2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

bunlarda yeni ciciler mavi ve sari olan benim kizimin saridan iki tane aldim cunku cok sirin ve pembe melek hangisini istersin bir tanesi senin bir tanesi butterflyin :) renleri aslinda daha hos ama acik cikiyo reismde ya cok sirinler ufacik :)

Eklentiler

• $P7300667.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $P7300668.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $P7300669.webp
    5 KB · Görüntüleme: 39
  • $P7300670.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $P7300671.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 35
ayyy Allah ım ne kadar minik şeker şeyler bunlar
kesinlikle pembe diyorum :)))
sen kendine de al pembe

yarin bakicam yine insallah bulurum burda tuhaf bir sey var cok buyuk bir magaza her gun urun degisiyor cidden her gun bu gun buldun yarin yok ama 5 katli falan burdaki insanalr aliyo aliyo doymuyo yarin bakiyim buluyim kendi bebegimede aliyim hic bir sey almamastim artik baslarim bebegim gelincede bahane olur gider gider aliriz :) ben artik 3-6 6-9 ay almaya baslicam bana yeter ilk ay bu kadar kiyafet ..

Ya Sadoşum neden zahmet ediyorsun, hepsi şahane, butterfly seçsin, bana hiç farketmez. Kızım da teşekkür ediyor...

melekcigim kiz bebek alisverisi cokz evkliymis :) sacmalama ne zahmeti ama kiz bebek alisverisi cok kolaymis ve zevkli erkek bebek kiyafetelrine goz attim hepsi krem kurdeleleri falanda yok zor is ikinci bebek yaparsam erkek olursa o reyona gecicem sana bu arada iyi yolculuklar canimcigim :):)

sadetcim elbiselere bayıldım yaa güle güle kullan inşallahhh....ingiltere den galiba burda olan bir markanınmı varsa türkiyede bende alırım.

teyzeleri bu da benim minik oğlum Metehan'ın cicişleri......turkbayragigamyoncuiremsu

Eklentiler

• $Resim 002.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $Resim 003.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 004.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 005.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $Resim 006.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 37
turkbayragigamyoncuiremsu

bebek arabası ile kıyafetleri daha sonra eklerim dolaba koymuştum onlarıda.

Eklentiler

• $Resim 007.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $Resim 008.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $Resim 009.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $Resim 010.webp
    5 KB · Görüntüleme: 53
arkadaşım güle güle kullan oyuncağın bile tamam biz henüz oyuncak işine başlamadık bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…