2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar beni de alın
sabah geldiğimden beri kafam masa da
yatıyorum bir,i geliyo kaldırıyorum kafayı
gözüm bilgisayarda ama kaya kaya
bir hal oldu
uuuuyyyyyyyuuuuuummmmmmmmmaaaaaaaakkkkkkkk iiiiisssssttttttiiiiiiyyyyoooorrrrrrrruuuuummmmmm

Pardon Fikri kim ya fikirdeyim dicektim =)))
Evet evet aynı fikrideyim alkisalkisalkis
Biri bana aylık maaş ödemeli :lepi: bende yatmalıyım evde mirmirmirmir habire gezmeliyim alışveriş yapmalıyım:sm_cool:

ahhhh ahhh en büyük hayalimm... :icecream:

kızlar gelin yaaa..
sabah 2 saat bi iş yaptım sonra iptalim
dk. sayıyorum resmen

valla bilmiyorum yiyip içip yatıyorlar e hizmetçileri de var ne ki onlara hamilelik anlamadım bende
öldüm öldüm resmen wc ye gittim ama popom düştü wc ye sanki :kedi:resmen hırkamı ısırıp çıktım çok afedersiniz ne yapcam ya böle ağlıycam artık dr ilaçda kullanma diyor mafoldumben
yiyemiyorumda ayyy Allahımmm nedir bu dert mide bulantısından da beter popuşun üstüne oturamıyom mafoldumben

ayy kimsenin başına vermesinnnnnn

Ayhhhhh Vuhhhhhhh fena oldum haaaa hihoyyyt
Üstünede profiterollü dondurma :icecream:

ayyy o ne kızz profiterollü dondurmaaa.. nam nam nammm alkisalkisalkis :icecream:
güsel bişi olsa gerek..
ama ondan bulamazsak mc ya da burger king in kendi karamal soslu dondurmalarından da yiyebiliriz..

ya da ayy dondurmalı kazandibi de yiyebiliriz..

bu arada eve giderken elim kolum dolu gidecem belli oldu

Kıyamam Ukla cım yaaaa :teselli:
Allahım şifa versin sabır dicem ama çektğn de başka bişeye benzemezki kuzum ya :teselli:

Bende istiyorum bende
Çıkışta alıcam bi sürü şey offff çıkmalıyım hemen salyalarım akıcak

hatta çalışmamak ve yine de para kazanmak istiyorum ben artıkkkkkkkkkk yaaaaaa naniknanik
bende valla ne rahat oluyo öle evdeeee raporları alırken rahatta sonra gidip ssk dan para almak mesele bir de

Bu benm kendi spesyalim canım şimdi uydurdum :roflol:
Hiç yemedim bilmiyorum :roflol:

bu arada karamal ne bilmiyorum..
karamelli dondurma tabii ki kaydirigubbakcemile3

slm kızlaaar yine gördüm bebeğimi rüyamda:)))))))))))
ultrasonda bakıyomuşuz kaşı gözü elleri minicik parmaklarını hareket ettiriyodu sarışınmış doktor öleee dedi:))))))bi de erkek demiş ama ben hep kız gibi hissediyorum
11.haftada gel demişti doktor ama ben 12.de gidicem 2 li test için tedirginim biraz Allah bebeklerimize önce sağlık versin
çoook güzeldi kuşum yaa görsewniz sapsarıymış gerçek bebek gibi ama ultrasondan bakıyomuşum:))))))))
en son 6+4 te gitmiştik özledim kuşumu çoooook

kızlaaaar biliyomusunuz anadolu nun ücra memleketleri var oralarda mc falan yooook((((((((((((
örnek çanıkırı((((((((((((((((((
canım çekti halbuki çok sevmem
ben de dürüm söylicem adana:)))))))))))))))))))
getiricek kocam gelirken hem de yemek derdim kalmamış oluyo

kaydirigubbakcemile3bende görüyorum hep erkek bebek ama benim mi, değilmi karar veremedim her seferinde değişik oluyor bebişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…