2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımmm kızlar aklıma geldikçe yazıyorumdr sölediklerini....bu zamanlarda ve sonrasında bel kalça ağrıları olabilir dedi..normal dedi..yine bebek büyüdüğü için vücut değişiyor dedi..ağrılar o yüzden dedi...hazırlıklı olun.....

benimde suyla aram çok kötü içeiyorum öncedende içemezdim şimdi dahada zorlanıyorum onu yerine duble bardakta kaynar suya limon sıkıyorum birazda şeker atıp tad vererek içiyorum

slk kızlar çok kötüyüm ben beceremiycam bu hamilelik modu beni mahvetti bütün düzenim gitti annem nasıl 5 tane yapabilmiş anlayamıyorum beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan artık ne olacak sa olsun hep uyuyorum gözlerimi açtığımda bulantılarım artıyor dayanamıyorum artık 2 aydır mahvoldum ya kendimi tanıyamıyorum 80 lik göğüslerim 95 oldu bellim annemin belli gibi nerdeyse ya ben biraz pişman gibiyim dahası taşımayı beceremiyorum nasıl dünyaya getircam evlendiğime çok pişmanım hamile olduğumdan beri gülmeyi unuttum annemi özledim istemiyorum bu bebeği artık istemiyorum

aa canım nasıl laflar onlar oyle bak bı anlık kızgınlıkla bole seyler soleyıp uzme bebgınıde kendınıde hepımız aynı duurmdayız uyumaktan baska bısey yapamıyorum kımsemde yok yanıma gelıcek vallahı evın halı berbat bıde kocişle atısıp duruyoruz.. hepımızın dertlerı var bu kadar kolay vazgecmek olurmu özur dıle bebgınden annesı o dunyay geldıgınde bak nasıl affettırcek kendını

nolsun canım yatısa devam kocıs bugun cok kızdırdı benı sabahtan berı bı yandan agrı bı yandan sınır harbı yasıyorum. bıraz surtsun burnu ama dımı nasıl davranıcaklarını ogrensınler bıraz arayıp duruyo ne ıstıyosun dıye hıc bıse ıstemıyorum uyuyorum ben dıyorum her seferınde sımdı yolda gelır bırazdan.. dılım yara olmus benımde gunde 1 kg mandalına yıyodum sımdı onuda yerken zorlanıyorum dılım acıyo.. aman bızde ne sorunlu olduk bole..

slk kızlar çok kötüyüm ben beceremiycam bu hamilelik modu beni mahvetti bütün düzenim gitti annem nasıl 5 tane yapabilmiş anlayamıyorum beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan artık ne olacak sa olsun hep uyuyorum gözlerimi açtığımda bulantılarım artıyor dayanamıyorum artık 2 aydır mahvoldum ya kendimi tanıyamıyorum 80 lik göğüslerim 95 oldu bellim annemin belli gibi nerdeyse ya ben biraz pişman gibiyim dahası taşımayı beceremiyorum nasıl dünyaya getircam evlendiğime çok pişmanım hamile olduğumdan beri gülmeyi unuttum annemi özledim istemiyorum bu bebeği artık istemiyorum

canııım öyle deme Allah ın gücüne gider bebek sahibi olmak isteyen o kadar çok kişi var ki olmaması çok zor canım dikkat et ağzından çıkanlara psikolojhik destek falan al istersen ya da çalışmıyoson annene falan git ama bebeğine haksızlık etme kendine dikkat et

archimim arkadaşım hiç umudunu kaybetme kaç haftalık senin bebeğin benimde kanama vardı bir hafta hastanede yattım sonrada evde hemen hemen hiç kalkmadım sürekli yattım doktor kontrolündeydim sürekli gün aşırı ultroson takibi yapılıyordu çok stresli günlerdi baştada dediğim gibi ben hrşey bitti gözüyle bakıyordum ama bebeğimiz bizi bırakmadı ve tutundu bugünde kalp atışlarını duyduk allahıma şükür hiç umudunu kaybetme sen elinden geleni yapıyorsun gerisini allah bilicek bol bol dua et hayırlısını iste bol bol dinlen arkadaşım moral çok önemli benim moralim çok bozuktu hiç positf düşünmüyordum şimdi pişmanım sen öyle yapma positif ol tamammı :) sağlıcakla kal

nolsun canım yatısa devam kocıs bugun cok kızdırdı benı sabahtan berı bı yandan agrı bı yandan sınır harbı yasıyorum. bıraz surtsun burnu ama dımı nasıl davranıcaklarını ogrensınler bıraz arayıp duruyo ne ıstıyosun dıye hıc bıse ıstemıyorum uyuyorum ben dıyorum her seferınde sımdı yolda gelır bırazdan.. dılım yara olmus benımde gunde 1 kg mandalına yıyodum sımdı onuda yerken zorlanıyorum dılım acıyo.. aman bızde ne sorunlu olduk bole..

