Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde patiklerim vardı hediye onları ve tikerımı istiyom ben...
ya ben hem hamile hem yatalak biriyim valla ağlarım heeeeee
evet ben de begenmedim,ne guzel gunlerimizi ordan takip ediyorduk.
puanlar bi yana,benim tektasim falan da yok hani kk sanal alisveristen almistik yaa...
o bayadir yok...
biseyler oluyo kk.ya....kotu seyler
Mehtappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
nasılsın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meleğimiz nasılllll
Bende de vardı bide kocaman nal gibi nazar boncuğumn vardı kaydirigubbakcemile3
Nasılsın Leylammm
ay kızlar sormayın bu halde birde ev taşıcaz biliyomusunuz...ama ben tembel işe yaramaz olarak komşuda yatıcam taşınırken....
eyüyük bacım şükür ben bebişim beni bırakmayan vefakar lekelenmeleim mutlu mesutuz...
ay iyice yedim kafayı...napim deliliğe de vurmasam geçmicek zaman...
şükür halime..bebeğim benimle ya herşeye razıyım....
senin minik kuş nasıl...ayy büyüsünde tekmelesin uyutmasın seni bir an önce......uyy yerim kuzuyu...
ay kızlar sormayın bu halde birde ev taşıcaz biliyomusunuz...ama ben tembel işe yaramaz olarak komşuda yatıcam taşınırken....
iyiyim cosmom ne olsun oturuyorum gecenin 2si,pardon sabahin diycektimcok gec oldu burda ama hic uykum yok.cunku bugun gunduz 1de kalktim yatakdan:)))
sen napiyorsun bebis nasil?
Sabahın 7.30 unda kalkan biiri olarak uçabilirim sana Leyle cım
Nasıl öğleye kadar yatarsın leynnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
benim bebiş iyi hamdolsun bulantılarım devam ediyo onun haricinde bi sıkıntım yok hamdolsun kızlar
Bide ben kilo alıyom farkındayım kızlar bunalıma girerim len ben 9 ay lık olunca kaydirigubbakcemile3
Canlarım ben kaçar yarın görüşürüz inşallah
Öpüyom hepiniziiiiii
Melekleride tabiiiii
bende belirgin göbek oluştu..hamileliklerimin hepsinde hemen belli oluyor karnım......bazen akşamları çok gerginleşiyor o zaman nefes almak zor oluyo yırtılcam sanıyom...:)
ama göbüşün çıkması hoşuma gidiyor..:))