2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde birşey soracağım ben gecen hafta kan ve idrar testlerimi yaptırdım sonuçlara ayın 14.ünde bakacak doktor .Referans ağırlıklarına göre sorun yok gibi ama tronbosit 489 çıkmış bu değer biraz yuksek referansa göre doktoru aradım sorun yok dedi ama işte ben yine endişeliyim:

bende 2 gündür gece yastığımı yükselttim gayet iyiyim birde maden suyu içiyorum herkese allah kolaylık versin diyeyim başka birşey elmiyor elimizden

evet mide yanmasınada çok etkili alçak yastıkta yatınca afedersin sular insanın ağına geliyor

Benimde geç döllenme oldu. Son adete göre hesaplayınca 8 haftalık ma ultrasondan bakılınca 7 haftalık.

ben ortalama 40 günde 1 regl oluyorum
sat ile hesapladığımda 5 haftalık hamile olmam gerekirken ultrasonda kese görünmemişti.
doktorda muhtemelen geç döllenme olmuş demişti.
dediği gibi de bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyor.
biz de öyle anladık geç döllenme olduğunu

ballı suyu bende yapıyorum canım ılık suyla yapıp kalkınca ilk onu içiyorum. hem bulantı falan da yapmıyor. bağırsak sorunu ve mide yanmasına iyi geldi bende.
burda okumustum zaten yazan arkadaştan Allah razı olsun vallaa.s.

canım ya:teselli:sen kocişine bi hamilelik kitabı al bence. ben benimkini ilkinde makalelerle e-maillerle baya bi eğittim. hamişliğin nedenli zor ve meşakatli olduğunu bilmiyorlar. okut ki anlasın herşeyin hormonlardan ötürü olduğunu, normalden dah hassas olunduğunu, bazen dokunsan ağlandığını bazen sebepsiz gülme krizine grilebildiğini, en sevdiğin yemekten yua da kokudan tiksinilebilindiğini. şakkıdı

Benim dr eşimi uyarıyor ne isterse yap üstüne gitme canı neyi isterse onu yesin zorlama hamilelkte çok duyguları inişli çıkışlı olur ummadığın tepkileri verebilir alttan alın diye :)))

Benim dr eşimi uyarıyor ne isterse yap üstüne gitme canı neyi isterse onu yesin zorlama hamilelkte çok duyguları inişli çıkışlı olur ummadığın tepkileri verebilir alttan alın diye :)))

ne güzel doktormuş bende mi eşimi ona götürsem ne yapsam
garibim her gün farklı bir huyumla karşılaşıyor
beni bu dönem boşamazsa bir daha boşamaz

(Amasya'nın Merzifon ilçesinde evli ve bir çocuk annesi hamile bir kadının örgü şişiyle karnındaki çocuğu düşürmek isterken kendini yaraladığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde oturan bir çocuk annesi S.S. yaptırdığı hamilelik testi sonucu ikinci çocuğuna 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Ekonomik durumlarının bozuk olması nedeniyle bebeğini doğurmak istemeyen S.S, örgü şişi ile çocuğu düşürmek istedi.

Kanama geçirmesi üzerine durumu eşine haber veren S.S, kaldırıldığı Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bu arada, bebeğin olaydan zarar görmediği belirlendi.

S.S'nin ''ekonomik nedenlerden dolayı ikinci çocuğa bakamayacakları düşüncesiyle'' böyle bir girişimde bulunduğunu söylediği öğrenildi.)

allah'ım ne kadar kötü :çok üzgünüm:

valla neler oluyor insan üzülüyo duydukça.
bizim bi hastamız vardı; bebeği düşsün diye yüksekten atlarken kalça kırığı oluşan.
bebeğe yine bişey olmamıştı onda da.
Allah'ın takdiri işte.

evet canım çok haklısın düşürmeyen allah koruyor işte.. benimde bir akrabam vardı merdivenleri koşa koşa iniyordu çıkıyordu ağır işler falan yapıyordu ama sağ sağlim oldu bebeği hiç birşey olmadı..

mafoldumbenmilletin kocişi eşine çiçek alır benim kociş bana yerli salatalık ve yeşil fasulye almış ne imiş koyu yeşiller iyiymiş vah bahtsız benkaydirigubbakcemile3

ben çıkarım kızlar kociş geldi yarın inşallah blantıdan ölmezsem girerim topiğe

mafoldumbenmilletin kocişi eşine çiçek alır benim kociş bana yerli salatalık ve yeşil fasulye almış ne imiş koyu yeşiller iyiymiş vah bahtsız benkaydirigubbakcemile3

o da iyiymiş yaaa :roflol:

bugün doğru emzirmeyle ilgili bir program izledim gül gölgeye katılmıştı kadın. Bebek emzirilirken sadece ucu verilmemeliymiş tüm kahverengi halka verilmeliymiş. Böylece göğüs ucunda çatlak yara olmuyormuş. Emzirmeden önce 2-3 dakika dairesel hareketlerle göğüse masj yapılmalıymış kanalları yumuşatıp süt akışını kolaylaştırıyormuş.

Birde ilk ay bebek saale değil ne zaman acıkırsa emzirilmeliymiş. Çünkü yanak kasları gelişmediği için çabuk yorulup emmeyi bıakıyorlarmış. Bir aydan sonra belirli saatlerde emzirilmeliymiş o zaman daha güçlü olduklarından doyana kadar emiyorlarmış.

bende izledim o programı
tabi böyle dinleyince çok kolay geliyorda bebek bakımı
iş icraate dönüşünce başımıza ne işler gelecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…