2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off çok sinirim bozuk
kanamam gene oldu bu seferki kırmızı
eşim de işyerinde aradım hemen gelmesini söyledim
bıktım valla bu dertten yatıyorum oluyor, kalkıyorum oluyor ,ne yapacağımı şaşırdım
yanımda kimse de yok
bir an önce gelsede doktora gitsek

zeyhatcım normal ultrasonda görüceksin zaten

off çok sinirim bozuk
bıktım valla bu dertten yatıyorum oluyor, kalkıyorum oluyor ,ne yapacağımı şaşırdım
yanımda kimse de yok

Ay canim benim yaa hemen doktora gidin ama endise etme ins kotu birsey degildir canim benim. :teselli:

[
off çok sinirim bozuk
yanımda kimse de yok

hayırlı olsun kalbini ferah tut biliyosan ayetel kürsi oku

off çok sinirim bozuk
yanımda kimse de yok

canımm geçmiş olsun....ayaklarının altına bişey koy omuzlarından yüksekte olsun ayakların yat....
ahh bitse u kanamalar ne güzel olacak ama kesilmiyor benimkide 1 aydır yatıyom valla..bunalıma giriyorum artık...
ama bebişlerimiz sağlıkla gelsin de napalım katlanıcaz...

off çok sinirim bozuk
yanımda kimse de yok

geçmiş olsun ağrın varmı

off çok sinirim bozuk
yanımda kimse de yok

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine, inşallah kötü bişi olmayacak, moralini bozma iyi şeyler düşün...

benimde geçen sfer kırmızya dönmüştü muayene falan olurken sedye falan kan içinde kalmıştı öyle çoktu ama bak bişey olmadı inşallah sanada olmayacak bebeişler hala naz apıyor o var sadece

çok sağolun moral verdiniz
ağrım yok ama moralim çok bozuk
bu hafta şu kanamalar canımdan bezdirdi beni
sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor

archimim insallah güsel haberlerle döneceksin canım..
dualarımız seninle

kızlar, beslenmemize çok dikkat etmemiz herşeyi yememiz lazım.. az önce bir tanıdığın 4 aylıkken bebeğini kaybettiğini öğrendim. etkilenme dedi detay vermedi ama dedi ki, sakın kilo alacam diye yememezlik yapma, folik asiti ihmal etme ve hep olumlu düşün..
Allah korusun..
o yuzden cok dikkat edelim biz de, balık, et, sebze yiyelim hep.. ceviz yiyelim süt içelim..

slm kızlar bende 8+3 günlük hamişim bebişimin kalp atısını duydum küçücükte olsa gördüm cok mutluyum haziran 5de doğum var sezeryanle cünkü ben bundan önce dıs gebelik gecirdim ve oyüzden sezeryan olmak zorundayım allah kucağımıza almayı nasip etsin inş

slm kızlar bende 8+3 günlük hamişim bebişimin kalp atısını duydum küçücükte olsa gördüm cok mutluyum haziran 5de doğum var sezeryanle cünkü ben bundan önce dıs gebelik gecirdim ve oyüzden sezeryan olmak zorundayım allah kucağımıza almayı nasip etsin inş

Back
X