2010 Eylül Bebekleri Geliyooor :)

Canım bizde seni merak ettik neyaptıki diye allah bağışlasın evinin neşesi gelmiş
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin

topik açılmış ama yarım kalmış keşke devam etse de adımızı görsek:)

herkese merhaba
bende eylül annelerindenim ve 13 eylül pazartesi günü saat 13:30 da normal doğumla canım oğlum Burak yağız ımı kucağıma aldım :)
bütün bebek bekleyen annelere benim ki kadar kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum :)

21 eylul sabah 9 da kızım dünyaya gözlerını actı darısı dıger annelere ınsallah hayırlı doğumlar...

bende pirensesimi 15 eylül saat 12.30 kucağıma aldım sezeryanla allah tüm isteyenlere bekleyenlere bu duyguyu tattırsın

Merhaba kizlar bende 4 eylul 23:15 de eymen kuzey dunyaya geldi 3.350 gr dogdu normal dogum yaptim

bende eylül annesi olma yolundaki maceramı ekimin ilk günü saat 14.30da tamamladım.normal doğumla 3720 gr bir tosunpaşa dünyaya getirdim.Allah herkese nasip etsin

Bu başlağı yeni gördüm ve yazayım dedim.

Benim kuzumda 22 eylül saat 13:10 da sezeryanla dünyaya geldi 3100 kilo 48 cm doğdu.
Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın anne olmak gerçketen çok güzel bir şeymiş.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kızılcık senle aynıgün aynı saatte aynı yöntemle doğurduk kaydirigubbakcemile3

bende 22 eylül saat 12:45 sez.ile doğum yaptım 3250 gr 49 cm doğdu kuzum

merhaba kızlar
bende 14 eylül salı günü saat 13.26 da
sezaryanla oğlumu kucağıma aldım 3kilo 550gr doğdu adımız Yusuf
Allah herkesin bebeğini sağlıkla büyümesini nasip etsin

slm kızlar kaç gündür giremedim bilgisayarımız bozuldu virüs bulaşmış bugün yaptırdık delirdim giremiyorum diye

bizde dün 1 aylık olduk aşımız yapıldı tekbaşıma gittim titrye titreye korkudan iğne vurulmadan ben ağlamaya başladım zor tututum bebeğimi ama çok şükür fazla ağlamadı dr hemşereler başımıza toplandı kızımı öpüyorlarmmmmmmm sıktırıyorlar nazar boncuğuda takmamışım pişman oldum eşimde çok kızı takmadığım için neyse artık ayımızı devirdik bide kırkımızı çıkarsak rahatlıyacam:kedi:

canıma tak dedi çıkmak bilmedi bu kırk yeteeeeeeeeeeerrrrrrrr artık yaaaaaaaa dayanamıyoooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…