhaf islerim vardir ne alsam bir kac cift alirim :) kendime elbise alsam bir alt bedenini bir ust bedenini buldugum kadar alirim kizimada oyle yapiyorum cinslik iste :)

bunalrda bu gun alinan ciciler biri kizima biri hediye :):)

Eklentiler

• $P8050688.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $P8050690.webp
    4 KB · Görüntüleme: 52
cicişleriniz çok güzel saadetcim güle güle giydirin inş ben buraya yeni bakıyorum nelerde eklemişsiniz öyle çok güzellerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…