2010 Eylül Bebekleri Geliyooor :)

anne olan arkadaşlarımı tebrik ederim allah analı babalı büyütsün,bende pazartesi ayın altısında Allah kısmet edersesezeryan doğum yapacağım

gamzecim de ikizlerini aldı kucagına...
rabbim analı babayı büyütmeyi nasip etsin işallah opuyorumnanaktan

kızlar Allah analı babalı büyütsün..benim içinde dua edin...bugün 40+6 oldu oğlum..hala sancım filan yok..morelim bozuluyor..Allah hayırlısı ile tez zamanda bekleyen tüm anneleri kurtarsın inşallah..acısız,sancısız..

cnm doktora gidiyormusun baya gecikmiş,belki suni sancı falan verip doğurturlar

kızlar beni neden eklemediniz. 18 ağustosta doğum yaptım. epudurralle normal. kızım 3360 gr 48 cm doğdu. rahat bir doğum geçirdim allaha şükür rabbim herkeze nasip etsin.

doğum yapan tüm arkadaşlarım allah yavrularınızı sizlere bağışlasın...rabbim bizleride hayırlısıyla kurtarsın inşallahh...yavrularınızı koklayın bizler içinn opuyorumnanaktan

doğum yapan arkadaşların gözü aydın Allah tüm bebeişlerimize uzun ömür versin :Saruboceq:

bende pazartesi gitcem dr a bakalım ne olacak 40 haftalık olduk nerdeyse tık yok paşamın çıkmaya niyeti yok kaydirigubbakcemile3

benim de 40 haftam dolmuş. dr um günümün bugün doldugunu söyledi. cumaya kadar olmazsa suni sancıyla doğurucam. hayırlısı bakalım...

merhaba herkese listeye benide yazın 19 agustosda 36+6 günlükken doğum yaptım bebeğimin kilosu 3150gr boyu 50 cm
adı doruk
şuan kollarımda ve gayet iyi:)

benide ekleyin :)

07.09.2010 saat 13.05 te sezaryan ile doğum yaptım..oğlum 50 cm. 3.280 gr. doğdu..durumuda gayet iyi çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…