2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu yemekle ne alaka..ne zur durumlarda olup yiyemeyenn sapasaglamm cocouk doguranlar var..aslına bakarsanızzz hamilelikte biraz kulaklarımızı tıkıcaz kıslarrr

bir tanıdığım kendi özel doktoruyla anlaşıp ssk da yaptırıyordu tahlillerini
belki sende önce kendi doktorlarınla konuşup tahlillerin bütçeni sarsacağını söylersen sana da bir çıkış yolu bulurlar

yok canım o karısamazkiii ve onuda ilgilendirmezz sen git ol muayineni..güzelce yaptır herseyiniii ohhh sonrada cık evine gell

boşver canım onları işe yarasa zaten dr verir sende kilo falan düşünmeden içerdin

boşver canım onları işe yarasa zaten dr verir sende kilo falan düşünmeden içerdin

valla tek derdim kilo olsa keşke
akşama kadar da yatıyorum enerjide harcamıyorum ki acıkayım
yediklerim olduğu gibi midemde kalıyor

valla tek derdim kilo olsa keşke
akşama kadar da yatıyorum enerjide harcamıyorum ki acıkayım
yediklerim olduğu gibi midemde kalıyor

seni üzmek istemem canım istersen söyleyebilirsin daha önceki düşüklerinin nedenini araştırdılarmı

kizlar ben artik eskisi gibi uyuklamiyorum,fazla halsizligim yok,gecti biraz sanki

benim ne zaman azalacak acaba sabah kalkıyorum zaten hep evdeyim pijamalarımı bile nerdeyse akşama doğru çıkarıyorum öyle keyifsiz halsizim. Banyoya girdim bugün çokta vakit harcamadım bornozla öyle banyoda 15 dakika oturdum dinlendim. Sürekli yataktayım hasta gibi böyle ağır bir hastalıktan ameliyattan kalkmış gibiyim

kizlar bi de bisey sorayim size...aslinda bugun aklima geldi,iyi ki gelmis,bunca zaman nasil dusunememisim ve dr.a sormamisim hayret ediyorum kendime neyse....konuya geceyim.
benim kayinpederimde epilepsi hastaligi var.ben onceleri onun nobet gecirdigini gormemisdim yalnizca sim solemisdi iste bole bole.
dun oturuyorduk ve adam birden yuzunu yana cevirdi accayip sesler cikarmaya basladi,ben cok korktum ama esim de kayivalidem de hic tepki gostermediler.bu durum 3-5 saniyelik biseydi.megerse hergun oluyormus boyle.sonra gece yatarken yine nobet gecirdi,ben duydum yan odadan sesi geldi ama yine kimseden tepki yok.alismislar...
simdi beni endiselendiren konu,epilepsi genetik olabilir mi?yani bebegime gecme olasiligi varmi.internette arasdirdim,hem var,hem yok gibi,kesin cevap yok.
cumartesi dr.a gidecem,mutlaka sorucam o ayri ama sizle de bu konu hakkind konusmak istedim.

malesef canım hiçbir bilgim yok inşallah böyle bir risk taşımaz bebeğin

selam kızlar bulantılara dikkat edin az ve sık yiyin ne hoşunuza gidiyorsa o yönde beslenin şuanda cuama günü bende acillik oldum ve bir geceyi hastanede geçirdim serum falan takıldı o gün çok çıkardım hiç bir şey yiyemedim ve belimle kasıklarımda çıkarırken kendimi çok kasmamdan kaynaklı feci bir ağrı olutu neyseki sonra geçti şimdi hem çileğim hem ben iyim çileğim dedim çünkü 21mm olmuşuz çok şükür ve el ayak tomurcuklarını dahi gördük çok güzel bir şey.. allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın inş..

Canım geçmiş olsun.evet dediğin gibi az ve sık yemeliyiz zaten ben yedikten yarım saat sonra midem bir garip oluyor yine birşeyler atıştırmak zorunda kalıyorum.Az az yiyelim sık yiyelim.Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun:Saruboceq:

geçmiş olsun aç karnına ve yemek arası sıvı tüketme onlarda çok bulantı yapıyormuş

çok geçmiş olsun reblid. çileğine maşallah alkisalkisalkis... ben de aniden acıkıyorum, birden midem korkunç derecede kazınıyor. Allah bebişlerimizi korusun.

malesef canım hiçbir bilgim yok inşallah böyle bir risk taşımaz bebeğin
amin canim insallah.burdaki herkes gibi saglikli dogmasi en buyuk arzum.
çok geçmiş olsun reblid. çileğine maşallah alkisalkisalkis... ben de aniden acıkıyorum, birden midem korkunç derecede kazınıyor. Allah bebişlerimizi korusun.

evet benimde fena kazniyor.normal zamanlardaki kazinmadan cok farkli bu.bir cok arkadasim demisdi bana ama ciddiye almamistim,gercekten de oyleymis.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben cuma günü diyetisyene gittim hamilleliğimde fazla kilo almamak i,çin çünki 87 kiloyum liste hazırladık beraber 3 dilim ekmek var günde kalın ama ince deil yani yarım ekmek dahada hamur işi kızrtma ve tatlı yasak tatlı ihtiyacımı hem çocuğa yararlı hem bana yararlı hemde kabızlık problemim kalktı şükür canım tatlı çektiğinde hacı hurması varya ondan kuru incir kuru erik yiyorum ilk kızımda yaptığım hataları yapmamaya çalışıyorum çünki yediğimiz kalorili şeyler malesef bize kalıyo taze meyve suları ceviz badem var listede bol süt ayran peynir ne bileyim inşallah kolay bi doğum olur hayırlısı bakalım kalp sesi duyulmadı bebişimin 10 gün sonra gel dedi ara ara gelen kasık ağrımdan başka ağrım olmuyo çok şükür hayatım normal modda devam ediyorum eğer kendimi ben hamileyşm ona ellemem buna ellemem diye alıştırırsam işim zor gurbetteyim ve 5 yaşında bakmam gereken bi kızım heç bi işten anlamayan köşe yastığı modunda oturan habire benden iş bekleyen kocam var onun için dik durmam lazım kızlar çokk yazdım

lap top un zararı varmı ki bileniniz varmııı:uhm:

bu arada devlet hastanesindeki doktor pregastan falan vermişti içemed dedi özele gittiğim doktor
folıc plas içiyorum sabah öğle akşam dedi amma ben sabah akşam içiyorum sevmiyorum ilaç içmeyi, yaww kaciş meyve istiyo ben kalkayım kimsede cevap yazmıyo zatiii küstüm ne yse öpüyorum yarın kocamı işe kızı kreşe yollayım hemen gelirim kızlar iyi muhabbetler

geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar allah hepimize sağlıklı bir süreç geçirmeyi nasip eder inş bu arada bende hamilelik öncesi bir alışkanlık gece başuma su koyarım ve sabah kalkar kalkmaz onu içerim yemekler arası da hep su içerim önce işe yarıyordu hep zayıftım bu sayede ama şlimdi fena oluyor tabi bu arada bende 800 gr almışım henüz 10. haftamıza girdik ama okuduğuma göre bu haftadan sonra hafta da 450 gr alınıyormuş.. allah sağlıklı bebekler nasip etsinde kilo umrumda değil gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…