- Konu Sahibi daemon
-
- #2.181
ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3
ben geldim dr dan kızlar kese göründü ama malesef kalp atışı görünemedi kilolu olduğum için dedi doktor 6 haftalık miş bebek 10 gün sonraa gel dedi alltan muane istemedim kızımdada alttan oldum kanamam oldu diye bakalım yarın şeker falan tahlili yapılcak ne çıkıcak hayırlısı diyetisyene gidicem diyetisyen aracılığıyla az kilo alarak devam etmek istiyorum
ya sen nazaman gitcen kese göründü bebekte göründü dedi fakat küçük diye kalp atışı yok kilolumusun sendenursena senle aynıdık herhalde bende duymadım kalp atışını üzülme duycaz kesen kaç mm canım
valla gidicem 87 kiloyum 6. haftada 10 kilo alsam bile 97 100 oluyomm sonaylar istemeden alınıyo offf hayırlısı bakalım yarın gideyim bi diyetisyene anatırımgörünür canım stres yapma ben de düşünüyorum diyetisyene gitmeyi ama gidemedim bi türlü kontrole gittiğim gün gidiym de hastaneye 2 kere gitmiym diyorum paylaşırız listemizi
sensicim maşallah kuzuna....ikili test için ve aylık kontrol içindir canım...
ay kızlar ikili teste gidince ağız burun kulak parmaklar hepsi gözüküyor çok güzel hatta zıplıyo bebek harika bişey
işte o zman doyasıya bakın yavrunuza çünkü daha sonraki kontrollerde böyle değil parça parça gösterecekler bebeğinizi..ekrana sığmayacak ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?