2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

ayşecim çok hoşsun..bende senle aynı şeyi düşünüyorum daha 3 ay var nasıl taşıcaz valla ben şimdiden zorlanıyorum bunlaıma girdim hiç eski halim yok.kağnı gibiyim sağımdan soluma dönemiyorum

kızlar aynı şeyi bende gece eşime dedim ben şimdikten yatamıyorum dönemiyorum kalan 3 ayda napacam dedim artık gece uyku yok bana dönemiyorum

ayşe hemen hemen aynı büyüklükte göbişlerimiz. aynı zamanda doğurucaz heralde..

tatlım sanki seninki daha sivri ve kibar gibi geldi bana belki resimde öle çıkmıştır
ben yusyuvarlağım
haftalarımız hemen hemen aynı senle ama ben sezeryan olacağım için 1-2 hafta önce doğrabilirm.

teşekkürler canım o senin hoşluğun :)
evet bende aynı durumdayım şimdiden ağırlaştım
bazeen çok halsiz hissediyorum kendimi
çok çabuk yoruluyorum en çokta eğilip ayakkabımı bağlayamamak koyuyo kaydirigubbakcemile3

teşekkürler kılar büyüyos inşallah buarada haklısınız eşim benle dalga geçio yuvarlanıom kalkarken kalan 3 ay işkence olcak heralde bu şekilde giderse ağırlık ve sıcaklar tarafından bis dün gece hiç uyumadık sıcaktan bide eşşek kızım hiç hareket etmedi korktum sabahı dar ettim sıpamda naapsa beğenirsiniz eşimi uyandırıcaktım dra gidelim die salladı 2 tane gece uyumayamı başladı ne

şeker pembe

çikolata 86

kızlar maaşallah nasıl geçiyor günler demi daha dün gibi göbeğimiz nezaman çıkacak şişecek diye bakarken şimdi kocaman göbeklerle geziyoruz

allah hepimizi naazardan korusun inşallah

aminnnn nagişim allah kucaamızda resimlerini koymayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh amimnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çikolata ve şeker pembe çok ttalı görünüyorsunuz yaaa
nagihana katılıyorum ne zmaan çıkacak derken şimdide koca göbeklerle geziyoruz
daha doğrusu gezemiyoruz kaydirigubbakcemile3

valla varsa öyle bir cesur hamiş gelsin anlatsın helede benim gibi astım hastasıysa hiç konuşmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…