kızlar bir sıkıntım var ne yapsam acaba şimdi ben iki doktora gidiyorum takip için biri özel hastane biri muayenehane. Gebelikte rutin tahliller varya kan toksoplazma idrar ... bana iki dr da verdi bunları şimdi zaten çok para döküyorum kontroller için birde bu testler çok tutuyor bütçemi zorlayacak gibi. Yarına devlet hastanesinden randevu aldım tahlilleri ora ücretsiz yaptırmak istiyorum tabi dr a ne diyebilirim elimdeki başka dr ların tahlil istek kağıtlarını nasıl göstereceğim adam beni kovmasın ordan :)
kızlar bir sıkıntım var ne yapsam acaba şimdi ben iki doktora gidiyorum takip için biri özel hastane biri muayenehane. Gebelikte rutin tahliller varya kan toksoplazma idrar ... bana iki dr da verdi bunları şimdi zaten çok para döküyorum kontroller için birde bu testler çok tutuyor bütçemi zorlayacak gibi. Yarına devlet hastanesinden randevu aldım tahlilleri ora ücretsiz yaptırmak istiyorum tabi dr a ne diyebilirim elimdeki başka dr ların tahlil istek kağıtlarını nasıl göstereceğim adam beni kovmasın ordan :)
kayınvalidemde kanamalarımın nedenini az yememden olduğunu düşünüyor
diyor birşey yemiyorsun ki bebek tutunsun
dünde diyor ki doktora gitsen vitamin yazdırsan keşke
dedim çaresi vitamin olsaydı 40 kere verirlerdi ondan kolay ne var
kilo alırsın diye korkma doğumdan sonra verirsin diyor
hepsi bir alem
boşver canım onları işe yarasa zaten dr verir sende kilo falan düşünmeden içerdin
valla tek derdim kilo olsa keşke
akşama kadar da yatıyorum enerjide harcamıyorum ki acıkayım
yediklerim olduğu gibi midemde kalıyor
kizlar ben artik eskisi gibi uyuklamiyorum,fazla halsizligim yok,gecti biraz sanki
kizlar bi de bisey sorayim size...aslinda bugun aklima geldi,iyi ki gelmis,bunca zaman nasil dusunememisim ve dr.a sormamisim hayret ediyorum kendime neyse....konuya geceyim.
benim kayinpederimde epilepsi hastaligi var.ben onceleri onun nobet gecirdigini gormemisdim yalnizca sim solemisdi iste bole bole.
dun oturuyorduk ve adam birden yuzunu yana cevirdi accayip sesler cikarmaya basladi,ben cok korktum ama esim de kayivalidem de hic tepki gostermediler.bu durum 3-5 saniyelik biseydi.megerse hergun oluyormus boyle.sonra gece yatarken yine nobet gecirdi,ben duydum yan odadan sesi geldi ama yine kimseden tepki yok.alismislar...
simdi beni endiselendiren konu,epilepsi genetik olabilir mi?yani bebegime gecme olasiligi varmi.internette arasdirdim,hem var,hem yok gibi,kesin cevap yok.
cumartesi dr.a gidecem,mutlaka sorucam o ayri ama sizle de bu konu hakkind konusmak istedim.
selam kızlar bulantılara dikkat edin az ve sık yiyin ne hoşunuza gidiyorsa o yönde beslenin şuanda cuama günü bende acillik oldum ve bir geceyi hastanede geçirdim serum falan takıldı o gün çok çıkardım hiç bir şey yiyemedim ve belimle kasıklarımda çıkarırken kendimi çok kasmamdan kaynaklı feci bir ağrı olutu neyseki sonra geçti şimdi hem çileğim hem ben iyim çileğim dedim çünkü 21mm olmuşuz çok şükürve el ayak tomurcuklarını dahi gördük çok güzel bir şey.. allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın inş..
selam kızlar bulantılara dikkat edin az ve sık yiyin ne hoşunuza gidiyorsa o yönde beslenin şuanda cuama günü bende acillik oldum ve bir geceyi hastanede geçirdim serum falan takıldı o gün çok çıkardım hiç bir şey yiyemedim ve belimle kasıklarımda çıkarırken kendimi çok kasmamdan kaynaklı feci bir ağrı olutu neyseki sonra geçti şimdi hem çileğim hem ben iyim çileğim dedim çünkü 21mm olmuşuz çok şükürve el ayak tomurcuklarını dahi gördük çok güzel bir şey.. allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın inş..
amin canim insallah.burdaki herkes gibi saglikli dogmasi en buyuk arzum.malesef canım hiçbir bilgim yok inşallah böyle bir risk taşımaz bebeğin
çok geçmiş olsun reblid. çileğine maşallah alkisalkisalkis... ben de aniden acıkıyorum, birden midem korkunç derecede kazınıyor. Allah bebişlerimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?