- Konu Sahibi daemon
-
- #2.661
orada kalacağım
hastanem kayınvalidemin evine yakın sabah da oraya gitmem lazım
eşim beni bırakacak birazdan
aslında çok iyi insanlar bir problemim yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor hiçbir yer
merhaba kızlar ben sabah kalktım tatlı krizindeyim gözümün önünde şekerpareler baklavalar kaymaklar...
Kahvaltıda çok yedim bolda şekerli oldu ama sonra sindiremedim sanırım yarım ekmekten fazla yedim
Midem taş gibi pişmaın o kadar yediğime kalktım kendime limonlu kaynar bir şehriye yaptım belki o midemi düzeltir
evet canim haklisin,benimkiler de iyi,ama ben evimden ayrilmak istemiyorum.
canim,soda da iyi geliyor,deneyebilirsin.
ben de yediklerimi sindiremiyorum,cok kotu bir durum
düzelcez leylaa düzelcezzz işallah:gitme:
evet canim,cok haklisin.vitamin cok iyi geliyor.midesi bulanan arkadaşlar dr unuzla görüşüp vitamin alın gerçekten faydası var ben günlük bir tane içiyorum vitamin mineraller var içindeki B vitamini çeşitleri sayesinde çok rahatım
onuda içtim canım pek faydası olmadı çorbadan sonra bir tane daha içeyim
benim başlarda bulantım hiç olmuyordu son bikaç gündür fenayım, çubuk kraker filan ne denediysem artık hiç işe yaramıyo:bbo:
bide sürekli normal doğum videoları izliyorum daha da fena oluyorum.
çok korkunç bişey gibi. daha cok var ama ben şimdiden nasıl doğurcam diye düşünmeye başladım:çok üzgünüm:
evet canim,cok haklisin.vitamin cok iyi geliyor.
ic canim ic,ben de kendime corpa yapmak istiyorum.yogurtlu corba,acaba sindirmeme yardimci olurmu?
dur bn bi sorayımmm zeyhatt umarım dedigin gibi olurrr..senin kocişte bi alemmiş dost kafalııı ne alaka:))))))
özellikle megadyn ilacın hamilelr için olanı diye sor canım
sorma ya eşimle evlendiğimden beri yemek münakaşası zorla yedirecek hamile kaldım şimdi dahada takipte yandım valla :))
gaz yapsa da gaz icin cozumum cok :)))ben şehriye yaptım limonlu sıcak sanki faydası oldu yoğurt daha çok gaz yapmasın şimdi
bende şehriyeyi öve öve bitiremedim bugün aşık oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?