2010 Eylül Bebekleri Geliyooor :)

lilacım eline sağlık züleyha gözün aydın allah sağlık versin darısı başımızaaaaaa.............a.s.:teytey:

ellerine sağlık lilacım.
Rabbim sağlıklısıyla bizlere de nasip etsin, hoşgeldin emirhan bebek dünyamıza

offffff yaaaaa çok heyecanlandım sıra bizlereme geldi ?yaklaştı artık galiba allah hepimizi sağlıklı doğum yapmayı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. züleyha allah bebeğinizi ailenize bağışlasın sizden ayırmasın Maşalahhhhhhhhhhh

ayyyy bu topiği ne zaman açıcaz diye hevesleniyodum sonunda olmuuş

bu arada züleyhanın oğlu doğdumu ne ara oldu çok şaşırdım iyimi?
Allah hayırlı uzuun ömürler versin....

züleyha gözünn aydın canım allah analı babalı ve sağlık içinde büyütmeni nasip etsin hihoyyyt

bu arada topiğimizde hayırlı olsun **LiL@** eline sağlık bizimde adımızı görüceğimiz günlere inş .

dip not:şekerler durun daha aecele etmeyin :) herkeş gününde doğuru inş

ayyy çok güzel sağlıklı bir bebek olur inşallah lilacım emeğine sağlık çok güzel olmuş

LiL@ cımm ellerıne saglık ..güzel olmuş topik..bende eylul annesıyım ama henuz hiç bi listeye giremedım canım ...ilk gelen bebişimizde ugur getirir inşallah bizim bebişlere hayırlı olsun...

--------------------------------------------------------------------------------

Ellerine sağlık Lilacım,

ayyyyyy çok heyecanlı ya Allah analı babalı büyütsün iinş.tez zamanda evine döner baret bebek :Saruboceq: bende eylül annesiyim :CüvCüv:birden çok heyecanlandım günler geçmiyor daha 45 gün var ama epidural sezeryan istedim ve dr eylül başı gibi dediopuyorumnanaktan peki doğumunu nasıl yaptın nasıl geçti ay bak şimdi çok heyecanlandım:sm_cool:

ay heycandan yanlış yazmışım bebeğin ismini bile BERAT bebek diyecektimkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin Rüzgar Prensi
Lil@'m daha geçen gün derdik ikinci bebek kız olacak derken Rüzgar kimseye kaptırmadı 2.lik ünvanını :lepi:
Hoşgeldin Sefalar Getirdin LiL@'mın rüzgarıı...

lilacım tebrikler rüzgar bebek sağlıkla sıhhatle büyüsün :ecrin_bebek:
2. liğide erkekler aldı inş. doğacak 3. bebeğimiz kız olur

lilacığım tebrik ediyorum canım Allah analı babalı sağlık sıhhat içerisinde büyütmeyi nasip etsin ...

kızlar sıkın dişiniz helecan yapmayın valla yoksa bianda tabloyu dolduruverirzi mazallah hepimizi erkenden tırtlatmayalım :)Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…