• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pregnancytest.jpg

Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...

faceye ekledim böle kaydirigubbakcemile3 koptummm

kaydirigubbakcemile3 güzelmişşş

pardon canım esim geldi de bakamadım yalnız simdi baktım ama yapamadım :))kopyaladım hem linki denedim hem de resmin üstünde denedim yine de olmadı canım ya..link derken adres linki var ya onu kopyaladım sadece adres linki cıktı ..resmi kopyala dedim o kutucuga gelince sag klikte yapıştır cıkmadı ??bişeyi yanlışmı yaptım ??kafamçokkarıştı

canımmm resmin üzerine gel özelliklerden url adresini kopyala onu yapıştır[/QUOTE]

demin de böyle yapmıştım ama sadece adres gözüküyor bende su anda çizelge kısmında..

kızlar çok şekermiş cidden bayıldım bende slm bu arada hepinize

az önce topiği okuyodum daemoncum neler olmus yaa simnille kavga etmişin ama haksız yaa zaten sıkıntı içindeyiz tabiki geyik yapıcaz

az önce topiği okuyodum daemoncum neler olmus yaa simnille kavga etmişin ama haksız yaa zaten sıkıntı içindeyiz tabiki geyik yapıcaz

ohooo cok oldu canım yaa amann gereksız bı muhabbettı geldı gectı arada cıkar ölelerı

neyse kızlar kocıs bugun cok calıstı hala gelmedı yemeklerı hazırlayım gelmek uzeredır yarın gorusuruzz...

ohooo cok oldu canım yaa amann gereksız bı muhabbettı geldı gectı arada cıkar ölelerı

neyse kızlar kocıs bugun cok calıstı hala gelmedı yemeklerı hazırlayım gelmek uzeredır yarın gorusuruzz...
temem tattım :)) sen iyimisin peki moralsizdin bugun ?

iyiyimm şekerimm sen nasılsınn kontrolün ne zamann

kontrolum cumartesi oldu bir ay sonra artık yada 3 hafta sonra gelirsen cinsiyeti söylerim demişti kararsızım :) ayımı doldursam gitsemmi dıe.2 li test nasıl cıktı senın sen ne zmn gitcen ?

Back
X