2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ızledım ben suretlerii.. ızlmeden nıe tavsıye edıyosun hemm...lülülülülülü hadı gıt fılmını ızlekaydirigubbakcemile3

nasıldı film ? ya da baska varmı önerebileceğin bir film bugün eve gidince ayaklarımı uzatıp film izlemeyi planlıyorum da..

nasıldı film ? ya da baska varmı önerebileceğin bir film bugün eve gidince ayaklarımı uzatıp film izlemeyi planlıyorum da..

tavsıye ederım ızlenebılcek bı fılm..

ama gecen gun benjamın buttonu ızledım ve bayıldım bı dah aızledım onu mutlaka ızel eger ızlemedıysen

çook saolun kızlar ilginiz içiniz için ama neden böle oluyor bilmiyorum benmi çok abartıyorum bilmiyorum kkendi annemlde kaynanamlada anlaşamıyorum hiç özenli davranmıyorlar duygusal anlamda
neyseki eşim var beni anlayan oda olmasa mafoldumben sinirden elimi kestim okadar kötüyüm

kız dikkat et kendine,senin hissettiğin acıyı bebeğinde hissediyo bunu düşünerek hareket et...aman boşver benim kocamda yok çalışıyo tm yalnızlık zor ama geleceği düşün hiç yalnız kalamıcaksın :)

tavsıye ederım ızlenebılcek bı fılm..

ama gecen gun benjamın buttonu ızledım ve bayıldım bı dah aızledım onu mutlaka ızel eger ızlemedıysen

izledim onu vizyona girer girmez hem de eveet cok büyüleyici bir filmdi değişik..suretler.i izlemedim aslında bilim kurgu sevmem ama bu ilgimi cekti eve gidince bakıcam bir..ben bu aralar karlı filmler izlemek istiyorum hep.kar.a aşeriyorum sanırım yağmadı gitti ama ptsi yağacakmış :)the holiday.i izliyorum ben de oradaki ev ve kar manzaraları süperdi izlemeyenlere tavsiye ederim eğlenceli bir filmdi..

hamilelik duygusallığı canım benim. stres yapma hiç. bebişin rahatı için.
aslında kadınların daha duyarlı olması lazım hele annlerin. ama benimde bazı arkdaslarımdan tersime giden laflar duyduğum ve ağladığım oldu. midem çok bulanıyo dedim. aman hemende nazlanmaya basladın yani diye cevap aldım. su durumda hiç kaldıramıyorum bu lafları. çok uyuyorum diye fırsatını buldun yatıyorsun bile dediler yahu..
kk olmasa kendimi tuhaf bile hissederdim kesin...
bak bu kadar teyzesi yer o bebişi...

bılım kurguyu bende sevmem öle robot falan sacma gelır bana ama suretler guzeldı yanı ben begnmem normalde ole fılmlerı ama ızleyebılmıstı.. the holıdayı ızledımmı acep hatırlamıyorumm..

geçmiş olsun dilekçim..ben herkesle kavga halindeyim bu aralar tamamiyle anlaştığım kimsem kalmadı eşim de dahil ama yine de içlerinde en sabırlısı o çıktı hakkını yemeyeyim :)sanırım sorun tamamen bende :))ablamla bile ki kendisi taa hollanda da msnden ona bile catıyorum :))gececek bunlar da herhalde........

bılım kurguyu bende sevmem öle robot falan sacma gelır bana ama suretler guzeldı yanı ben begnmem normalde ole fılmlerı ama ızleyebılmıstı.. the holıdayı ızledımmı acep hatırlamıyorumm..

cameron diaz ve kate winstle basrollerde evleri değiştiriyorlar tatil amaçlı..

çook saolun canımmsınız ya sizde olmasanız mafoldumben

evet canım aslında çok doğru sölediğin annemde bana hamile iken çok zor günler geçirmiş hep üzülmüş bende duygsal bi bbek olmuşum aslında kızımında bana benzemesini benim gib sulu göz olmasını istemiyor ama elimde değil ağlıyorum iştemafoldumben

kocıse sorayım evde varmı yoksada alsın gelırken bu aksam ızleyelımne de olsa yarın pazar ısıde yok mersi canımcım

iyi seyirler canım benim bişey değil..kitap ve filmlerle ilgili önerilerde bulunabilirim..o olmazsa ya da esin istemezse de cünkü romantik komedi izlemeyi tercih etmez erkekler genelde..96 saat veya ölüm hattı nı izleyebilirsiniz tabi izlemediyseniz onlar da güzeldi..

ben cıkıyorum işten yani :)kendinize iyi bakın kızlar bebişlerinize de........

guşe gule canım kıtap onerılerınıde seve seve beklıyorumm..

96satte begendıgım fılmeler arasındadır. ölum hattınıda ızlemedım heralde ona da bı bakarım.. hee bırde cok begendıgım bır fılmı kesınlıkle tavsıye eıyorum belkı zlemıssındır ama milyoner fılmı cok etkıleyıcıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…