allah beni ne yapmasın ne salağım bi b..u beceremedim gitti ya
Ay başkası yapsa bunu iflit olurdum, siz sakin olucam yapıcam
KEndme gıcık oldum he
arkadaşlar bişey sorcam bugün sabah kalkıp tuvalete gittiğimde 2 damla çok az kan geldi çok korktum hiç böyle bişey yaşamadığım için tabi hemen doktora gittim ultrasyona soktu doktor bebek canlı hareket ediyo dedi dr öyle deyince rahatladım tabi ama kuşku kaldı aranızda böyle şeyleri yaşayanız oldumu olduysa cevap yazarsanız çok sevinirim
arkadaşalar zeka testini kaçıncı hafta yapıyorlar bilginiz var mı benim bildiğim 13. hafta olması gerek ama bilemiycam ayrıntıyı bilen varsa birde benim eşimin akrabasında 2 tane özürlü var çok korkuyorum ama 1 tanesi akraba evliliği diğeride 15 yaşında ama 10 yaşındaki gibibir kapasiteye bağlı yani geriden takip ediyor sizce beni de etkiler mi benim taraf sağlam ama hepsi kronik ufffffffff bi korkuya düştüm sormüyonmafoldumben
komsummmm.. hıc konusamaz olduk.. bende 1 haftadır evdeyım nolcak bu halımız bole ya
:ecrin_bebek:
amniyo sentez olayını biliyorum daha çok 35 yaş üstü annelerde yapılıyor arkadaşım yaptırdı çok şükür şimdi kızı var 1 yaşında
ben bilemiyorum zaten dr gerekli görürse yaptırırım onun dışın umarım bi sorun çıkmaz ,
evet konuşamadık bende evdeydim ama midem den nete bile giremedim hep yattım sersem gibi şimdide öle birde hemeroidim azdı wc ye çıkamıyorum kanama oluyor makatta activa felan yiyim diyorum onuda çıkarıyorum ne yapcam bilmiyorumm şu dönemi bi atlatsak ..
Ya eni sonu becerdim beee
ne gıcık oldunuz bana hadi itiraf edin
ya ben anlamıyorum hepimizde var bir hastalık
birimiz kusar birimizin kanaması durmaz birimizin hemoroidi azar
bu ünlüler hamile kalınca 9 ay ortalarda dolanıyorlar yok hamilelik şöyle güzel yok böyle güzel diye
anacım bunun neresi güzel. 2 ayda mahvettiler bizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah emi 61 haftalık hamile gözüküyorsun
61 hafta bir bebeği karnında taşıdığın için sana ödül verecekler
öyle deme canım yaaa..
içerdeki garibin ne suçu var.. o deliler gibi yaşam mücadelesi veriyor içeride..
öyle mahvoldum fln demeee mafoldumben
Az kaldı kısa süre sonra hepsi geçecek..
Allah korusun Allahın gücüne gitmesin sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?