boşver oluyor bunlar hamilelikte bende geçenlerde eşime kızdım küstüm birgün pas vermedim önceden olsa arar gönlünü alırdım ama beni hamile hamile üzdüğü için hiç alttan almadım bir baktım gece gelmiş yanaklarımı öpüyor hemen arkamı döndüm :))) sabah geri hallettik sorunu

mandalinayı bende çok seviyorum birde tatlıysa bir oturuşta 5 6 tane yerim hatta bir ara sabah 5 te kalkıp üzüm alıp dolaptan yiyordum komidine koyup uyandıkça azğıma atıyordum

kızlar bebişin kalp atışlarını duyduk çok güsel bir duygu :):) alah hrkeze yaşatsın bu duyguyu

daemon canım herkes aynı şeyleri yaşıyo benim eşim de geçen gün gıcıklık yaptı işin garibi hamilelikle birlikte bi garip oldu adam bi paraladım normal şimdi bazı erkekler de hamilelik belirtisi yaşarmış benimki aynen öyle hormıonlu oldu adam karnı bilre büyüdü:))))))))))gerçekteb bi sıkılamak gerekiyo adamları

archim geçmiş olksun canım dinlen bol bol Allah bebeklerimi sağlıkla bize bağışlasın

leylacım ben zaten göbekli biriyim büyümedi gibi sanki akşam felaket gaz dolu sabah benimki de iniyo ama dümdüz olmadı hiiiç:)))))))))))
ben zaten hamile gibiydim göbeğimden şikayet ederdim hep şimdi seviniyorum nassıl olsa hamileyim diye

ozgecay,sensi,cosmo ve aysey sorularinizi cevaplayayim canlarim :)
aslinda bulantilardan biktim,ama evimde oturup ayaklarimi uzatib butun gun yatmak irtiyorum ama biraz rahat edemiyorum burda.insanin evi gibisi yok valla

kızllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrr 9+4 olduk ve midem çok bulanıyo bide bugün balık yicektik iyiyki yememişiz.
felaket bugün okulda şekerim düştü yine eve gelince çoook yedim çikolata bi de halley ondan oldu heralde soda içiyorum geçer inşallah

bence de bana da bayramda gelin diyo kayınvaldem bilmem dedim eşime de gitmeyelim tatil az zaten dedim tamam dedi:)))))))))))
vicdan azabı da çekiyorum ama napiym arabamız yok yolda sefil olucaz gerçi 2 saat ama olsun bi de evleri sobalı donuyorum oraya gidince

ya evet sankı hamıle olan ben degılımde kociş..

gecen gun amndalına ıstedı canım cıktım aldım kalmamıs evde. ben soyarken mandalına ıstedı tamam dedım sonradedıkı ya cok ıstedı canım versene bı tane dıye bagırdı.. nası sınırlendım nasıl onun mıdesı bulanıyo gaz sancıları oluyo benden beter durumda bıde nazlıkı sorma ama o gorcek gununu

ozgecim evet yedirmeye calisiyorlar beni de. :) 2canliymi$im,ama midem oncekinden de az yemek tutuyor 1.5 kq verdim.

ya evet sankı hamıle olan ben degılımde kociş..

gecen gun amndalına ıstedı canım cıktım aldım kalmamıs evde. ben soyarken mandalına ıstedı tamam dedım sonradedıkı ya cok ıstedı canım versene bı tane dıye bagırdı.. nası sınırlendım nasıl onun mıdesı bulanıyo gaz sancıları oluyo benden beter durumda bıde nazlıkı sorma ama o gorcek gununu

aynen canım benim ki de baştan beri öyle diyorum ya karnı çıktı hemen sesi yükseliyo sonra sen beni takmıyosun falan diyo biz çok istedik bebeği aşılama falan yaptık olmadı garibim kocam sevincinden psilolojik hamile oldu heralde
bizimle de doğurur bunlar:))))))))

Back
X