2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişim dün belli oldumu kesin gelenler bana cevap vermeyenlerin ismini verecektin.

Nerde buluşucağımızı konuşmadınız daha dimi ???
yok canım dunde kesın olanlar dısında katılım olmadı son durum

sen
ben
özge
archimim
ukla
esmer
stella
bu kadar

ahaa asıl aldatılma haberi burada var.
özge nasıl beni aldatırsın hemde zeyneple.
hemen bir derdim var bölümüne topic açıyorum aha da görürsünüz.alsanaalsanasmile

bilmiyorumkismile ay ikizim yapmaaa

Günaydın selam kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama 3-4 sayfa ancak okuyabildim maşallah çok hızlısınız.
Benimde aklıma takılan sorular var ben Şişli Hospitalıum hastanesine gidiyorum ama forumlarda okuduğum kadarıyla ultrasonları felan çok eskiymiş. ben farketmedim gerçi doktor bebişime bir erkek dedi bir hafta sonra kız dedi ordan anlamalıydım:)
Ama Şişli civarında da tek ssk'ya bakan o hastane var off ya çok kararsız kaldım ben:((

sen
ben
özge
archimim
ukla
esmer
stella
bu kadar

dur ben diğerlerine mesaj atayım bugün. Yarına kadar cevap gelmezse bana gelin hepiniz. Benim eşim evi uzak olanları kadıköyden gelir alır

ahaa asıl aldatılma haberi burada var.
özge nasıl beni aldatırsın hemde zeyneple.
hemen bir derdim var bölümüne topic açıyorum aha da görürsünüz.alsanaalsanasmile

Kıskanma hemen senide seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

sen
ben
özge
archimim
ukla
esmer
stella
bu kadar

kuş kadar kaldık.
neyse böylesi daha iyi çok kalabalık olunca da kimin ne yaptığı belli olmaz.

bilmiyorumkismile ay ikizim yapmaaa

yapıcammmmmm. yaptımmmmmm.
mario oynayan kız gibi oldum bende :roflol::roflol:

Günaydın selam kızlar,
Benimde aklıma takılan sorular var ben Şişli Hospitalıum hastanesine gidiyorum ama forumlarda okuduğum kadarıyla ultrasonları felan çok eskiymiş. ben farketmedim gerçi doktor bebişime bir erkek dedi bir hafta sonra kız dedi ordan anlamalıydım:)
Ama Şişli civarında da tek ssk'ya bakan o hastane var off ya çok kararsız kaldım ben:((

nasıl ya koskoca şişlide ssk ya bakan başka hastane yok mu akannehirakannehir

dur ben diğerlerine mesaj atayım bugün. Yarına kadar cevap gelmezse bana gelin hepiniz. Benim eşim evi uzak olanları kadıköyden gelir alır
wuuuu ev muhabbetiiiiii...
öle bişi olursa hepimiz bişiler getiririz gelirkene.. delikafadulden

Günaydın selam kızlar,

Canım şişli tarafında olması şartmı ? Bahsettiğin hastaneyi bilmiyorum gerçi ama şişli-beşiktaş mecidiyeköy civarında ya çok pahalı olan hastaneler var yada devlet hastanesi anlaşmalı özel hastane yok sanırım

kuş kadar kaldık.

ay o mario oynayan kızın taklidini yapmıstı beyaz.. kaç kere seyrettim hala gözümden yaş geliyo

kuş kadar kaldık.

nasıl ya koskoca şişlide ssk ya bakan başka hastane yok mu akannehirakannehir
hehheeh yegenım gecenlerde playstatıon ıstedı yası kucuk oldugundan oynayamazsın onu dedım esıme soledım atarı al bı tane dıye oda oncekı aksam getırdı atarıyı ay oturup gece 2 saat mario oynadım nasıl ozlemısım hıcte unutmamısım gızlı mantarları felean esım agzı acık ızledı benı=))

nasıl ya koskoca şişlide ssk ya bakan başka hastane yok mu akannehirakannehir[/QUOTE]

yok valla:)) Etfal hastanesi var o devlet ve pis.
Osmanoğlu var özel 90 TL muayenesi
hospitalium var bana yakın oda malum.
Kadıoğlu hast.gitmedim bile
Avrupa Hast.nefret ediyorum hemen adamı kesip biçiyolar.
ben kaldım ortada uzak bir hasteneyede gitmek istemiyorum. Yollarda sefil oluyorum bide korkuyorum doğum aniden başlarsa diye ben birazcık doğumdan korkuyorumdabilmiyorumkismile

yok valla:)) Etfal hastanesi var o devlet ve pis.
Osmanoğlu var özel 90 TL muayenesi
hospitalium var bana yakın oda malum.
Kadıoğlu hast.gitmedim bile
Avrupa Hast.nefret ediyorum hemen adamı kesip biçiyolar.
ben kaldım ortada uzak bir hasteneyede gitmek istemiyorum. Yollarda sefil oluyorum bide korkuyorum doğum aniden başlarsa diye ben birazcık doğumdan korkuyorumdabilmiyorumkismile[/QUOTE]

Canım ben anadolu yakasında libadiyede oturuyorum doktorumun muaynehanesi nişantaşında doğum yapacağım hastane ya okmeydanındaki memorial yada gayrettepedeki metropolitan olacak. Üstelik doğum gece başlarsa doktorumun evide ataköyde :) yani benden beter bi durumla karşılaşmassın merak etme :)

Son düzenleme:
ay mario oynayan kızı ızlememıstım ben sımdı ızledım öldum resmen yaaa... kaydirigubbakcemile3

Canım ben anadolu yakasında libadiyede oturuyorum doktorumun muaynehanesi nişantaşında doğum yapacağım hastane ya okmeydanındaki memorial yada gayrettepedeki metropolitan olacak. Üstelik doğum gece başlarsa doktorumun evide ataköyde :) yani benden beter bi durumla karşılaşmassın merak etme :)[/QUOTE]

Sen yine iyi cesaret etmişsin ben bahçelievlerde medicana hast.gittim ama o yol bana çok uzak geldi. Sinir oluyorum şu maddi sıkıntılara keşke önceden sağlık sigortası yaptırsaydım. Bide 7.ayımda ben işten ayrılmayı düşünüyorum çok stresli bir ortam burası nefret ediyorum zaten burdan.İçinizi baydım dimi kızlarbilmiyorumkismile

ay mario oynayan kızı ızlememıstım ben sımdı ızledım öldum resmen yaaa... kaydirigubbakcemile3
beyazın taklidini de izledin mi???
ben çok eskiden eklemiştim face e, izlemediysen tekrar eklerim

Canım ben anadolu yakasında libadiyede oturuyorum doktorumun muaynehanesi nişantaşında doğum yapacağım hastane ya okmeydanındaki memorial yada gayrettepedeki metropolitan olacak. Üstelik doğum gece başlarsa doktorumun evide ataköyde :) yani benden beter bi durumla karşılaşmassın merak etme :)

Sen yine iyi cesaret etmişsin ben bahçelievlerde medicana hast.gittim ama o yol bana çok uzak geldi. Sinir oluyorum şu maddi sıkıntılara keşke önceden sağlık sigortası yaptırsaydım. Bide 7.ayımda ben işten ayrılmayı düşünüyorum çok stresli bir ortam burası nefret ediyorum zaten burdan.İçinizi baydım dimi kızlarbilmiyorumkismile[/QUOTE]

Delimisin niye içimiz bayılsın bunları konuşmak için buradayız. Sen pazargünkü buluşmaya gelsene kadıköyde buluşucaz pazar günü gelebilirmisin

Back
X