ÖNEMLİ : DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZİ BANA ÖZELDEN ATARSANIZ LİSTEYE EKLERİM...
Allahım sağlıkla kavuştur bizleri...:Saruboceq:
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Beklenen Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu
| zuleyha|? |24.temmuz.2010 | ? |1.622 gr - 35 cm| Erkek |EMİRHAN BERAT|Sezeryan |Evde gayet iyi |
| **LiL@**|34+1 |31.temmuz.2010 | 10.Eylül.2010 |1.910 gr - 43 cm| Erkek |RÜZGAR|Sezeryan |ArtıkEvinde |
|Ayse.20 |37+0 |12.Ağustos 2010| 2 Eylül 2010| 3320 gr 51 cm|Kız| YÜSRA MİRAY|Normal |gayet iyi|
| Tugen|36+6 |21.ağustos.2010 | 12.Eylül.2010 |3.030 gr - 50 cm| Erkek |KAYRA DORUK|Normal |gayet iyi |
[/table]
dip not :ilk listemizden bu yana bize yardımcı olan-bize öncü olan -listelerimizin oluşmasıda emeği geçen ağustos annelerine kocaman bir teşekkür...opuyorumnanaktan hepimiz sağlıkla büyütelim meleklerimizi inşallah...:Saruboceq:
beğenmenize sevindim kızlar bakalım 2. meleğimiz kim olacak ??? ben ilk şekerpembeden bekliyordum ama nasip işte.. 2. sırayı bir kız bebek alacak bayanssulusmile kız anneleriii bakalım talih kime gülecek hastane adı yazmam imkansız kızlar listemiz ağustos annelerinden alındığından bi değişiklik yapılmıyor.
ayyyy inanmıyorum ilk bebeğimiz gelmiş :) benimde geçenlerde içimden geçti adaşım züleyha nerelerde uzun zamandır görünmüyor diye, demekki doğum yapmış allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sırada melek var bence :)
hayırlı olsun züleyha'ya inşallah..ay çok heyecanlandım..galiba sona geldik :)
maşallah Allah analı babalı büyütsün...darısı hepimize :)
tabii vakti zamanında :)