- Konu Sahibi daemon
- #26.361
bende normal hızda sımdılık
bebişim dün belli oldumu kesin gelenler bana cevap vermeyenlerin ismini verecektin.
Nerde buluşucağımızı konuşmadınız daha dimi ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende normal hızda sımdılık
Özgemmmmmmmmmmm çok özledim opuyorumnanaktan
bendeee :1hug:
yok canım dunde kesın olanlar dısında katılım olmadı son durumbebişim dün belli oldumu kesin gelenler bana cevap vermeyenlerin ismini verecektin.
Nerde buluşucağımızı konuşmadınız daha dimi ???
ahaa asıl aldatılma haberi burada var.
özge nasıl beni aldatırsın hemde zeyneple.
hemen bir derdim var bölümüne topic açıyorum aha da görürsünüz.alsanaalsanasmile
yok canım dunde kesın olanlar dısında katılım olmadı son durum
sen
ben
özge
archimim
ukla
esmer
stella
bu kadar
ahaa asıl aldatılma haberi burada var.
özge nasıl beni aldatırsın hemde zeyneple.
hemen bir derdim var bölümüne topic açıyorum aha da görürsünüz.alsanaalsanasmile
yok canım dunde kesın olanlar dısında katılım olmadı son durum
sen
ben
özge
archimim
ukla
esmer
stella
bu kadar
bilmiyorumkismile ay ikizim yapmaaa
Günaydın selam kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama 3-4 sayfa ancak okuyabildim maşallah çok hızlısınız.
Benimde aklıma takılan sorular var ben Şişli Hospitalıum hastanesine gidiyorum ama forumlarda okuduğum kadarıyla ultrasonları felan çok eskiymiş. ben farketmedim gerçi doktor bebişime bir erkek dedi bir hafta sonra kız dedi ordan anlamalıydım:)
Ama Şişli civarında da tek ssk'ya bakan o hastane var off ya çok kararsız kaldım ben(
wuuuu ev muhabbetiiiiii...dur ben diğerlerine mesaj atayım bugün. Yarına kadar cevap gelmezse bana gelin hepiniz. Benim eşim evi uzak olanları kadıköyden gelir alır
Kıskanma hemen senide seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
Günaydın selam kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama 3-4 sayfa ancak okuyabildim maşallah çok hızlısınız.
Benimde aklıma takılan sorular var ben Şişli Hospitalıum hastanesine gidiyorum ama forumlarda okuduğum kadarıyla ultrasonları felan çok eskiymiş. ben farketmedim gerçi doktor bebişime bir erkek dedi bir hafta sonra kız dedi ordan anlamalıydım:)
Ama Şişli civarında da tek ssk'ya bakan o hastane var off ya çok kararsız kaldım ben(
kuş kadar kaldık.
neyse böylesi daha iyi çok kalabalık olunca da kimin ne yaptığı belli olmaz.
yapıcammmmmm. yaptımmmmmm.
mario oynayan kız gibi oldum bende :roflol::roflol:
hehheeh yegenım gecenlerde playstatıon ıstedı yası kucuk oldugundan oynayamazsın onu dedım esıme soledım atarı al bı tane dıye oda oncekı aksam getırdı atarıyı ay oturup gece 2 saat mario oynadım nasıl ozlemısım hıcte unutmamısım gızlı mantarları felean esım agzı acık ızledı benı=))kuş kadar kaldık.
neyse böylesi daha iyi çok kalabalık olunca da kimin ne yaptığı belli olmaz.
yapıcammmmmm. yaptımmmmmm.
mario oynayan kız gibi oldum bende :roflol::roflol:
nasıl ya koskoca şişlide ssk ya bakan başka hastane yok mu akannehirakannehir
beyazın taklidini de izledin mi???ay mario oynayan kızı ızlememıstım ben sımdı ızledım öldum resmen yaaa... kaydirigubbakcemile3
beyazın taklidini de izledin mi???
ben çok eskiden eklemiştim face e, izlemediysen tekrar eklerim
Canım ben anadolu yakasında libadiyede oturuyorum doktorumun muaynehanesi nişantaşında doğum yapacağım hastane ya okmeydanındaki memorial yada gayrettepedeki metropolitan olacak. Üstelik doğum gece başlarsa doktorumun evide ataköyde :) yani benden beter bi durumla karşılaşmassın merak etme :)