- Konu Sahibi daemon
-
- #24.561
ızledım ben suretlerii.. ızlmeden nıe tavsıye edıyosun hemm...lülülülülülü hadı gıt fılmını ızlekaydirigubbakcemile3
haydi kizlr ben de kaciyom aksama gorusuruz.
opdummm
nasıldı film ? ya da baska varmı önerebileceğin bir film bugün eve gidince ayaklarımı uzatıp film izlemeyi planlıyorum da..
çook saolun kızlar ilginiz içiniz için ama neden böle oluyor bilmiyorum benmi çok abartıyorum bilmiyorum kkendi annemlde kaynanamlada anlaşamıyorum hiç özenli davranmıyorlar duygusal anlamda
neyseki eşim var beni anlayan oda olmasa mafoldumben sinirden elimi kestim okadar kötüyüm
tavsıye ederım ızlenebılcek bı fılm..
ama gecen gun benjamın buttonu ızledım ve bayıldım bı dah aızledım onu mutlaka ızel eger ızlemedıysen
çook saolun kızlar ilginiz içiniz için ama neden böle oluyor bilmiyorum benmi çok abartıyorum bilmiyorum kkendi annemlde kaynanamlada anlaşamıyorum hiç özenli davranmıyorlar duygusal anlamda
neyseki eşim var beni anlayan oda olmasa mafoldumben sinirden elimi kestim okadar kötüyüm
okadar çoook istiyorumki şuanda yanımda olmasını anlatamma bi gelse hiç kovmam yanımdan onu :gitme: kendi annemle bile kavga ediyorum kimse beni anlamıyor neden böle oluyor yaaa
izledim onu vizyona girer girmez hem de eveet cok büyüleyici bir filmdi değişik..suretler.i izlemedim aslında bilim kurgu sevmem ama bu ilgimi cekti eve gidince bakıcam bir..ben bu aralar karlı filmler izlemek istiyorum hep.kar.a aşeriyorum sanırım yağmadı gitti ama ptsi yağacakmış :)the holiday.i izliyorum ben de oradaki ev ve kar manzaraları süperdi izlemeyenlere tavsiye ederim eğlenceli bir filmdi..
bılım kurguyu bende sevmem öle robot falan sacma gelır bana ama suretler guzeldı yanı ben begnmem normalde ole fılmlerı ama ızleyebılmıstı.. the holıdayı ızledımmı acep hatırlamıyorumm..
hamilelik duygusallığı canım benim. stres yapma hiç. bebişin rahatı için.
aslında kadınların daha duyarlı olması lazım hele annlerin. ama benimde bazı arkdaslarımdan tersime giden laflar duyduğum ve ağladığım oldu. midem çok bulanıyo dedim. aman hemende nazlanmaya basladın yani diye cevap aldım. su durumda hiç kaldıramıyorum bu lafları. çok uyuyorum diye fırsatını buldun yatıyorsun bile dediler yahu..
kk olmasa kendimi tuhaf bile hissederdim kesin...
bak bu kadar teyzesi yer o bebişi...
cameron diaz ve kate winstle basrollerde evleri değiştiriyorlar tatil amaçlı..
kıyamam ben sanaaaa adres ver geliyim bakmaya sanaa mafoldumben
kız dikkat et kendine,senin hissettiğin acıyı bebeğinde hissediyo bunu düşünerek hareket et...aman boşver benim kocamda yok çalışıyo tm yalnızlık zor ama geleceği düşün hiç yalnız kalamıcaksın :)
kocıse sorayım evde varmı yoksada alsın gelırken bu aksam ızleyelımne de olsa yarın pazar ısıde yok mersi canımcım
iyi seyirler canım benim bişey değil..kitap ve filmlerle ilgili önerilerde bulunabilirim..o olmazsa ya da esin istemezse de cünkü romantik komedi izlemeyi tercih etmez erkekler genelde..96 saat veya ölüm hattı nı izleyebilirsiniz tabi izlemediyseniz onlar da güzeldi..
ben cıkıyorum işten yani :)kendinize iyi bakın kızlar bebişlerinize de........
iyi seyirler canım benim bişey değil..kitap ve filmlerle ilgili önerilerde bulunabilirim..o olmazsa ya da esin istemezse de cünkü romantik komedi izlemeyi tercih etmez erkekler genelde..96 saat veya ölüm hattı nı izleyebilirsiniz tabi izlemediyseniz onlar da güzeldi..
ben cıkıyorum işten yani :)kendinize iyi bakın kızlar bebişlerinize de........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?