2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orada kalacağım
hastanem kayınvalidemin evine yakın sabah da oraya gitmem lazım
eşim beni bırakacak birazdan
aslında çok iyi insanlar bir problemim yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor hiçbir yer

evet canim haklisin,benimkiler de iyi,ama ben evimden ayrilmak istemiyorum.

canim,soda da iyi geliyor,deneyebilirsin.
ben de yediklerimi sindiremiyorum,cok kotu bir durum

midesi bulanan arkadaşlar dr unuzla görüşüp vitamin alın gerçekten faydası var ben günlük bir tane içiyorum vitamin mineraller var içindeki B vitamini çeşitleri sayesinde çok rahatım

evet canim haklisin,benimkiler de iyi,ama ben evimden ayrilmak istemiyorum.

canim,soda da iyi geliyor,deneyebilirsin.
ben de yediklerimi sindiremiyorum,cok kotu bir durum

onuda içtim canım pek faydası olmadı çorbadan sonra bir tane daha içeyim

dur bn bi sorayımmm zeyhatt umarım dedigin gibi olurrr..senin kocişte bi alemmiş dost kafalııı ne alaka:))))))

midesi bulanan arkadaşlar dr unuzla görüşüp vitamin alın gerçekten faydası var ben günlük bir tane içiyorum vitamin mineraller var içindeki B vitamini çeşitleri sayesinde çok rahatım
evet canim,cok haklisin.vitamin cok iyi geliyor.
onuda içtim canım pek faydası olmadı çorbadan sonra bir tane daha içeyim

ic canim ic,ben de kendime corpa yapmak istiyorum.yogurtlu corba,acaba sindirmeme yardimci olurmu?

benim başlarda bulantım hiç olmuyordu son bikaç gündür fenayım, çubuk kraker filan ne denediysem artık hiç işe yaramıyo:bbo:
bide sürekli normal doğum videoları izliyorum daha da fena oluyorum.
çok korkunç bişey gibi. daha cok var ama ben şimdiden nasıl doğurcam diye düşünmeye başladım:çok üzgünüm:

alemsin ya ne izliyosun videoları
zaten herşey etkliyor bizi
bende geçen gün rüyamda sezaryan ameliyatına girecekmişim
diyordum ben ameliyat olamam beni normal doğurtun diye

evet canim,cok haklisin.vitamin cok iyi geliyor.

ic canim ic,ben de kendime corpa yapmak istiyorum.yogurtlu corba,acaba sindirmeme yardimci olurmu?

ben şehriye yaptım limonlu sıcak sanki faydası oldu yoğurt daha çok gaz yapmasın şimdi

niye şimdi bunları izleyipp morelini bozuyosuynkiii elbette hepimiz yasayacagımızı biliyoruz bunları ama psikolojımızı bozup kendimizi strese sokmanında bir anlamı yokk..sonucta bir anlık yasayıpp bebişlerimizi kucagımıza alıcazzz bunun mutlulugu herseye deger

kıslar kendinizi strese sokacak seylerden uzak durunnn

dur bn bi sorayımmm zeyhatt umarım dedigin gibi olurrr..senin kocişte bi alemmiş dost kafalııı ne alaka:))))))

özellikle megadyn ilacın hamilelr için olanı diye sor canım

sorma ya eşimle evlendiğimden beri yemek münakaşası zorla yedirecek hamile kaldım şimdi dahada takipte yandım valla :))

ben hiç video izlemiyorum zaten izlemediğm halde korkuyorum izlersem ne olur tahmin edemiyorum

bence sende izleme canım kendini strese sokma

özellikle megadyn ilacın hamilelr için olanı diye sor canım

sorma ya eşimle evlendiğimden beri yemek münakaşası zorla yedirecek hamile kaldım şimdi dahada takipte yandım valla :))

yiyin anacıgım yiyiyinsırnaşık şey

ben şehriye yaptım limonlu sıcak sanki faydası oldu yoğurt daha çok gaz yapmasın şimdi
gaz yapsa da gaz icin cozumum cok :)))
yeter ki midem gecsin,gaz kolay

bende şehriyeyi öve öve bitiremedim bugün aşık oldum :))

evet,ben de 3-4 gun once yapmisdim sehriyeli corba.tavuk da vardi icinde mis gibi :)

kayınvalidemde kanamalarımın nedenini az yememden olduğunu düşünüyor
diyor birşey yemiyorsun ki bebek tutunsun
dünde diyor ki doktora gitsen vitamin yazdırsan keşke
dedim çaresi vitamin olsaydı 40 kere verirlerdi ondan kolay ne var
kilo alırsın diye korkma doğumdan sonra verirsin diyor
hepsi bir alem

kızlar bir sıkıntım var ne yapsam acaba şimdi ben iki doktora gidiyorum takip için biri özel hastane biri muayenehane. Gebelikte rutin tahliller varya kan toksoplazma idrar ... bana iki dr da verdi bunları şimdi zaten çok para döküyorum kontroller için birde bu testler çok tutuyor bütçemi zorlayacak gibi. Yarına devlet hastanesinden randevu aldım tahlilleri ora ücretsiz yaptırmak istiyorum tabi dr a ne diyebilirim elimdeki başka dr ların tahlil istek kağıtlarını nasıl göstereceğim adam beni kovmasın ordan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…