2010 Eylül Bebekleri Geliyooor :)

BenLiLa

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
4.199
30
683
Diğer
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

ÖNEMLİ : DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZİ BANA ÖZELDEN ATARSANIZ LİSTEYE EKLERİM...

Allahım sağlıkla kavuştur bizleri...:Saruboceq:

[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Beklenen Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu

| zuleyha|? |24.temmuz.2010 | ? |1.622 gr - 35 cm| Erkek |EMİRHAN BERAT|Sezeryan |Evde gayet iyi |

| **LiL@**|34+1 |31.temmuz.2010 | 10.Eylül.2010 |1.910 gr - 43 cm| Erkek |RÜZGAR|Sezeryan |Artık Evinde |

|Ayse.20 |37+0 |12.Ağustos 2010| 2 Eylül 2010| 3320 gr 51 cm|Kız| YÜSRA MİRAY|Normal |gayet iyi |

|Mihri01 | || | |Kız| |Sezeryan | gayet iyi|

|Butterfly | || | |Kız| | | gayet iyi|
|Eliznil | 37+5|| |2.750 gr |Kız|ELİF DENİZ | Sezeryan| gayet iyi|

| Tugen|36+6 |21.ağustos.2010 | 12.Eylül.2010 |3.030 gr - 50 cm| Erkek |KAYRA DORUK|Normal |gayet iyi |
[/table]

dip not :ilk listemizden bu yana bize yardımcı olan-bize öncü olan -listelerimizin oluşmasıda emeği geçen ağustos annelerine kocaman bir teşekkür...opuyorumnanaktan
hepimiz sağlıkla büyütelim meleklerimizi inşallah...:Saruboceq:

Son düzenleme:
cok gzel olmuss cnmm ellerıne saglıkkk ınsallah sag salımm zamanında kavusuruzz meleklerımıze:)

Ellerine sağlık LiL@mm Maşallah
Hoşgeldin kınalı kuzu emirhan Beratımız

Son düzenleme:
Hayırlı olsun topiğimiz inş. zamanından önce gelen olmaz..

eline sağlık lilacım tüylerim diken diken oldu inan...rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah...kucaklarımızı dolu etsin

Ellerine sağlık Lilacım, o pembe bizmiyiz yoksa. Hayııııııııııııııııııııııııııır mafoldumben

eline sağlık canım çok güzel olmuş
ayyy beni heycan bastı benim kızda erken gelmeye kalksa eşimden başka hiç kimse yok
ayy gözlerim doldu

Allahım sırada kim var acabaaa?? Kızım noolur acele etme, hava çok sıcak pişeriz ikimiz deaklinialirimsmile

güzel olmuş canım....ilk kuzumuz emirhan beratımıza kocamann teyzesindenn...

annesinede hem hem de a.s.

senağlamasenağlama
allahım nasılda duygulandım...hoşgeldin berat bebişimiz....
eylül meleklerimizin hepsi sağlıkla gelsin inşallah

beğenmenize sevindim kızlar bakalım 2. meleğimiz kim olacak ???
ben ilk şekerpembeden bekliyordum ama nasip işte..
2. sırayı bir kız bebek alacak bayanssulusmile
kız anneleriii bakalım talih kime gülecek
hastane adı yazmam imkansız kızlar listemiz ağustos annelerinden alındığından bi değişiklik yapılmıyor.

Son düzenleme:
züleyha arkadaşımıza geçmiş olsun ve hayırlı olsun berat bebek tez zamanda evine sağlıkla dönsün
umarım bebekler erken gelmez

ayyyy inanmıyorum ilk bebeğimiz gelmiş :) benimde geçenlerde içimden geçti adaşım züleyha nerelerde uzun zamandır görünmüyor diye, demekki doğum yapmış allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sırada melek var bence :)

hayırlı olsun züleyha'ya inşallah..ay çok heyecanlandım..galiba sona geldik :)
maşallah Allah analı babalı büyütsün...darısı hepimize :)
tabii vakti zamanında :)

Eline emeğine sağlık lilacım.Açılışı züleyha yaptı bakalım sıradaki şanslı anne kim olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…