2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon naaptın bakem mahkemelerde
gıttım 10 da baslıycak mahkeme 12 de basladı.. ve ablam kurtuldu o adamdan cocuklarda ablamda cok şükür.. kotu bısey olmadı zaten ablamın eskı kocası benden cekınır ben varım dıye gelemdı yanımıza mahkeme baslamadan once ablamı telfonla arıyo korıdorun dıger tarafında gel konusalım dıye.. böle korkuturlar adamı ablama cocukalrın bırını bana ver teklıfınde bulundu vaadlerde bulundu ablamda tamm dedı tabı hakımın karsısında ablam onun ıstedıklerını yapmadı sonra mahkeme bıtınce nıe anlastıgımız gıbı konusmadın dedı bende dedımkı evlılıgınızde anlasamadınız 15 dk lık mahkemede anlasmayımı umuyodun dedım dondum arkamı geldıkk..
ne cabık gördün ayol
görürüm ben sayfayı acar acmaz nedense ılk o sayfaya tıklamısım karsıma cıktı cok temıs kalplıyım ben
ben dedimki daemon kızmazzz kaydirigubbakcemile3 dimi kuşum kızmadın :teytey:

kızdımm kızdımm hemde nasssıııllll..

daemon bugün doktorada gidecektin demi???nolduuu?

he looo 3 lü testi alacaktın ne oldu daemon
la boşver geçmişi özgenin çiş dil piril isimleri birde benim mazideki tufheyl ismi gündemdeydi birde özgeye attığım tokatlar:roflol:

ben de sabahları bi günaydın dedim
gidip geliyorsam geldim fln derim bazen
ama genelde lönk diye ortasından girerim konuya
öyle herkesten selam beklersek oooooo

ne d,yon kızz öle herkezdden selam beklersek filan ala alaaa sendemi bürütüs özge diycem başkada bişey demicem yani kalbimi kırdın bende bebeğin cinsiyeti hakkına müjdeyi vermek için sevinçli sevinçli girdim ama kalbimi kırdınız :a015: :çok üzgünüm:
aşk olsun yani tanıdık isim göremedim senden başka bende bi selam verim öle girim dedim ne var bunda senağlama

dila ya oy verdim.bende ya irem ya ecrin istiyorum

Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.

alıntıdır

:1shok: :1shok: :1shok:
şok oldugumun resmidir

vala ben kararsız kaldım ikiside güzel cicim ya dila da çisemde ben hem isimlerin sonuna bey veya hm takısı takarım sonuçta ilerde iş hayatına atılcaklar güzel hitap edilsin dimi
dila hanım
çisem hanımda kulağa hoşgeliyor kuşum ya

kızdımm kızdımm hemde nasssıııllll..[/QUOTE]

kız bura bugünn hep kalabalıktııı acayipp gittim geldimm hala ölee kaydirigubbakcemile3

asıl sana aşkolsun biz yabancı mıyız

bebeğinin cinsiyetii neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden çatylatmaaa söle kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…