- Konu Sahibi daemon
-
- #2.801
çok teşekkürler canım
gönül rahatlığıyla içebilirim o zaman opuyorumnanaktan
arkadaşlar bişey sorcam bugün sabah kalkıp tuvalete gittiğimde 2 damla çok az kan geldi çok korktum hiç böyle bişey yaşamadığım için tabi hemen doktora gittim ultrasyona soktu doktor bebek canlı hareket ediyo dedi dr öyle deyince rahatladım tabi ama kuşku kaldı aranızda böyle şeyleri yaşayanız oldumu olduysa cevap yazarsanız çok sevinirim
cosmo ver bebişin doğum tarihini yapayım :)
13 Haziran aşkitom
sürekli kanaması olan ve buyüzden hamişliği yatarak geçiren arkadaşlar var aramızda. çok yorulmamaya çalış.
çalıştığım için yatamadım ama dün ilişkiye girdim ondan ters hareket yaptım diye düşünüyorum büyük ihtimalle ondan çok korkuttu beni hep gelse neyse geliyodu zaten drdim ama ilk olunca çok korkuttu bi hap verdi onu kullan dedi zaten zeka testi için gitmeyi düşünüyodum bide hiç kilo almadım doğru dürüst hiç belirtim yok kendi kendime kuşkulamıyodum bide kan görünce neye uğradığımı şaşırdım ama doktor yaşıyo hareketli dediğinde sevinçden bayılcaktım büyük ihtimalle ilişkiden bundan sonra çok daha dikkatli davrancam
oğlumda yani ilk gebeliğimde bende yaşadım
4,5 aylık hamileyken ilişki sonrası kan gelmişti
doktora gittim ultrason tahlil filan bişey yok dedi
ters bir hareket olabilir daha dikkatli ol içi ferh tut
geçmiş olsun canım
kayınvalıdem geldı:S esımarayıp cagırmıs.
neyse saolsun benı dusundugu ıcın anımı sıkacak seylerde olsa bıseyler yapıyo..
yatıyorum zaten o da basımda dırdır edıp duruyo:S offfffff offfffffffff
cosmooo attım özeldeenn delikafadulden
kıss bende attım sana bi taneBacım özelden aldımda sağolasın
Biş yeri işaretlemem gerekiyo sanırsam yapışmıyolmaz:
son bişey sorcam ben sigortalıyım özellerde 2li test sigortalılara ne kadar bileniniz varsa yazarmı arkadaşlar ona göre gidicim haftaya hemen cvp yazarsanız çok makbule geçicek
son bişey sorcam ben sigortalıyım özellerde 2li test sigortalılara ne kadar bileniniz varsa yazarmı arkadaşlar ona göre gidicim haftaya hemen cvp yazarsanız çok makbule geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?