Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basım agrıyo yaaa
bebek büyüdüğü için rahimde gerilmeler oluyor canım...benimde bacağıma vuruyor ..bugün dr sordum bacağıma nie vuruyor diye..oradaki sinir uçlarını uyarıyodur dedi...
bebekler büyüyorrrrr
Bugün dr a gittim kanamam hala devam ediyor muayende plesantayıda gördü dr um oda kese gibi rahmin ağzındaymış allahtan bebek iyiymiş. Dr a plesanta aşağıda olunca servikal gebelik oluyor buda ölemi dedim hayır normal gebelik dedi ama sanıtrım moralimi bozmamak için öyle söyledi
slk kızlar çok kötüyüm ben beceremiycam bu hamilelik modu beni mahvetti bütün düzenim gitti annem nasıl 5 tane yapabilmiş anlayamıyorum beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan artık ne olacak sa olsun hep uyuyorum gözlerimi açtığımda bulantılarım artıyor dayanamıyorum artık 2 aydır mahvoldum ya kendimi tanıyamıyorum 80 lik göğüslerim 95 oldu bellim annemin belli gibi nerdeyse ya ben biraz pişman gibiyim dahası taşımayı beceremiyorum nasıl dünyaya getircam evlendiğime çok pişmanım hamile olduğumdan beri gülmeyi unuttum annemi özledim istemiyorum bu bebeği artık istemiyorum
benimde başım çok ağrıyo..dr bebeğin tutunması demektir..iyiye işaret dedi..sende içini ferah tut canım..
canım çok sevindim yaa.daha az önce sen ve bebeğinden bahsettim.inatçı diye kaydirigubbakcemile3 inşallah hareket ettiklerini,tekmelerinide görcez :Saruboceq:
canım niye öyle diyorsun bu günlerde geçecek inan.
sağ salim bebeğini kucağına alınca vay ben nasıl böyle konuştum diceksin
valla sen haline üzülüyorsan biz mehtap ve zeyhat la elele tutuşu boğaz köprüsünden atlayalım :icecream:
bu günler geçici
canım 12. haftada hala aşağıda olursa serkilaj yani rahim ağzını dikerler önlem alırlar rahat ol...
sonunda yazan biri çıktı çok sağol canım :)
büyük ihtimal aşağıda olacak çünkü rahim çok inceymiş dr hep burda kalır dedi şu plesantanında aşağıda olması çok canımı sıktı
ne demek canım benim..ama arkadaşların çoğunluğu ilk kez hamile kaldığı için acemi bu nedenle bunları bilmeyebilirler...ben kadrolu hamile ama sonuca ulaşamayan biri olunca yardımcı olmaya çalışıyorum...
bugün dr bazı şeyler sölüyo bende o söylemeden söylüyorumdr herşeyide biliyosun dedi..ee dedim artık 4. kez olunca netten baka baka kadın doğum uzmanı oldum dedim...
sende stres yapma...doğum pozisyonu almışbebekleri bile serkilejla durduruyolar rahat ol..bebeğin seninle...
canım sıkma canını.inatçılardan bitanesi de seninki bence.onlar bizizmkilerden de güçlü kuvvetli olcaklar.allaha emanet hepsi :Saruboceq:
allah hepimizin çocuğuna güç kuvvet sağlık versin aksine bizim çocuklar sizinkilerin altında olacak. Doğunca poposuna 2 şaplak öyle her bezi kirlendiğinde değiştirmek yok bekleyeck ve her acıktığında mamada yok cezalı onlar hatta bazen diyorumki elbisede almayacam hoş hepsini aldım başkasının eskilerii giysin beni çok üzüyor hiç bir şey yok ona diyorum :)))
zeyhatcım drlar aman üzülmesin kadıncağız diye hiççççççç düşünmezler herşeye hazırlıklı olsun derler...
ayrıca ilk 3 ayda bebeğin haftasında uyumsuzluk olabilir normaldir...ben de kızımda 1 hafta erken ,1hafta geç falan çıkıyodu karışıktı ama3 aydan sonra hep ilerden gitmişti kuzum...
haklısın sen şimdi tedirginsin ve buluttan nem kapıyosun..rahat olmaya çalış..herşey olacağına varır de...eğerki(allah korusun) bebeğini kaybedeceksen sen üzülüyosun diye değişmeyecek onun için boşuna sıkıntı yapma allahım hayırlısını ver de..umudunu kaybetme...