2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden leylacım? zorla yediriyorlar kesin değil mi

günaydin güzel hamisler... bizde bugün 7+3 olduk. benim cok bulantim yok allaha sükür daha hic cikarmadimda. acaba bundan sonra kötülesebilirmi?

günaydin güzel hamisler... bizde bugün 7+3 olduk. benim cok bulantim yok allaha sükür daha hic cikarmadimda. acaba bundan sonra kötülesebilirmi?
canım ben de 7+4 üm.. benimde daha çıkarmam bulantım fln olmadı..
bundan sonra olur mu bende bilmiyorum

Kizlar sanirim bir animiz bir animiza uymuyor ben 8 haftaligimdan sonra
iki defa cikarttim ondan once sadece cok hafif bulantim olurdu ara ara.
Yine bulantilarim hafif cok sukur ama bende diyorum acaba 9uncu haftama
girdigimde cogalir mi. Sanirim herkes bir onundeki haftadan korkuyor. :roflol:

aksamlari rahatsizlaniyorum ben bulantim falan oluyo ama yani cok kötü degil.. insallah böyle kalir da hic cikarmayiz.. :Saruboceq:

evet bakalım inşallah.. çok kişide 5-6. haftada başlıyor ama.. bizde daha başlamadı.. annemde de olmamış belki ona cekmişimdir..
benim geceleri hazımsızlık sorunum çok oluyor.. bulantı da aynen çook çok hafif..

evet ya öyle vallaa.. bakalım önümüzdeki hafta noolcak diye bekliyoruz..
bakalım olursa da olsun valla.. bebiş sağlıklı olsun da herşeye razıyım ben

kıslarr ben cocougumu kollarıma aldıgımı hayal ettikce heyecanlanıyorummm cok güzel bşi ya:)

ben de yaaa..
bir de çok duygulanıyorum, gözlerim fln doluyor..
nasıl birşeye benzeyecek kime benzeyecek, nasıl bir bebek olacak çook merak ediyorum herşeyi..

kızlar bişi soracam, benim bazen sol kasıgımda çekilme oluyor hala, böyle bacağıma doğru çekiliyor sanki..
sizde de oluyor mu?

Son düzenleme:
bilmiyorum cnm ama kasıklarımda bazen bnmde cekilme oluyor..rahatsız ediciyse bi doktoruna sor

ben de yaaa..
bir de çok duygulanıyorum, gözlerim fln doluyor..
nasıl birşeye benzeyecek kime benzeyecek, nasıl bir bebek olacak çook merak ediyorum herşeyi..

sorma ya o minik kfasını gögsüme yasladıgım zamanı hayal ediyorumm..yada onunla gecirecegim zmanları...cok harika bi duygu yaaaa..babamızla güliyoruz sorna:)

Son düzenleme:
yok çok rahatsız edici değil, arada bir oluyor..
hamileliğin başından beri oluyor..
o zaman söylediğimde normal demişti.

kızlar bişi soracam, benim bazen sol kazıgımda çekilme oluyor hala, böyle bacağıma doğru çekiliyor sanki..
sizde de oluyor mu?

günaydınlar herkese evet bendede oyuyor şu anda bile var ve özellikle hapşurduğum zaman kopuyorum resmen çok fazla gülemiyorum gülme krizim var benim bi girdim mi krize çok canım yanıyor bu gün 9+3 olduk dun gece kahvaltı yaptım ve çıkartmadım çok şükür ama şu an bulantılarım berbaat daha fazla dayanamayacağım bu bulantılara metpamidi de bıraktım çünkü onu aldığım zaman çıkartıyorum herşeyin hayırlısı bi kucağımıza sağsalim alsak bebişlerimizi her sancıya ağrıya değer ben bebğin herşeyini 6 ayda almayı düşünüyorum ablamda yapmıştı öyle daha sağlıklı bana göre ama dayanamamış kociş 3 tane minik araba almış kız olacak diye söylüyordu ama araba almış nedense herşeyin hayırlısı:Saruboceq:

ben biraz daha uzanayım opuyorumnanaktandaha sonra görüşürüz kızlar

Kızlar benim göğüslerim çok büyüdü ilerde sarkma problemi olurmu?
Bişey yapmam gerekiyo mu?
Yada sizlerin yaptğı bişey varmı?

dinlen cnm dinlen..bnm habire uykum geliyo yaa kıslar hani uzun yolculuklar kac aylıkken cok riskliii..ilk aylardan mı baslıyor..bu arada karnı büyüdügünü hisseden var mı..bnm karnımm büyüdü sanki

ay evet bnmkilerde büyüdü..ayrıyetten evde bn sütyende takmıyorumm yalnız kocişimle bn oldugum için..zaten biraz sarkık cok büyük oldugundan dolayı..fakat diklestirmek için bazı cözümler var hamilelikten sonra onları yapmayı düşnüyorum mesele soguk suyla yıkayıp masaj yapmak gibi

Anacım bende de böle hafif bi ayva göbeği vardı zaten normalde :CüvCüv:
Ben oyüzden anlamıyom büyüdüğünü kaydirigubbakcemile3
Ama sorun isabet olmuş ben de MErsine gitmek istiyom bayram da, yol sıkıntı olurmu acaba CADIARZU
dinlen cnm dinlen..bnm habire uykum geliyo yaa kıslar hani uzun yolculuklar kac aylıkken cok riskliii..ilk aylardan mı baslıyor..bu arada karnı büyüdügünü hisseden var mı..bnm karnımm büyüdü sanki

Kızlar benim göğüslerim çok büyüdü ilerde sarkma problemi olurmu?
Bişey yapmam gerekiyo mu?
Yada sizlerin yaptğı bişey varmı?

canım benimde eskiye nazaran çok büyüdü
alttan destekli sütyen takıyorum devamlı
çıkarmamaya çalışıyorum

ya kıslar bşi daha sorcamm bnm gögüslerimin altı cok acıyor özellikle sogukk olunca..gögüslerimin altında sanki kücük topaklıklar varr bastırınca acıyor özellikle denize girince hissettim hemen zısı giriyor.doktoruma söyledim hamile oldugum hiçin suan hiçbirsey yapılamaz dedi..sizce bu ne olabilir yada aranızda olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…