2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

A&S manzara da çok güzel göbüşün de..ben de özeniyorum sizden koycam ama güzel bi foto çektiremedim..

çok tatlı göbüşün canım sende benim gibi doktora gitmek için baya dağ havası alıyosun sanırım.:)

nagiş maşallah göbüşün baya büyümüş
kızın baya büyümüş maşallah

evet teyzesi büyüdük eşimde diyor nekadar çok büyüdü diye 1haftadır daha bi büyüdü

nagihan kız senin ne kadar büyümüş maşallah aman nazar falan değmesin

evet maaşallah ben kendimde birz kilom vardı ama kızım bya bir büyüdü

kızlar rsmi az önce çektim
bugün itibariyle 17+6 yız günden güne büyüyoruz akşam oluncada böyle kocaman oluyoruz

benimki sabah akşam demiyo valla 16 haftadan beri oynayıp duruyo...okulda o kosusturmada bile hissediyorum oynadığını...ben cırladıkça oda zıplıyo zavallım yerinden:)))

benimki sabah akşam demiyo valla 16 haftadan beri oynayıp duruyo...okulda o kosusturmada bile hissediyorum oynadığını...ben cırladıkça oda zıplıyo zavallım yerinden:)))

bende 16 haftalıkken hissetmeye başladım ama herkes yok cnm dedi
ben emindim ama oğlumdan en net geçen cuma hissedince kesinleşti
sen benden 1 hafta öndesin senin meleğin dahada güçlenmiştir hissettirir kendini
bu aralar çok hızlı büyüyorlar kemikleri geliştikçe daha net hissediliyor zaten
20. haftada dışardan bile belli oluyormuş ne güzel yaaaa

Kızlar ben daha önce resim koydum ama Nagişin resmi gibi ufak ebatlı oldu. Büyük resimler görüyorum, nasıl yapılıyor ki?? Gerçi Face'e resim ekliycem...

A&S Canım yaaaaaaaaaaaaa maşallah maşalaahhh çok şeker olmuşşş artık iyice ben burdayım demeye başlamış senin ufaklık

A&S canım yaaa bak ilk başlarda çok küçük diyodun şimdi baya büyümüş maşşallahhhhhh diyorrum sana :lepi:
çok tatlıısn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…