2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kasığım fena ağrıyor özellikle sol kasıkk sanırım soğuk almışım şu kalöferler yanmadı gitti yaa donuyoruz burda

arkadaşalar zeka testini kaçıncı hafta yapıyorlar bilginiz var mı benim bildiğim 13. hafta olması gerek ama bilemiycam ayrıntıyı bilen varsa birde benim eşimin akrabasında 2 tane özürlü var çok korkuyorum ama 1 tanesi akraba evliliği diğeride 15 yaşında ama 10 yaşındaki gibibir kapasiteye bağlı yani geriden takip ediyor sizce beni de etkiler mi benim taraf sağlam ama hepsi kronik ufffffffff bi korkuya düştüm sormüyonmafoldumben

canım korkma 1-2 damla kan geldiyse birşeycik olmaz. sadece kendini çok fazla yorma
ben 1 haftadır resmen adet oluyorum benimki gene yerinde duruyor
insan ilk başta çok endişeleniyor ama moralini yüksek tutunca hiçbirşey olmuyor

Hepinizin bebişlerini Allah bağışlasın arkadaşlar.Analı babalı büyüsünler.Mayıs 2010 annlerinden sevgiler a.s.

bizimde şirkette geçen hafta yanmıyordu valla ben gittim dr dan rapor aldım 5 gün evdeydim şimdi havalar daha iyi tabi ama yakmışlar çok şükür
tatlım endişelenme inşallah bir şey olmaz benimde eşimin kız kardeşi işitme engelli bende tedirginim açıkcası eşimin annesi ve babası kuzenler inşallah meleklerimiz sağlıklı doğarlar ben daha bu durumu druma sölemedim bakalım ne diyecek
amniyo sentez var zaten riskli guruba girersek mutlaka yapılıyor içini ferah tut Rabbime dua et..

ben kendime önce zeka testi yaptıracağım
aklımı oynattırdı bu bebek benim
bana da doktor birşey demedi diğer testler hakkında. zaten 3 günde 1 yanında olduğum için gerek de görmemiştir nasıl olsa gene gelecek diye
haftaya tekrar gideceğim o zaman sorayım bakalım sırada hangi testler var

2 li teste ve 3 lü teste çıkıyor sanıyorum risk faktörleri canım

ıkılı test 11 ve 14 hafta arasınd ayapılıyor canım.. bana 26 kasıma randevu verdıler.

amnıyosentez cok tehlıkelıymıs kızlar bebgın sıvısından alınan test degılmı o bebgın su kaybına ugramasına neden oluyormus. eger 2 lı testte sorun cıkarsa yapılıyormus..

komsummmm.. hıc konusamaz olduk.. bende 1 haftadır evdeyım nolcak bu halımız bole ya

komsummmm.. hıc konusamaz olduk.. bende 1 haftadır evdeyım nolcak bu halımız bole ya

amniyo sentez olayını biliyorum daha çok 35 yaş üstü annelerde yapılıyor arkadaşım yaptırdı çok şükür şimdi kızı var 1 yaşında
ben bilemiyorum zaten dr gerekli görürse yaptırırım onun dışın umarım bi sorun çıkmaz ,

evet konuşamadık bende evdeydim ama midem den nete bile giremedim hep yattım sersem gibi şimdide öle birde hemeroidim azdı wc ye çıkamıyorum kanama oluyor makatta activa felan yiyim diyorum onuda çıkarıyorum ne yapcam bilmiyorumm şu dönemi bi atlatsak ..

cosmo ya yanlışlıkla bebişin doğum tarihini 2010 yapmayı unuttun yıl 2009 kaldı..

ya da doğum tarihi yazacağın yere sat ını yazdın yanlışlıkla ikisinden biri???

ya ben anlamıyorum hepimizde var bir hastalık
birimiz kusar birimizin kanaması durmaz birimizin hemoroidi azar
bu ünlüler hamile kalınca 9 ay ortalarda dolanıyorlar yok hamilelik şöyle güzel yok böyle güzel diye
anacım bunun neresi güzel. 2 ayda mahvettiler bizi

öyle deme canım yaaa..
içerdeki garibin ne suçu var.. o deliler gibi yaşam mücadelesi veriyor içeride..

öyle mahvoldum fln demeee mafoldumben
Az kaldı kısa süre sonra hepsi geçecek..
Allah korusun Allahın gücüne gitmesin sonra..

ayy o içerdekinin neresi garip canavar o canavar ( ama tatlı canavar opuyorumnanaktan)
tabi halimize şükür gene, insanlar kaç sene bir bebek için bekliyorlar
ama bu haziran anneleri çürük çıktı ben onu bilir onu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…